Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
w i n d o w f a s h i o n
zonnelux.nl
Aluminium jaloezieën
Collectie
Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in
een breed scala aan kleuren en e...
Houten jaloezieën
Collectie
De collectie is afgestemd op de laatste interieur trends. De hout en
leder collectie omvat mee...
Shutter panels
Collectie
De shuttercollectie bestaat uit een 30 lak kleuren en
een 6 tal speciale afwerkingen. De shutters...
Plissé & Duette®
Collectie
De collectie omvat een breed scale aan doekkwaliteiten. Een breed
kleuren pallet, van semi-tran...
Sheerlight
Collectie
De elegantie van voile stoffen met de lichtregulerende eigen-
schappen van een horizontale jaloezie. ...
Rolgordijnen
Collectie
De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woonge-
bied. De 400 verschillende stoffen ge...
Washi Paneel Rolgordijnen
Collectie
De collectie WashiStructure is een selectie van stoffen van ‘high
end’ materialen, in...
Vouwgordijnen
Collectie
Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bieden wij u
een sfeervolle collectie vouwgordijnen. De ...
Lamel gordijnen
Collectie
De collectie omvat een breed scala aan kleuren. Voor
een modern interieur van aluminium vervaard...
Laat u inspireren
Aluminium Jaloezieën Houten Lederen Jaloezieën Paneelgordijnen Rolgordijnen
Facetlight Plissé Duette® ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Brochure zonnelux zonder 'uw dealer'

572 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Brochure zonnelux zonder 'uw dealer'

 1. 1. w i n d o w f a s h i o n zonnelux.nl
 2. 2. Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en een 5-tal lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70 mm lamelbreedte is een unieke lamel, deze geeft een erg robuuste uitstraling en creëert het shutter effect. Uitvoering Er zijn naast de standaard uitvoering, verschillende modellen leverbaar zoals retro, duolux, privacy en trapezium modellen. De 50 en 70 mm jaloezieën kunnen worden uitgevoerd met meer dan 30 kleuren ladderband. Bediening De 16, 25 en 35 mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trekkoord en tuimelstaaf. Het kantelen van de lamellen kan optioneel met koord. De 50 en 70 mm jaloezieën worden standaard uitgevoerd met trek- en tuimel-koord. De jaloezieën kunnen ook als monocommando of met elektrische bediening worden uitgevoerd. Systemen Naast de standaard boven en onderlijst, kunnen de 50 en 70 mm jaloezieën uitgevoerd worden met houten onderlijst in combinatie met houten sierkoof of met het retro systeem. Toepassing Horizontale jaloezieën kunnen naast normale raamsituaties worden toegepast voor trapezium, ronde en dakraamsituaties. Ook zijn er mogelijkheden voor badkamers, en voor montage zonder schroefgaten op aluminium en kunststof (draaikiep) ramen en deuren. Welkom Welkom bij Zonnelux, het merk voor uw raamdecoratie. Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoon- lijke sfeer. Raamdecoraties spelen hierin een belangrijke rol. Zonnelux heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos van sfeervol tot zakelijk, passende raamdecoraties. Voor elke lichtinval zijn er tal van oploss- ingen in stijlvolle en eigentijdse raamdecoraties. De raamdecoratie producten zijn decoratief, functioneel en worden voor U op maat gemaakt.Wij vervaardigen als gerenommeerd merk onze producten uit de best geselecteerde kwalitatief hoogwaardige materialen. Gebruikmakend van deze hoogwaardige materialen, ontstaat een uniek kwaliteitsproduct dat garant staat voor een optimale levensduur. Zonnelux staat voor de kwaliteit en diversiteit van een A-merk, met een relatief lagere prijsstelling. Aangenaam, dat is het merk Zonnelux! Laat u inspireren en doe handige tips op bij de dealer in uw omgeving. Tassels concept Tassels zijn koord- en kettinggewichten of koordknopjes. Hiermee geeft u the finishing touch aan uw product, om de raamdecoratie perfect aan te laten sluiten op uw interieur. Leverbaar in 3 maten, in 5 verschillende mate- rialen, in ronde en vierkante uitvoering. Duizend-en-één mogelijkheden van hout tot leer van plexiglas tot metaal.
