Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Prezentare Plan D Afaceri.

13,411 views

Published on

m

Published in: Business
 • There is a useful site for you that will help you to write a perfect and valuable essay and so on. Check out, please ⇒ www.WritePaper.info ⇐
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Comprueba la fuente ⇒ www.EddyHelp.com ⇐. Este sitio me ha ayudado a escribir artículos científicos en inglés y español.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Follow the link, new dating source: ❶❶❶ http://bit.ly/2F7hN3u ❶❶❶
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Dating direct: ♥♥♥ http://bit.ly/2F7hN3u ♥♥♥
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Prezentare Plan D Afaceri.

 1. 1. Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre! Fe All – In Service SA
 2. 2. Descrierea serviciilor firmei <ul><li>Studiile de piata pe care le-am avut la dispozitie au aratat ca printre lucrurile pe care publicul le asteapta de la o agentie de turism sunt si urmatoarele: </li></ul><ul><li>- Preturi cat mai mici. De aceea noi oferim clientilor nostri posibilitatea de a negocia preturile pentru serviciile oferite. </li></ul><ul><li>- Redescoperirea tarii. Romanii au fost binecuvantati cu poate una dintre cele mai frumoase tari din lume si nimic nu poate fi mai incantator decat sa redescoperim impreuna locurile cele mai frumoase din tara. Acum este vremea pentru a vedea partea frumoasa a lucrurilor. Sa ne bucuram si sa fim mandri ca avem manastirile din nordul Romaniei, din judetul Salaj, minunatele peisaje naturale si pastrarea traditiilor de-a lungul timpului s.a.m.d. </li></ul>Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 3. 3. AMPLASARE <ul><li>Aproape de parcul de copii si de Muzeul Ioan Sima, departe de centru si in vecinatatea sediilor unor firme, hotelul are avantajul unui amplasament intr-o zona linistita, aerisita si plina de verdeata, fiind preferat de catre participantii la targuri si expozitii, la conferinte si simpozioane, persoanele care se deplaseaza in interes de serviciu, loturile sportive, grupurile de turisti aflate in tranzit. </li></ul>Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 4. 4. 1. Coordonatele Intreprinderii : Sediu: Colegiul Tehnic ,,Api’’ 2. Motto : Gandirea ne-a adus pe acest drum, un drum al prezentelor, si viitoarelor succese in acest domeniu. 3. Forma juridica de constituire: SA – societate pe actiuni. 4. Obiectul de activitate: Servicii hoteliere si transport. 5. Natura capitalului: aporturi private 6. Capital Social :1000.000 lei Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 5. 5. STRUCTURA ORGANIZATORICA Manager general Chiş Ioana Asistent manager Duma Ioana Asistent manager Opriş Laura Manager resurse umane Chereji Claudiu Manager desfacere Blaga Iulia Manager achiziţii Mure ş an Raluca Manager economic Bob Andra Manager marketing Pastor Adelina Ag . desfacere Boita Diana Agent desfacere Pop Andreea Agent desfacere Hosu Lavinia Ag. desfacere Serban Andrada Agent achizitii Costea Mihaela Agent achizitii Sabou Iulia Ag. achizitii Goia Maria Agent marketing Bologa Ramona Agent marketing Irimes Raluca Ag. marketing Ardelean Andrada Ag. marketing Cristea Raluca Ag. marketing Timariu Adina Contabil Simisnean Maura Contabil Prodan Oana Contabil Iepure Gavril Economist Balanean Adriana Agent r.u Terhesiu Florina Agent r.u Ciupe Monica Agent r.u Balanean Marius Agent R.U. Plesa Adrian Ag. R.U. Muresan Vlad
 6. 6. Obiectul de activitate <ul><li>Hotelul este cu siguranta cel mai frumos din aceasta zona, construit dupa un concept arhitectural deosebit, un hotel care ofera oaspetilor sai servicii complete, de la cele de cazare si masa, la cele de relaxare si distractie. </li></ul>Interioarele spatioase sunt amenajate elegant si confortabil, iar personalul calificat la standarde internationale se afla la dispozitia turistilor in permanenta. Hotelul dispune de 5 camere simple si 30 de camere duble dintre care 10 sunt cu vedere spre piscina hotelului.Din 2009 puteti beneficia si de 5 apartamente si 3 camere cu pat matrimonial. Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 7. 