Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

All star weekend

254 views

Published on

Published in: Sports, News & Politics
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

All star weekend

 1. 1. All StarWeekend 2011Los AngelesFet per Aleix Abadia, GuillemAmado, Pablo Lopez i GuillemMartin
 2. 2. Index-Què és lAll Star-Concursos ·Concurs de esmaixades ·Concurs dhabilitat ·Concurs de triple ·Concurs de tir-Partit de Conferencies-Partits de principiants contra de segonany.
 3. 3. All StarLAll Star és un cap de semanaon les estrellas de la NBAvotades per els fans de la NBAper compatir entre ells i saberqui ha sigut el millor de lany.
 4. 4. ConcursosHi han 4 tipus de con cursos:- de triples.- desmaixades.- de driblatge.- i tir per equips.Aixó es fà per que la gentdisfruti de les barbaritats quepoden arribar a fer, hodessideixen els espectadorsqui farà els concursos.
 5. 5. Esmaixades En aquest concursconsisteix en fer les millorsesmaixades per quedarse enel millor trenca aros de lany.En els últims anys a reinatDwrite Howard“Super Man iamb dos anys consecutiusNate Robinsson.
 6. 6. TriplesEn aquest concursnormalment venen els millorsde la NBA i del món, per ficarla pilota per dintre de lacistella.Com:Paul Pierce el millor jugadordels Boston Celtics i uns delsmillors de la NBA.
 7. 7. Concurs dhabilitats.En aquest concursnormalment venen personesno molt famoses però tenenmolt bon bot i molt bonatècnica, i consisteix en pasarobstacles i al final ficar unaentrada.Aquí sempre guanyaen Chris Paul el millor basedel món.
 8. 8. Concurs de tirAquest concurs es fà perequips i agafen els seusmillors per lluitar contra elsaltres finalistes.Es fà ambuna noia del woman el millorpivot el millor ala i un beterà.Hi ha tir de mitg camp, triple,de lampolla, i de diverseszones del camp.
 9. 9. Partit de principiants contra de segonanyEs fà els millors que hanarribat aquest any contra elsque van debutar lany pasat ivan triunfar, ara hi ha un quees de segon any que es diuKevin Durant i es el que méspunts està ficant aquestatemporada en la NBA isolament tè 19 anys.
 10. 10. Conferencia EAST contra conferenciaWEAST.En aquest partit juguen elsmillors de la NBA i del món,es lo més esperat del cap desetmana, i juguen el jugadorsque han votat elsespectadors i com totssabem juga un Espanyol,nascut a Catalunya, es diuPau Gasol.
 11. 11. Amb això conclueix elnostre treball sobre lAllStar Weekend, agraimla vostra atenció iesperem que os hagiagradat. La informació la posat el Pablo Lopez amb molt poca ajuda de Guillem Amado, Guillem Martin i Aleix Abadia. El diseny la fet lAleix Abadia, Guillem Amado i Guillem Martin i el Pablo totes les fotos i els colors representatsen aquest treball.

×