 3. 3. Houten jaloezieën Collectie De collectie is afgestemd op de laatste interieur trends. De hout en leder collectie omvat meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur, tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten. Uitvoering De houten jaloezieën zijn leverbaar in 5 verschillende lamelbreed- tes. De jaloezieen zijn leverbaar in 25, 35, 50, 70 en 75 mm lamel- breedte. De 75 mm ovale lamel heeft een echte shutterlook, maar de eigenschappen van een jaloezie. Accessoires De jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoord. Voor een robuustere ‘look’ kan gekozen worden uit verschillende kleuren ladderband. Deze zijn kleur gecoördineerd uitvoerbaar, maar door een contrasterende kleur te kiezen creëert men een uniek product, dat perfect aansluit op uw interieur. Systemen De jaloezieën worden standaard geleverd met een bovenprofiel dat afgewerkt wordt door een houten kooflijst. Optioneel zijn de jaloe- zieën leverbaar met een retro systeem. Dit authentieke mechaniek, dat verbonden wordt door twee houten bovenprofielen is leverbaar in de kleur bronze, wit, zwart of aluminium. Bediening De jaloezieën worden geleverd met trek- en tuimelkoorden. De jaloezieën zijn ook elektrisch leverbaar voor een licht bediening- comfort. Toepassing Houten jaloezieën geven uw interieur een warme luxe uitstraling. Het is toepasbaar voor rechte ramen in moderne en klassieke in- terieurs.
 4. 4. Shutter panels Collectie De shuttercollectie bestaat uit een 30 lak kleuren en een 6 tal speciale afwerkingen. De shutters zijn van Lindenhout, Wengé, Eiken of Abachi. De collectie is leverbaar in 3 louvres of te wel lamel vormen. De Basic, Rivièra en Avantgarde louvre-vorm. Bij de Avantgarde louvre sluiten de lamellen in elkaar en geeft een strak en verduisterend effect. Uitvoering U heeft de keuze uit een viertal lamelbreedtes name- lijk de 35, 60, 80, en 90 mm lamel. Accessoires De shutter panelen kunnen worden bediend door sierknoppen of een sierlijke sluiting. Systemen De shutters kunnen door middel van montageprofiel tegen de wand geplaatst worden, en door middel van een rail systeem tegen het plafond. Bediening Standaard worden de shutters geleverd met bedieningsstok, ook wel tilt rod genoemd. Optioneel heeft u ook de keuze uit clear view. Scharnieren De shutters kunnen met verborgen scharnieren en opdekscharni- eren geleverd worden in diverse kleuren. Toepassing Shutters zijn geschikt voor rechte raam situaties, maar ook voor boog, trapeze- en cirkelvormige raamsituaties en zijn ook geschikt voor goed geventileerde vochtige ruimtes.
 5. 5. Plissé & Duette® Collectie De collectie omvat een breed scale aan doekkwaliteiten. Een breed kleuren pallet, van semi-transprarant tot verduisterend. De duocell col- lectie heeft naast haar 25mm cel ook de 45 mm dubbel en enkel cel. De 45 mm dubbel cel heeft een extra hoge isolatiewaarde. De plissestoffen zijn leverbaar in 20 mm en 50 mm plooibreedte. Uitvoering Duette® en Plissé zijn in meer dan 60 modellen leverbaar. Beide vari- anten zijn leverbaar als top down en dag & nacht. Bediening U heeft bij de Duette® & Plissé de keuze uit koordbediening, ketting, handgreep, stang, rotatie en electrische bediening. Systeem kleuren De profielen van de systemen worden standaard in de kleur wit uitgevoerd. Optioneel kunt u zonder meerprijs de profie- len laten uitvoeren in aluminium, en voor de 25 mm Duette® & 20 mm Plissé in antraciet, creme en bronze. Toepassing De Duette® & Plissé zijn producten welke bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar zijn. Met het unieke Perfect Fit sys- teem zijn Duette® & Plissé ook uitstekend geschikt voor mon- tage zonder schroefgaten op (draaikiep) ramen en deuren met aluminium en kunststof kozijnen.