7. Dotari camere <ul><li>geamuri termopan, </li></ul><ul><li>sistem de climatizare, </li></ul><ul><li>sistem de acces in camera pe baza de cartele magnetica, </li></ul><ul><li>frigider, </li></ul><ul><li>internet, </li></ul><ul><li>telefon cu acces direct international, </li></ul><ul><li>seif, </li></ul><ul><li>aer condiţionat reglabil, </li></ul><ul><li>2 televizore color cu 30 de canale, </li></ul><ul><li>infocenter, </li></ul><ul><li>miniseif individual, </li></ul><ul><li>data port </li></ul><ul><li>minibar </li></ul><ul><li>cafetieră </li></ul><ul><li>opţional jacuzzi, </li></ul><ul><li>toaleta de serviciu </li></ul><ul><li>ceas electronic </li></ul><ul><li>birou </li></ul><ul><li>uscator de par, </li></ul><ul><li>baie cu dus, </li></ul><ul><li>pat matrimonial (la camerele duble), </li></ul><ul><li>canapea extensibila, </li></ul><ul><li>balcoane largi cu vedere la mare. </li></ul>Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 8. 8. <ul><li>Apartamente </li></ul>-suprafata mai mare - sistem de climatizar e - acces in camera pe baza de cartele magnetica - televizor color - internet - telefon cu acces direct international -seif -uscator de par -balcoane largi cu vedere la mare - baia este dotata cu dus, jacuzzi si trusa sanitara Pret: 250 ron/noapte Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 9. 9. Model apartament 1 Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 10. 10. Model apartament 2 Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 11. 11. <ul><li>Camere simple </li></ul>-acces in camera pe baza de cartele magnetica - televizor color -telefon -baia este dotata numai cu dus Pret: 120 ron/noapte Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 12. 12. <ul><li>Camerele cu pat dublu </li></ul><ul><li>acces in camera pe baza </li></ul><ul><li>de cartele magnetica </li></ul><ul><li>- televizor color </li></ul><ul><li>-internet </li></ul><ul><li>-telefon </li></ul><ul><li>-minibar </li></ul><ul><li>-baia este dotata doar cu dus </li></ul><ul><li>Pret: 170 ron/noapte </li></ul>Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 13. 13. Interioarele spatioase sunt amenajate elegant si confortabil, iar personalul calificat la standarde internationale se afla la dispozitia turistilor in permanenta.
 14. 15. Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 15. 16. <ul><li>Alte facilitati: </li></ul>Daca doriti sa va relaxati puteti alege piscina interi- oara sau exterioasa a hotelului.De asemenea intre anumite ore exista si un program special pentru inot. Pretul este de 25 ron/ora. Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 16. 17. Copii dumneavoastra pot beneficia de un spatiu de joaca special amenajat . Daca doriti puteti merge la masaj si la sala de fitness puse la dispozitie de hotel. Pretul unei sedinte de masaj este de 50 ron/ora,iar la sala de fitness 35 ron/ora.Daca alegeti ambele optiuni benefi- ciati de o reducere de 20%. Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 17. 18. -masa se poate servi la restaurant sau pe terasa hotelului -personalul este calificat, fiind mereu la dispozitia dumneavoastra Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 18. 19. <ul><li>Camere cu pat matrimonial </li></ul>- sistem de climatizare - acces in camera pe baza de cartele magnetica - televizor color - internet -telefon cu acces direct International -seif -uscator de par - balcoane largi cu vedere la mare -baia este dotata cu dus, jacuzzi si trusa sanitara Pret: 160 ron/noapte Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 19. 20. <ul><li>Pentru informarea clientilor,in camere se afla: </li></ul>
 20. 21. La dispoziţia clientilor se află: <ul><li>un serviciu excelent care să îndeplinească cererile urgent </li></ul><ul><li>un personal expert în catering, meniuri în funcţie de preferinţele dumneavoastră, pauze de cafea </li></ul><ul><li>echipament audio-vizual </li></ul><ul><li>opţiuni de iluminat şi de aer condiţionat </li></ul><ul><li>scaune ergonomice </li></ul><ul><li>posibilitatea de a transmite conferinţele prin televiziune sau prin video </li></ul><ul><li>acces la internet </li></ul>Siguranta si confortul tau sunt in mainile noastre!
