Ligji 2010 3_l197

568 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
568
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ligji 2010 3_l197

  1. 1. LIGJI Nr. 03/L-197 PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT NR. 03/L-146 PËR TATIMIN MBI VLERËN E SHTUARKuvendi i Republikës së Kosovës;Në mbështetje të nenit 65 (1) të Kushtetutës së Republikës së Kosovës,Miraton LIGJ PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E LIGJIT NR. 03/L-146 PËR TATIMIN MBI VLERËN E SHTUAR Neni 11. Në nenin 64, në paragrafët 2, 3 dhe 4 referenca “1 janar 2010” , zëvendësohet me “ 1 korrik 2010” .2. Në nenin 65, paragrafi 3, referenca “ 1 janar 2010” zëvendësohet me “ 1 korrik 2010”. Neni 2 Hyrja në fuqiKy ligj hyn në fuqi pesëmbëdhjetë (15) ditë nga dita e publikimit në Gazetën Zyrtare të Republikës sëKosovës.Ligji Nr. 03/ L-19715 prill 2010Shpallur me dekretin Nr. DL-015-2010, datë 27.04.2010 nga Presidenti i Republikës së Kosovës, Dr.Fatmir Sejdiu. 1

×