Het leven waard om geleefd te worden zeker met zijn tweeën

264 views

Published on

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
264
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Het leven waard om geleefd te worden zeker met zijn tweeën

  1. 1. Het leven met z’n twee is waard om geleefd te worden! Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC
  2. 2. Als God deze morgen het venster van de Hemel opende , zag hij mij en vroeg : « Mijn kind, wat is vandaag jou grootste wens ? »
  3. 3. Ik antwoorde : « Lieve Heer, ik bid U, over die persoon te waken, die zo net deze Boodschap leest en zijn Familie. Zij zijn het waard en ik hou veel van hen. » De Liefde van God is als een Oceaan, Je kunt zien waar het begint, maar nooit waar het eindigt.
  4. 4. Nu op dit moment Moment begint deze boodschap te werken. Als je daar aan twijfeld : De persoon die mij deze Boodschap gestuurd heeft, was zeer onder de indruk, hoe snel het gewerkt heeft. Laat ons kijken, of het waar is …
  5. 5. Engelen bestaan, alleen hebben ze soms geen vleugels... We noemen ze « Vrienden ».
  6. 6. Stuur deze Boodschap aan uw Vrienden en er zal wat moois gebeuren voor jou vanavond voor 23:23. Iets wat jij je al langer gewenst had.
  7. 7. Het is geen geintje, iemand zal jou bellen en iets vertellen wat je reeds lang verwacht hebt, of hij stuurt je vannacht een Engel, die jou een boodschap mee geeft in jou dromen. Onderbreek deze boodschap niet. Stuur a.u.b. deze boodschap aan tenminste 7 mensen en aan die Persoon, die dit aan jou gestuurd heeft…
  8. 8. SOURIEZ
  9. 9. Met vriendelijke groet, Henkspoed!

×