Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Piet 50

310 views

Published on

  • Be the first to comment

Piet 50

  1. 1. Van Madeleine tot Glandon, onze 50 jarige wegkapitein draait zijn hand er niet voor om. Al ruim 20 jaar, Zet hij de routes in het hooggebergte in elkaar. Wat opvalt, is zijn bescheidenheid en sturende kracht op de achtergrond, dit verandert snel bij het zien van een motor of een hond. Piet kan dan zo gaan vloeken, dat je als hond al snel denkt: “” Wat heb ik hier nog te zoeken”” .
  2. 2. Bekend is in het peloton dat hij regelmatig zijn autosleutels en cameratasje kan vergeten, hij heeft er intussen al 4 versleten. Of je staat de hele nacht met een vent van de Franse wegenwacht.
  3. 3. Van aangemaakte sla en sausjes wil hij niks weten, hij zit liever gewoon stokbrood te vreten. Na de maaltijd gaat hij als een speer met zijn laptop tekeer.
  4. 4. Van elke toch(t) schrijft Piet onze belevenissen op de weblog. Je zult het geloven of niet, Elk weeffie of beeffie punt wordt gevonden door Piet. Vele trouwe fans lezen zijn poëtische verhalen, Van de steilste beklimmingen tot de diepste dalen.
  5. 5. Tegenwoordig fietst hij zeer cool, op zijn nieuwe Red Bull. Ook al is het nu een oude lul, dalen doet ie nog steeds als een jonge knul.

×