 6. 6. Sheerlight Collectie De elegantie van voile stoffen met de lichtregulerende eigen- schappen van een horizontale jaloezie. Een combinatie van het beste van twee werelden: elegantie en functionaliteit. Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen beide voiles, waar- door u een mooi ongehinderd zicht naar buiten houdt. De collectie bestaat uit diverse stofstructuren, met ieder haar eigen elegante eigenschappen. Er is keuze uit een zeer“zachte”voile met een heel helder doorzicht, maar ook een grovere weving van de voile voor een moderne uitstraling. Iedere stofstructuur wordt geleverd in eigentijdse kleurstellingen, welke perfect passen in ieder interieur. Uitvoering De SheerLight wordt standaard geleverd met een cassette aan de bovenzijde en een elegante afgeronde onderrail. De cassette wordt naar keuze geleverd in de kleuren: Silver, White of Off-white. De kunststof onderdelen zijn uitgevoerd in bijpassende kleur. Bediening Het bedieningskoord wordt geleverd in een kleur bijpassend bij de gekozen stofkleur. Het bedieningskoord wordt voorzien van een elegant koordgewicht in RVS-look. Toepassing SheerLights zijn voor iedere rechte-raam-situatie toepasbaar. Dit elegante product is heel goed zonder overgordijnen te plaatsen in uw interieur. Het is minder geschikt voor slaapkamers, omdat het niet verduistert. Facetlight Collectie De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De stoffen kenmerken zich door horizontale transparante en semi transpar- ante banen. Hierdoor krijgt u een speelse lichtinval, dat u kunt afstemmen op uw eigen inrichting. De collectie is toepasbaar voor ieder interieur, of het nu trendy, romantisch, sfeervol of zakelijk is! Uitvoering De facetlight gordijnen zijn te verkrijgen in drie modellen. Model A wordt geleverd met een ronde elegante cassette. Model B wordt uitgevoerd met een montageprofiel. Model C is het RVS design systeem Bediening Facetlight gordijnen worden met kleurgecoördineerde ketting uitge- voerd. Systeem kleuren Model A is leverbaar in de kleuren crème, wit of aluminium. Model B is leverbaar in de kleuren wit, aluminium of zwart. Componenten worden in bijpassende kleur geleverd. Toepassing De facetlight gordijnen kunnen alleen op rechte raamsituaties worden toegepast. Model B is ook toepasbaar voor draaikiep-ramen.
 7. 7. Rolgordijnen Collectie De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woonge- bied. De 400 verschillende stoffen geven een ruim kleur pallet, die u kunt afstemmen op uw interieur. Tevens zijn er ook verduis- terings-stoffen leverbaar. Uitvoering De rolgordijnen zijn in 6 verschillende modellen uitvoerbaar. Met de traditionele montage steunen, het montage profiel of luxe cassette varianten. Voor uw dakramen kunt u kiezen uit 2 ver- schillende uitvoeringen. Accessoires Maak uw rolgordijn uniek door het uit te voeren met een schulp- rand, zeilringen, houten of aluminium onderlijst, of kristal acces- soires. Systeem kleuren De systemen zijn standaard uitvoerbaar in een 5-tal warme oftijd- loze kleuren, zodat deze perfect aansluiten op uw kozijn of plafond afwerking. De bedieningsketting wordt hierop aangepast. Het rolgordijn is eveneens leverbaar met trendy RVS steunen. Bediening Standaard wordt het rolgordijn geleverd met een kettingbedie- ning, waaronder optioneel de metalen ketting, welke een luxe uitstraling geeft. Het rolgordijn kan eveneens uitgevoerd worden met een veermechanisme en elektrische bediening. Toepassing Het rolgordijn is een traditioneel product dat heel goed gecom- bineerd kan worden met overgordijnen. Dit kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast. Alleen voor de badkamer zijn een be- perkt aantal stoffen geschikt. Met het unieke Perfect Fit systeem is het rolgordijn ook uitstekend geschikt voor montage zonder schroefgaten op aluminium en kunststof (draaikiep) ramen en deuren. Twin rolgordijn systeem Het twin rolgordijn systeem is perfect om twee rolgordijnen achter elkaar te hangen. Ideaal voor kinder of slaapkamers of ruimtes waar men gefilterd licht en een verduisterende toepassing wenst. Erg fraai is het om een verduisterende rolgordijnstof met een contrasterende facetlight stof ervoor te combineren, hierdoor creëert men een 3D ef- fect met 2 producten in één. Zo ontstaat de ideale dag-en nachtsituatie door een transparant en een verduisterend doek achter elkaar te plaat- sen. Het twin rolgordijn systeem wordt geleverd als model 1.
