Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Globalizimi 1

12,875 views

Published on

Published in: Business, Technology
 • Sex in your area is here: ♥♥♥ http://bit.ly/2u6xbL5 ♥♥♥
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Follow the link, new dating source: ♥♥♥ http://bit.ly/2u6xbL5 ♥♥♥
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Globalizimi 1

 1. 1. Globalizimi
 2. 2. Globalizimi ka gjerat e mira dhe te kqija, Sot do ti shohim vetem te kqijat.
 3. 3. Duke filluar nga mjedisi jetsor...
 4. 4. ... i cili ka pesuar ndryshime radikale, … ..nga njerzit .
 5. 5. Pylli i cili ishte shtepi per shume kafshe…
 6. 6. ... eshte duke u djegur ...
 7. 7. Cortadas... Duke u shkateruar ...
 8. 8. ... dhe duke u shfrytezuar keq .
 9. 9. Lumenjte te cilet dikur ishin “uje” dhe burim jete ...
 10. 10. ... jane duke u thare, per cka shum njerez nuk kane ushqim. . .
 11. 11. Akullnajet pothuajse te pastudiuara ...
 12. 12. ... jane duke u shkrire .
 13. 13. Kafshet qe jetonin ne harmoni dhe kushte te perkryera…
 14. 14. ... Nuk kane me ushqim .
 15. 15. me Globalizimin vec problemeve te ambientit jetsor, … ..vijne edhe problemet sociale ... .
 16. 16. Acarim i pabarazive: A luta pela sobrevivência... Disa luftojne kunder ushqimit…
 17. 17. ... ne anen tjeter shum njerez luftojne per te .
 18. 18. Popullata ritet me shpejtsi te madhe … Nga e cila shumica jeton ne kushte te pasigurta ...
 19. 19. ... ndersa pakica ne kushte te persosura per jete.
 20. 20. Disa me shume …
 21. 21. ... shume me pak ...
 22. 22. ... dhe tjeret me asgje .
 23. 23. Campanjat kunder ndotjes kane rezultate… Njeashtu edhe ndergjegja e njerzve.. Mirpo kjo ndergjegje duhet te jete kolektive , Sepse pa ate, nuk do te mund te ndrojme asgje .. .
 24. 24. Klima e ter planetit eshte cekuilibruar… … ashtu si edhe krejt bota.
 25. 26. Mbrojeni planetin… Vetem nje e kemi [email_address]

×