Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ajándék 2009

347 views

Published on

Published in: Education, Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Ajándék 2009

  1. 1. Ajándék
  2. 2. Ha eljön az Ünnep Az egész világ ünnepel, Örömöd sok legyen, A könnyeket felejtsd el.   Bár az élet néha bánt, Csodás perceket élhetsz át, Ha olyan ajándékot adsz, Amit még a vak is lát.
  3. 3. Kívánom, Láss a szív szemével, Adj örömöt mindenkinek, Lelked minden szeretetével.   Öleld magadhoz a világot, Úgy ahogy van, S találd meg a boldogságot, Önnön, önmagadban.
  4. 4. Kívánok szabadságot, Hogy ne ítélj meg senkit. S ne csak másokat tisztelj, Hanem magadat is.   Békét, bölcsességet, Hogy megértsd a hibáidat, Hogy mindig megbocsáss, Magadnak, másoknak.   Legyen saját örömöd, Ne a siker motiváljon, Ne holmi csecsebecsékben, A szívedben legyen Karácsony!
  5. 5. Ez az én ajándékom, Ezt adom én karácsonyra, Bár nincs becsomagolva, Csillagfényes aranypapírba.   Legyen békesség az élet , Mit a tiszta szeretet ont. Adjon az Isten Neked ,     Boldog Karácsonyt!
  6. 6. Szarvaskő, 2009. december 21. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

×