Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Unitat6 Power Point

761 views

Published on

Published in: Travel
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Unitat6 Power Point

 1. 1. Unitat6: POWER POINT Informàtica 4t eso
 2. 2. El PowerPoint ens permet crear ràpidament: Transparències per projectar. Presentacions completes per ser visionades, malgrat no disposar del programari PowerPoint. Resums per als oradors i per als assistents. Aquesta és la pantalla principal del programa.
 3. 3. <ul><li>Exercici1: </li></ul><ul><li>Ara faràs una presentació sobre el tema: Software maliciós i fraus en línia. Protecció </li></ul><ul><li>Es tracta de resumir el contingut de la fotocòpia, segons les instruccions. </li></ul><ul><li>Obriu l'opció Nou del menú Arxiu </li></ul><ul><li>Escolliu l'opció Presentació en blanc , dins del bloc General i trieu l'opció autodisseny Diapositiva de títol </li></ul><ul><li>Escriviu com a títol Software maliciós i fraus en línia. Protecció </li></ul><ul><li>Escriviu com a subtítol Informàtica 4t eso </li></ul><ul><li>Inseriu una imatge relacionada amb el tema ( insertar  imagen ) </li></ul><ul><li>Per crear la segona diapositiva, Podeu clicar sobre la icona de la barra d'eines, o bé premeu les tecles ctrl + i o bé des de l'opció Nueva diapositiva del menú Insertar </li></ul><ul><li>Escolliu la modalitat de disseny Lista con viñetas . </li></ul><ul><li>Escriviu dins del bloc de títol: Index </li></ul><ul><li>Escriviu dins del bloc de vinyeta : </li></ul><ul><li>Què és el sotware maliciós? </li></ul><ul><li>Exemples d’aquest tipus de sotfware </li></ul><ul><li>Danys que causa aquest software </li></ul><ul><li>Solucions de protecció </li></ul><ul><li>Recomanacions </li></ul><ul><li>Tècniques utilitzades </li></ul><ul><li>Crea la tercera diapositiva Escolliu la modalitat de disseny Lista con viñetas . </li></ul><ul><li>Escriviu dins del bloc de títol: Què és el sotware maliciós? </li></ul><ul><li>Escriviu dins del bloc de vinyeta el text: </li></ul><ul><li>Qualsevol programa, document o missatge que pot ser perjudicial per al nostre ordinador, tant per la perdua de dades que ens pot ocasionar com per la reducció de rendiment de l’equip i l’ús il·legal que se’n pugui fer. </li></ul><ul><li>Deseu la presentació amb el nom power1 </li></ul>
 4. 4. <ul><li>Fes les següents diapositives: </li></ul><ul><li>Diapositiva 4 ( llista amb vinyetes) </li></ul><ul><li>Títol: 2. Exemples d’aquest tipus de sotfware </li></ul><ul><li>Escriu una llista amb vinyetes amb sis exemples de la llista, explicant que són. </li></ul><ul><li>Diapositiva 5 </li></ul><ul><li>Llista amb vinyetes </li></ul><ul><li>Títol: 3.Danys que causa aquest software </li></ul><ul><li>Escriu alguns danys que pot provocar aquest software </li></ul><ul><li>Diapositiva 6 </li></ul><ul><li>Títol: 4. Solucions de protecció </li></ul><ul><li>Escriu una llista amb 5 solucions a aquests problemes </li></ul><ul><li>Diapositiva 7: </li></ul><ul><li>Títol: 5.Recomanacions </li></ul><ul><li>Diapositiva 8: </li></ul><ul><li>Títol: 6.Tècniques utilitzades </li></ul><ul><li>Escriu una llista explicant les següents tècniques: </li></ul><ul><ul><li>Compres per Internet </li></ul></ul><ul><ul><li>Loteries falses </li></ul></ul><ul><ul><li>Phishing </li></ul></ul><ul><li>Diapositiva 9: </li></ul><ul><li>Títol: adreces útils </li></ul><ul><li>Escriurem una llista d’adreces web amb una petita descripció </li></ul><ul><li>http ://www.upseros.net/portscan/portscan.php pàgina que permet comprovar si és possible accedir al teu equip des de la xarxa </li></ul><ul><li>http://www.pandasoftware.es/activescan per fer revisions en línia de l’equip </li></ul><ul><li>www.inteco.es Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació, podeu trobar una llista de recomanacions que s’han de tenir en compte en utilitzar Internet. </li></ul>Busca imatges relacionades amb el tema i insereix-les a la presentació. També pots inserir so i vídeo.