 21. 22. Servicii fara plata <ul><li>*furnizarea de informatii </li></ul><ul><li>*transmiterea de mesaje </li></ul><ul><li>*sortarea si distribuirea corespondentei </li></ul><ul><li>*pastrarea obiectelor de valoare </li></ul><ul><li>*curierat,transport de bagaje </li></ul><ul><li>*pastrarea bagajelor in camera speciala pentru bagaje </li></ul><ul><li>*parcare </li></ul><ul><li>*rezervarea de camere la alte hoteluri </li></ul><ul><li>*rezervarea de bilete la spectacole </li></ul><ul><li>*treziri si comenzi de taxi </li></ul><ul><li>*schimb valutar </li></ul><ul><li>*transport gratuit de la si / sau la aeroport </li></ul><ul><li>*rezervarea de mese la restaurante </li></ul><ul><li>*rezervarea de bilete pentru mijloacele de transport in comun </li></ul>
 22. 23. Istoricul FE All-In Service SA <ul><li>FE.All-in Service SA a fost infiintata la data de 13 noiembrie 2008. </li></ul><ul><li>Datorita faptului ca firma noastra este noua pe piata comerciala nu a inregistrat deocamdata nici o activitate economica in domeniile de care ne ocupam,transport marfa si servicii hoteliere . </li></ul><ul><li>Sediul organizatie se afla in cadrul Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”,Zalau, judetul Salaj, bvd.Mihai Viteazu,nr. 59. </li></ul>
 23. 24. CARACTERISTICI ARHITECTONICE <ul><li>Arhitectura Hotelului Brilliant, ca de altfel a intregului complex, a constituit o noutate in peisajul constructiilor anului in care a fost proiectat. Proiectul arhitectonic jongleaza cu volumetria, inchizand o curte interioara de forma patrata. </li></ul><ul><li>Fatadele hotelului sunt “sparte” de ferestrele imense corespunzatoare spatiilor de cazare si marcate de orizontalele de beton care creaza impresia ca ar exista balcoane. </li></ul><ul><li>Configuratia dorita initial de proiectant este vizibila astazi la Hotel Brilliant,unde prin aplicarea culorilor primar-complementare albastru si galben se evidentiaza jocul vertical-orizontal. </li></ul>
 24. 25. OBSERVAREA COMPORTAMENTULUI PERSONALULUI <ul><li>Culorile hotelului fiind albastru-galben, vestimentatia personalului este compusa din: costum albastru (fusta sau pantaloon) camasa alba si esarfa galbena. Fiecare angajat poarta un ecuson personalizat cu numele si functia detinuta. </li></ul><ul><li>Aspectul fizic este placut iar zambetul este intotdeauna pe buzele personalului.Salutul este unul protocolar,iar in momentul in care un client fidel al hotelului se cazeaza salutul este unul familiar. </li></ul>
 25. 26. Clientii <ul><li>persoanele in interes de serviciu aflate in judet </li></ul><ul><li>cei care vin in scopuri turistice </li></ul><ul><li>locuitorii judetului Salaj care prefera restaurantul hotelului </li></ul>
 26. 27. STRUCTURA CLIENTELEI
 27. 28. Nationalitate <ul><li>60% romani </li></ul><ul><li>40% straini </li></ul>
 28. 29. <ul><li>90% clientela </li></ul><ul><li>de afaceri </li></ul>Motivatii 7% clientela loisir 3% alte motive
 29. 30. Procedura de check-out: <ul><li>-se intampina ospetele intr-un mod cat mai curtenitor cu putinta </li></ul><ul><li>-se inceteaza orice activitate si se acorda oaspetelui toata atentia </li></ul><ul><li>-se priveste oaspetele in ochi,se zambeste si se salute </li></ul><ul><li>-se intreaba oaspetele la ce camera este cazat si daca intentioneaza sa plece din hotel in cursul zilei respective </li></ul><ul><li>-se preia de la client cartela camerei unde a fost cazat </li></ul><ul><li>-se acceseaza folia camerei clientului din evidenta calculatorului si se verifica numele clientului,sejurul </li></ul><ul><li>-se intreaba clientul daca a consumat produse din minibar </li></ul><ul><li>-se debiteaza contul clientului cu sumele corespunzatoare serviciilor </li></ul><ul><li>-se comunica suma pe care trebuie sa o achite clientul,atat totalul cat si pe categorii de servicii </li></ul><ul><li>-se elibereaza nota de plata si factura fiscala la care se ataseaza:cate un exemplar din toate notele de plata semnate de client de-a lungul sejurului petrecut in hotel,exemplarul clientului de la copia cartii de credit </li></ul><ul><li>-se intreaba clientul daca mai doreste ajutor:transport bagaje din camera,transport la aeroport,o eventuala adresa unde se transmite corespondenta sosita pe adresa hotelului dupa plecarea clientului </li></ul><ul><li>-multumindu-i oaspetelui inca o data pentru alegerea facuta se ureaza “Drum bun” </li></ul>
