De Leeuwenfluisteraar

527 views

Published on

Leven met mijn leeuwen

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
527
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

De Leeuwenfluisteraar

  1. 1. (Verder met muisklik) )
  2. 2. Belleza salvaje Kevin Richardson El amigo de los leones Wilde schoonheid Kevin Richardson: vriend van de leeuwen
  3. 17. Kevin Richardson is er in geslaagd een ongelooflijke band van vertrouwen te stichten met de grote katachtigen, zijnde chita's, luipaarden of de gevreesde leeuwen die de titel kregen van koningen van de de jungle. Voor deze man van 32 jaar bestaat er geen enkel gevaar bij het doorbrengen van een nacht, slapend tussen hen in.
  4. 18. Kevin woont in een reservaat van levend wild dichtbij Johannisburg in Zuid-Afrika en geniet van een instinctieve gave, die hem toestaat zonder gevaar contacten te leggen met deze wilde dieren. De leeuwen zijn zijn favorieten en hij wijdt zich volledig aan hen met liefde en respect.
  5. 19. Kevin past geen magie toe noch gebruikt hij vreemde trucs, hoewel hij zonder twijfel een speciale gave heeft om om te gaan met dieren, hij weet eenvoudig  waar te beginnen en waar te eindigen. "Ik moet steunen op mijn eigen instinct om om te gaan met een dier of een situatie en waag me niet bij een schepsel als iets niet goed voelt”merkt Kevin op.
  6. 20. Deze leeuwin is geen grote vriendin van water, maar als haar vriend haar vraagt hem te Vergezellen is er geen twijfel en omhelst zij hem uiteindelijk... dat is onbetaalbaar.
  7. 24. De leeuw, ook bekend als de koning van de jungle, wekt een agressief imago op. Kevin omarmt hen alsof ze zich gedragen als eenvoudige katjes. Het verbazingwekkende is dat deze katachtigen Kevin niets doen.
  8. 36. Kevin Richardson EINDE

×