Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fotos De Cotxes

378 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Fotos De Cotxes

 1. 1. FOTOS DE COTXES
 2. 2. Testa-rosa Ferrari és una companyia italiana, fabricant d’automòbils de competició i esportius d’altes prestacions, fundada per Enzo Ferrari el 1929. Originalment, la Scuderia Ferrari patrocinava pilots i automòbils de curses. La companyia va començar a produir automòbils en sèrie l’any 1946. Es va convertir en Ferrari S.p.A. quan a la dècada dels 70 el Grup Fiat entrà a formar part del Consell d'Administració i es va fer accionista de l’empresa.
 3. 3. 911 Porsche és un fabricant d’automòbils esportius alemany, fundat el 1931 per Ferry Porsche, fill de Ferdinand Porsche, l’enginyer que va crea el primer Volkswagen. La companyia es troba a Zuffenhausen, un districte de la ciutat d'Stuttgart. Cotxe normalment gran, luxós que ha anat millorant durant la seria de anys. Normalment conte una tecnologia molt avencada .
 4. 4. La marca d’automòbils Maserati va ser fundada a Bolonya per Alfieri Maserati el 1914. L’emblema de Maserati és el trident, inspirat en l’estàtua de Neptú que adorna la Plaça Major de Bolonya. La marca va ser adquirida el 1937 per l’empresari Adolfo Orsi, qui va començar a donar molta importància al luxe en el procés de creació dels vehicles.
 5. 5. V-12 Aston Martin Lagonda Limited va ser un constructor britànic de cotxes de luxe amb la seu a Gatona, Warwickshire, Anglaterra. Va fabricar també monoplaces per competicions automobilístiques que van arribar a disputar curses a la Fórmula 1. És també molt coneguda per ser el cotxe oficial de James Bond en moltes de les seves pel·lícules.
 6. 6. Lancer Evolution Mitsubishi Group que significa "Tres rombes" com indica el seu anagrama. És un conglomerat de companyies japoneses format per empreses autònomes que comparteixen la marca Mitsubishi. El grup forma un conjunt anomenat Mitsubishi Keiretsu, que és un tret característic d’empreses japoneses, on diverses companyies dins un mateix grup tenen participacions entre sí, comparteixen personal i tenen cooperacions estratègiques. Les 29 empreses més importants formen part de la Mitsubishi Kin'yōkai, i es reuneixen mensualment. El comitè Mitsubishi s’encarrega de mantenir la integritat de la marca així com la plana web del grup.
 7. 7. Impretza STI La paraula japonesa "Subaru" significa: conglomerat estelar de les Plèiades, el qual es mostra en el logotip de l’empresa. Subaru va fabricar 601.505 vehicles durant el 2004, mentre el 2003 en va produir 544.868. Amb aquesta producció d'automòbils, Subaru es troba situat a la posició número 19 del ranking mundial de productors de vehicles d'automoció
 8. 8. M3 Després de la Primera Guerra Mundial, a Alemanya li prohibiren fabricar motors d’aviació, per la qual cosa BMW va començar a produir frens per a ferrocarrils. El 1923 la companyia es va introduir en el sector de vehicles i inicià la fabricació de motocicletes, que ja llavors duien el clàssic motor de BMW de dos cilindres muntats horitzontalment en ambdós costats i refrigerat per aire (motor boxer). Pocs anys després BMW va obtenir una llicència per fabricar un automòbil petit, que va ser denominat 3/15.
 9. 9. Clio V6 Quan els seus vehicles eren importats i venuts als Estats Units, durant la dècada dels 50 i 60, van decidir que la pronunciació de la seva marca seria "Ren-ALT" a l'hora de presentar-la al públic nord-americà, i aquesta pronunciació continua essent comú als Estats Units. Tot i això, Renault es pronuncia correctament com a "Ren-oh" (tal i com se sol pronunciar al Regne Unit i a la resta d'Europa).
 10. 10. Sirocco El nom Volkswagen és degut al fet que en els anys 1930 va sorgir a Alemanya el projecte de construir un automòbil que fos accessible per a un gran nombre de persones. Quan Adolf Hitler s’alçà amb el poder en 1933, decideix posar en marxa un pla de foment de la indústria de l’automòbil, amb l’objectiu de rellançar les seves fàbriques i fer-les més competitives enfront de les angleses i les franceses .
 11. 11. Skyline Nissan Motor és un fabricant japonès d’automòbils que abans comercialitzava els seus vehicles amb el nom de Datsun. La companyia té la seva seu a la zona de Ginza de Ch ūō -ku, Tòquio, però hi ha plans per moure-la a Yokohama, Kanagawa abans del 2010, amb les obres començant el 2007.
 12. 12. C4 Citroën és un fabricant francès d’automòbils, fundat el 1919 per André Citroën, i que avui és part del Grup PSA Peugeot Citroën. La història de Citroën comença amb el fundador de la companyia, André Citroën. Després de servir a l’exèrcit francès, va començar un negoci de construcció de transmissions. Tanmateix, el 1919 l’empresa va començar a produir automòbils, començant amb el convencional Type A.
 13. 13. Audi és un fabricant alemany d’automòbils, que forma part del Grup Volkswagen. La companyia té la seva seu central a Ingolstadt, a l’estat federat de Baviera a Alemanya. Es destaca per produir automòbils elegants, sofisticats, esportius i amb la més avançada tecnologia, motiu pel qual té el lema "A l'Avantguarda de la Tècnica". R8
 14. 14. La Ford Motor Company és una empresa multinacional nord-americana fabricant d’automòbils amb base a Dearborn, Michigan, Estats Units. Va ser fundada el 16 de juny de 1903 per Henry Ford a Detroit, Michigan. Segons la revista Fortune, DaimlerChrysler i Toyota Motor van superar a Ford situant-se com el segon i tercer grup de constructors d’automòbils mundial amb més ingressos l'any 2004 respectivament. Durant molts anys Ford va ser el segon fabricant global per darrere de General Motors. Ford continua essent una de les 500 corporacions més grans per ingressos. Mustang GT
 15. 15. Automobili Lamborghini S.p.A . , més coneguda com a Lamborghini, és una filial d' Audi AG. És una empresa italiana fabricant d’automòbils "superesportius" localitzada a Santa Agata, a Bolonya, a pocs kilòmetres de Maranello. L’empresa va ser creada el 1963 per Ferruccio Lamborghini (1916 - 1993) com a resultat de l'èxit de la seva fàbrica de tractors, Lamborghini Trattori S.p.A.. Ferruccio Lamborghini era propietari de molts cotxes "superesportius", incloent un Ferrari. Hi ha moltes versions del perquè Ferruccio Lamborghini va començar la seva pròpia empresa de cotxes, però totes mencionen una baralla entre ell i Enzo ferrari. La versió més creïble, segons explica el fill de Ferrucció, és que Ferruccio Lamborghini va anar a queixar-se personalment a la fàbrica de Enzo Ferrari per la mala qualitat de l’embragatge del seu Ferrari 250 GT. Murciélago

×