 5. 5. Fes que la teva presentació sigui atractiva amb aquestes dues eines del Power Point: Modificar el disseny: El PowerPoint disposa d’una àmplia llibreria de plantilles dissenyades a fi que l’usuari les pugui utilitzar com a plantilla. Les plantilles de disseny contenen combinacions de colors, patrons de diapositives i títols amb un format personalitzat i amb una aparença determinada. Per fer-les servir haureu d’anar a l’opció Aplicar diseny del menú Format . En aplicar el nou disseny aquest afectarà a tot el disseny de la presentació. Modificar el fons: Les diapositives poden tenir fons amb colors i degradacions. Si voleu modificar el fons d'una diapositiva cal activar l'opció Fondo del menú Formato . Mostrarà un quadre de diàleg semblant a aquest: A partir d’aquí podeu modificar el fons de la diapositiva. Per poder canviar el color heu de clicar el botó i es desplegarà un menú amb diverses opcions, on podreu seleccionar el color més adient. A més a més, el programa PowerPoint permet obtenir efectes en el fons modificant les trames, textures o utilitzar un arxiu de dibuix com imatge de fons.
 6. 6. Aplica animació a la teva presentació
 7. 7. Podem fer que les diapositives canviïn automàticament després d’un temps determinat Aplica aquest efecte a la teva presentació
 8. 8. Feu un botó d’acció que torni desde cada diapositiva a l’Índex. Feu hipervincles des de cada apartat de l’Index cap a la diapositiva que els explica. Per exemple, l’hipervincle de : Què és el sotware maliciós?, ha d’anar a la diapositiva tres.
 9. 9. Configura la presentació: Es pot gravar una narració de la presentació. <ul><li>Guardar la presentació: </li></ul><ul><li>Opcions interessants: </li></ul><ul><li>presentació( la clàssica) </li></ul><ul><li>Pàgina web ( per publicar a Internet) </li></ul><ul><li>Presentacions amb diapositives de Power Point </li></ul><ul><li>( si no volem que s’obri el programa Power Point, reproducció automàtica) </li></ul>Prova aquesta última opció per guardar el teu arxiu.
 10. 10. Exercici 2: feu una presentació amb el següent tema, d’unes 15 diapositives La xarxa Internet. A continuació pots veure una llista de conceptes clau sobre el tema, dels que has de parlar a la teva presentació. Què és Internet,origen, xarxa informàtica, adreça IP, protocols TCP/IP. Serveis que ofereix Internet: ( fes una petita descripció i una captura de pantalla d’un programa que realitzi aquestes tasques) Web (www), què és l’hipertext, què és una URL, què significa html, què és un navegador Transferència d’arxius ( FTP) Correu electrònic, programes per gestionar el correu electrònic Converses en línia ( xats,etc). Exemples de programes que fan aquesta funció. Transmissió d’arxius (P2P). Exemples de programes que fan aquesta funció. Avantatges i inconvenients d’Internet. On trobar informació sobre el tema: llista de pàgines web NO oblidis fer un Índex, i enllaçar-lo a la resta de diapositives.
 11. 11. Publicació en línia de diapositives Com podem penjar les nostres presentacions a Internet i després poder-les inserir al nostre bloc o pàgina web ? Entra a http://www.slideshare.net Enregistra’t Ves a “upload” i pujar les dues presentacions que has fet. Escriu un títol, descripció i etiqueta: IES Valldemossa Busca el codi “embed” i insereix la presentació al teu bloc

×