PENGIKLANAN SECARA PERCUMA

281 views

Published on

Anda ada perniagan ..Mahukan pengiklanan secara percuma ?

Published in: Business, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
281
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

PENGIKLANAN SECARA PERCUMA

 1. 1. PI Diperakuai + Pakar Aliran Tuani (Cash Flow Expert )
 2. 2. Setiap perniagaan adalah berkaitan wang.Seorang pemilik perniagaan perlu membuat pelaburan kewangan (= aliran tunai negatif/aliran bayaran keluar) (= negativecash flow/cash outflow) dan matlamat akhir adalah untuk memperolehi wang (= aliran tunai positif/aliran bayaran masuk) (= positive cash flow/cash inflow).
 3. 3. PI + Aliran Tunai (PI + Cash Flow) adalah suatu yang lebih baik daripada aliran tunai yang biasa. Ia itu PI + Tunai (PI + Cash). Strategi Aliran (Flow Strategy) adalah PERCUMA untuk digunakan oleh Pemilik Perniagaan. Tiada aliran tunai negatif terlibat. Dengan lain perkataan, PI telah menyediakan Strategi Pemasaran SEMPURNA (PERFECT marketing strategy) untuk semua pemilik perniagaan:
 4. 4. PI akan meletakkan tawaran-tawaran,perkhidmatan-perkhidmatan dan produk- produk rakan perniagaan kami secaraPERCUMA. Sistem PI menggunakan kuasa trafiktinggi – bilangan (hightraffic – volume) kerana berjuta-juta ahli telah mendaftar dan akan menambahkan alirantunai positif dan keuntungan kepada rakanperniagaan tanpa sebarang risiko kerugian.
 5. 5. Sebaik sahaja suatu kupon, perkhidmatan atau produk itu terjual, PI akan memperolehi 30% dari pendapatan tersebut. Pihak kami akan mendapat sebahagian dari aliran tunai positiftersebut berbanding dengan aliran tunai negatif.
 6. 6. Tiada Risiko + Tiada Aliran Tunai Negatif = PI + Strategi Aliran Tunai PI + Strategi Aliran Tunai (PI + Cash Flow Strategy) Adalah suatu perkongsian yang Sempurna Dan Menang-Menang .
 7. 7. Anda Rakan Perniagaankami akan memperolehilebih aliran tunai Positif
 8. 8. PENGIKLANAN secara PERCUMA !!Anda Hanya Bayar 30% bila ada Jualan terjadi Tawaran hebat PI untuk Anda ! * Syarikat lain 50%
 9. 9. SEBAHAGIAN DARI LAMAN SESAWANG KAMI TELAH DIBUKA UNTUK ANDA : SO DEALICIOUS.US BAGI PERNIAGA RESTORAN , BARS, BISTRO (TEMPAT MAKAN YANG MEMBERI DISKAUN MENARIK ) I BOOK SMARTER.COM BAGI PERNIAGAN PERHOTELAN ,MOTEL (TEMPAT PENGNIPAN DENGAN TAWARAN MENARIK ) I DEAL SMARTER.COM BAGI PERNIAGAN PERUNCIT – PERUNCIT DAN PENYEDIA PERKHIDMATAN
 10. 10. JIKA ANDA MAHUKANMAKLUMAT LENGKAP TENTANG PI + PAKAR ALIRAN TUNAI UNTUKPERNIAGAN ANDA BOLEH HUBUNGI NO TEL BERIKUT : + 6019 -7508499 Homepage kami

×