 8. 8. Washi Paneel Rolgordijnen Collectie De collectie WashiStructure is een selectie van stoffen van ‘high end’ materialen, in combinatie met natuurlijke vezels en stoffen. De collectie Washi stoffen is gepresenteerd in de rolgordijn cata- logus. Uw leefruimte krijgt een extra lichtboost, vooral bij helder dag- licht bij de lichtere Washi stoffen . Uitvoering De Washi stoffen zijn leverbaar in verschillende modellen. Men kan deze uitvoeren als paneel- en als rolgordijn. De producten worden standaard uitgevoerd met aluminium baleinen in ver- schillende kleuren. Hierdoor krijgt men een strak en bijzonder (japans) effect in uw woonruimte. Accessoires De Washi rolgordijnen worden voorzien van een metalen ketting. Optioneel zijn metalen steunen en luxe kettinggewichten (tas- sels) leverbaar. De paneelgordijnen kunnen ook met deze chique tassels worden uitgevoerd. Bediening Washi paneel- en rolgordijnen worden geleverd met kettingbe- diening. Voor extra bediengemak is een electrische uitvoering mogelijk. Toepassing Washi paneel-en rolgordijnen zijn voor iedere ruimte geschikt voor rechte raamsituaties. Vooral voor keukens en goed geventi- leerde badkamers, omdat de stoffen vuil en vocht afstotend zijn en tevens makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De Washi stoffen geven een optimale privacy en u behoudt een uitermate goede lichtinval in uw woning. Roll-up Blinds Collectie De collectie biedt u een ruime keuze aan kleuren. Woven nature fabrics is een combinatie van polyester, jute en papier. Leverbaar in 2 verschil- lende transparanties, en zijn in de rolgordijn collectie te bewonderen. Uitvoering De Woven fabrics producten zijn leverbaar in een 3 tal modellen. Men kan het product als een roll-up gordijn, een roll-down (rolgordijn) en een vouwgordijn uitvoeren. Bediening Afhankelijk van het model kunnen deWoven fabrics producten geleverd worden met koord of ketting bediening. Systemen De systemen zijn afhankelijk van het model leverbaar met houten en/of aluminium bovenprofiel. Toepassing De Woven fabrics producten zijn toepasbaar voor rechte raamsituaties. De producten kunnen niet in vochtige ruimtes worden toegepast.
 9. 9. Vouwgordijnen Collectie Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bieden wij u een sfeervolle collectie vouwgordijnen. De 260 stoffen zijn vooral samengesteld uit kamerhoge stoffen, met polyester garen, voor een goede kleurechtheid. De collectie is speciaal samengesteld voor vouw- en paneelgordijnen. Accessoires Vouwgordijnen kunnen worden verfraaid met een contras- terende kleur board. Uitvoering De vouwgordijnen worden geleverd in zes verschillende modellen. Deze kunnen worden uitgevoerd met of zonder baleinen, aan voor -of achterzijde, afhankelijk van het model. Er kunnen speciale modellen geleverd worden voor erker sit- uaties, en het populaire topdown vouwgordijn. Ook kunnen vouwgordijnen gevoerd worden. Bediening Het vouwgordijn word uitgevoerd met kettingbediening en optioneel met elektrische bediening. Systeemkleuren De vouwgordijn systemen zijn in 6 kleuren leverbaar. Vooral bij transparante stoffen is dit een must! Toepassing Vouwgordijnen zijn alleen voor rechte raamsituaties toepas- baar. Paneelgordijnen Collectie Voor wie trendzettend wil zijn in haar interieur is de Zonnelux paneelgordijnen collectie een aanrader. Zonnelux biedt een ruime keuze in 450 polyester rolgordijndoek kwaliteiten, en ruim 150 gor- dijn stof kwaliteiten. De rolgordijnstoffen zijn bijna allemaal 100% polyester . De polyester stoffen zijn voorzien van een coating zodat de panelen een strak aanzicht hebben. De gordijnstoffen vallen minder strak, maar wel een warmere uitstraling. Tevens zijn deze gordijnstoffen wasbaar. Uitvoering De paneelgordijnen kunnen worden uitgevoerd in een drietal mod- ellen. Model 1 met één