Verboden Tranen

416 views

Published on

Nieuwe update.

Published in: Art & Photos
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Verboden Tranen

 1. 1. Hier weer een nieuwe updatevan Verboden Tranen. Het duurde behoorlijk lang . Bij het laatste stukje staat waarom. Ik hoop dat het de leesplezier niet verstoord. Reacties waardeer ik ook.
 2. 2. ‘ Misty, schiet op! Ik wil op tijd bij de winkels zijn anders staat er een rij bij de kleding.’
 3. 3. ‘ Ik kom zo! De winkels zijn nog niet eens open,’ roept Misty terug. Ze prutst al bijna een halfuur aan haar kapsel.
 4. 4. 'Misty , kom op. Je bent al een halfuur bezig,' zegt Christie geërgerd. Misty komt de badkamer uitlopen. 'Ik ben al klaar,' zegt Misty iets vrolijker. Ze schiet in de lach als ze Christie's gezicht ziet.
 5. 5. ‘ Niet zo chagrijnig doen, anders ga ik echt niet mee.’ Christie zucht. ‘Nou oké dan.’ Christie pakt haar autosleutels van de koffietafel en loopt naar de deur. Ze staat bij de deur even stil. ‘Heb je alles?’ vraagt Christie als ze naar achter kijkt.
 6. 6. ‘ Ja,’ zegt Misty neutraal. Christie doet de voordeur open. Ze merkt dat Misty zich niet verroert. ‘Kom je nog?’ Misty kijkt alleen maar voor zich uit. ‘Misty?’ roept Christie. Misty wordt uit haar shock toestand gerukt. ‘Ja?’ ‘Kom je nou nog?’ ‘Ja, eh, ja.’ Christie loopt hoofdschuddend naar buiten. ‘Ik zweer dat ik buiten een persoon zag lopen,’ mompelt Misty terwijl ze naar buiten loopt.
 7. 7. In de auto wordt er nauwelijks gesproken. Af en toe vliegt er een vloek van Christie door de auto. Ze trapt hard op de rem als er onverwachts een auto voor haar gaat rijden. ‘Verdomme, kan die chauffeur niet uit zijn doppen kijken? Snap jij dat nou, Misty? Ik snap er geen reet van.’ Misty weet ondertussen al dat ze maar beter niet kan antwoorden.
 8. 8. Misty is dan ook blij als Christie eindelijk haar auto gaat parkeren. Het duurt behoorlijk lang voordat ze een plek vindt om te parkeren. En dan wil je niet naast Christie zitten. Met een zucht stapt ze uit de wagen. Christie stapt ook uit. Ze klikt haar auto op slot. Misty moet wel toegeven dat haar zus een mooie wagen heeft. Nadat Christie haar auto vier keer nagekeken heeft op krassen en deuken, lopen ze uiteindelijk toch langs de winkels.
 9. 9. Samen lopen ze het plein op. ‘Daar is de kledingwinkel.’ Christie wijst het smalle gebouwtje achter het plein aan. ‘Ziet er klein uit,’ mompelt Misty. Christie’s chagrijnige humeur is meteen weg als ze de winkel in loopt. Misty daarentegen kan haar gedachten niet verzetten. Ze denkt constant aan Tony.
 10. 10. Misty heeft een misselijk gevoel. Een gevoel alsof ze ieder moment kan overgeven. Ook heeft ze gigantische buikpijn. Ze grijpt naar haar buik, een steek gaat door haar hele lijf heen. Christie merkt er niks van, zij is druk met kleding zoeken.
 11. 11. ‘ Ik heb geen zin om te shoppen, ik ga naar buiten. Ik zie je zo wel,’ zegt Misty. Meteen nadat ze dat heeft gezegt, loopt ze naar buiten. Met een pijnlijk gevoel in haar buik gaat ze aan een tafeltje zitten.
 12. 12. Ze slaakt een zucht als de pijn wat gezakt is. Als ze op wil staan ziet ze Tony lopen. ‘Nee, dit kan niet,’ fluistert Misty met een zacht stemmetje.
 13. 13. Maar als ze knippert is Tony verdwenen. Beduusd kijkt ze naar de plek waar Tony net nog stond. ‘Ik heb vast te weinig slaap,‘ mompelt Misty. ‘Tegen wie praat je?’
 14. 14. Verstoord kijkt Misty op. Christie kijkt haar vragend aan. ‘Ik was aan het zingen,’ zegt Misty met een glimlach. Ze was altijd al slecht in liegen en probeert het zo goed mogelijk te verbergen.
 15. 15. Christie lijkt even te aarzelen. Uiteindelijk gelooft ze Misty. ‘Ik heb een hele gave outfit gekocht. Ik zal hem thuis laten zien.’Christie loopt al verder. ‘Of wou je toch nog even binnen kijken?’ Na een paar minuten wordt Christie ongeduldig. ‘Misty?!’ roept ze. ‘Hm?’ ‘Mens, waar zit jij de laatste tijd met je gedachten. Ik snap dat je Tony mist, maar besef dat het geen nut heeft,’ raast Christie. ‘Tony is dood,’ besluit ze haar tirade.
 16. 16. Christie valt meteen stil. Ze beseft dat die laatste zin teveel was. Misty barst los. ‘Jij gaf geen ene klap om Tony! Je geeft zelfs niks om mij, je geeft me de tijd niet om over mijn verdriet heen te komen! Ik..Ik.. Ik haat je!’ Misty draait zich om en rent met een misselijk gevoel weg.
 17. 17. Huilend laat Misty zich tegen een muurtje zakken. 'Tony, ik mis je zo. Waarom moest je me nou verlaten,' fluistert Misty overstuur. Een traan rolt langzaam over haar wang. Ze was zo gelukkig met Tony. Tot het moment dat haar leven verpestte.
 18. 18. 'Jou tijd is gekomen, Tony. Ik moet het leven van Misty verpesten. Jij bent degene die haar het meest gelukkig maakt. Helaas moet jij als eerste sterven. Daarna haar dierbare zusje Christie.' Een bulderende lach galmde door de ruimte. 'Misty is zo naïef. Zo is ze altijd al geweest.'
 19. 19. Ditt was de update weer. Ik weet dat het lang duurde maar ik heb een hoop privé- problemen thuis. Anyway ik hoopte dat het toch nog een leuke update was!

×