kleur in het paneelgordijn. Model 2 Verschil- lende kleuren panelen in één gordijn. Model 3; kleurcombinaties per paneel in het paneelgordijn in combinatie met baleinen. Hierdoor creëert men het japanse paneel. Er zijn vele variaties met 2 verschil- lende soorten systemen mogelijk. Doe inspiratie op bij uw dealer. Accessoires De paneelgordijnen kunnen worden voorzien van houten en alu- minium onderlijsten en baleinen. Deze zijn in meer dan 10 kleuren leverbaar. Systeem kleuren De systemen zijn uitvoerbaar in de kleur wit en aluminium. Deze kleuren zijn geschikt bij vrijwel iedere paneelkleur. Bediening Standaard wordt het paneelgordijn geleverd met stangbediening, de panelen zijn dan gekoppeld. Wanneer u de panelen in iedere gewenste positie wilt plaatsen kiest u voor de niet gekoppelde uitvoering. Optioneel is het paneelgordijn leverbaar met hand, koord of elektrische bediening. Toepassing Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ook als een afscheiding van ruimtes of kastwanden zijn ze erg func- tioneel.
 10. 10. Lamel gordijnen Collectie De collectie omvat een breed scala aan kleuren. Voor een modern interieur van aluminium vervaardigd, voor een trendy chic interieur van textiel materiaal gemaakt, en voor een kantoor of badkamer van kunststof lamel- gordijnen. De textiele stoffen zijn er in transparant of verduisterende kwaliteit te verkrijgen. Uitvoering Het lamel gordijn is uitvoerbaar in de 50 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm en 250 mm lamelbreedtes. Accessoires De 127 mm en 250 mm lamelgordijnen kunnen worden geleverd met houten of aluminium baleinen, hierdoor creëert men een japans paneel effect met de voordelen van een lamelgordijn. Bediening U kiest de systeemkleur, wij passen de bedieningskleur erop aan. Standaard wordt het lamel gordijn geleverd met koord en kettingbediening. Optioneel is elek- trische bediening mogelijk. Systeem kleuren De systemen zijn leverbaar in de kleuren wit, crème, aluminium, bruin en zwart. Kies voor tijdloos of modern met deze kleuren. Toepassing Of u nu behoefte heeft aan lichtinval of juist privacy, het lamel gordijn beantwoort aan uw behoeften. Bovendien zijn lamel gordijnen bij vrijwel iedere raam- situatie toepasbaar, bijvoorbeeld bij trapezium, boog of toog ramen. Horren Inzethor (model 1) De Basic en Flex inzethor biedt voor ramen een goede oplossing door zijn veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten en zijn uiterst geringe inbouwdiepte. Speciaal bij kunststof en aluminium draai-kiepramen kan de Flex inzethor zonder te boren of schroeven gemonteerd worden. Rolhor (model 2) De Rolhor heeft een eigentijds design en is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor draaikiep en dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening en kan het gehele jaar blijven hangen. Scharnierende Hordeur (model 3) De Scharnierende Hordeur is opgebouwd uit een elegant, afgerond profiel. U kunt kiezen uit zowel een handgreep dat op het profiel wordt geplaatst, als voor een geïntegreerde handgreep in de duwplaat. De zelfsluitende deur is ideaal wanneer u uw handen vol heeft. Plissé Hordeur (model 5) De Plissé Hordeur kenmerkt zich door kwaliteit, uitstraling en eenvoudige bediening. Het zwarte gaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren. Plissé Hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. Het systeem werkt zonder veerspanning en is daardoor zeer geschikt voor kinderen en ouderen. Systeemkleuren De profielen zijn in een aantal standaard kleuren leverbaar, maar is optioneel in bijna iedere Ral kleur te leveren.
 11. 11. Laat u inspireren Aluminium Jaloezieën Houten Lederen Jaloezieën Paneelgordijnen Rolgordijnen Facetlight Plissé Duette® Washi Roll-up Blinds Lamelgordijnen Sheerlight Shutters Vouwgordijnen Raam- en Deurhorren

×