 30. 31. Aprecieri ale clientilor <ul><li>Clientii veniti din strainatate au apreciat personalul nostru deoarece toti angajatii sunt cunoscatori de o limba straina si toti au urmat cursuri de perfectionare in domeniu.Datorita spatiului special amenajat pentru copii in incinta hotelului am reusit sa fim lideri in preferintele clientilor care au copii si chiar recomandati de acestia cunoscutilor, pentru noi potentiali clienti. Restaurantul hotelului ne-a adus de asemenea multi clienti printre care si tineri casatoriti care prefera sa petreaca impreuna cu invitatii lor alaturi de noi.Avem avantajul unei varietati de meniuri din care se poate alege fapt pentru care suntem apreciati. </li></ul>
 31. 32. Metode de promovare <ul><li>Cu ajutorul mass-mediei locale si a pliantelor impartite prin oras ne vom face mai cunoscuti viitorilor nostri clienti. In urma actiunilor realizate pentru atragerea clientilor, veniturile vor creste considerabil. Nu exista riscuri legate de succesul firmei . </li></ul>
 32. 33. Concurenţa <ul><li>Turismul urban presupune petrecerea vacantelor in diferite orase, pentru vizitarea acestora,vizitarea obiectivelor patrimoniului istoric,vizitarea muzeelor sau chiar pentru participarea la anumite evenimente culturale. El detine un rol important in viata economica si sociala, actionand ca un element dinamizator al sistemului economic global, ca un mijloc de diversificare a structurii economice, de reducere a decalajului inter-regional si deasemenea actioneaza ca un element de educare si instruire. Putem constata existenta concurentei si in desfasurarea activitatilor de turism. </li></ul>
 33. 34. In judetul Salaj nu exista firme care sa reprezinte o concurenta pentru societatea noastra.Cu toate acestea in Ardeal exista unele firme care reprezinta o concurenta precum: <ul><li>FE CAMELY SRL din Marghita, </li></ul><ul><li>FE CORALY SRL din Cisnadie, </li></ul><ul><li>FE CRYSTAL PLACE SRL din Deva, </li></ul><ul><li>FE HOTEL RUSCA SRL din Hunedoara, </li></ul><ul><li>FE HOTEL LOTUS SRL si FE HOTEL SCORPION SRL din Oradea. </li></ul>
 34. 35. <ul><li>Unul dintre punctele slabe ale concurentilor o reprezinta faptul ca ei nu ofera clientilor toate facilitatile de care pot beneficia la noi,de exemplu Hotelul Lotus nu are restaurant propriu.Confortul este un element care face diferenta intre concurenti, fiind un avantaj pentru unii,iar pentru altii un dezavantaj. </li></ul>
 35. 36. <ul><li>Noi oferim servicii complete, de la cele de cazare si masa, la cele de relaxare si distractie considerand ca acest lucru face diferenta intre noi si concurenti.Confortul oferit de noi este la un grad superior fata de alte hotele,iar personalul este disponibil 24 din 24 pentru a satisface cerintele clientilor.De asemenea noi consideram raportul dintre calitate si pret inca un argument care ne diferentiaza in mod pozitiv.Serviciile oferite de noi formeaza un tot unitar care imbina utilul cu placutul satisfacand in totalitate cerintele celor care apeleaza la serviciile noastre. </li></ul>
 36. 37. Ideea de afacere – Parc de distractii
 37. 38. 1. Prezentarea ideii de afacere <ul><li>In Salaj, in ultimii ani s-a observat o diminuare alarmanta a numarului de modalitati in care se poate petrece timpul liber, mai ales in ceea ce-i priveste pe locuitori. Din aceste motive, s-a considerat necesara deschiderea unui parc de distractii care sa ofere siguranta pentru parinti si, totodata, distractie maxima pentru copii si bineinteles adulti. Introducerea unui parc de distractii pe piata zalauana este o abordare indrazneata, tinand cont de aspectul inovator al acestei afaceri. </li></ul><ul><li>Nu dorim sa fie un parc de distractii obisnuit, ci unul inedit atat pe plan local , judetean sau poate chiar regional, putand sa devina chiar un punct turistic, astfel am oferi localitatii posibilitatea de a deveni un viitor centru turistic, lucru care ar atrage dupa sine dezvoltarea orasului. </li></ul>
 38. 39. 2. Necesitatea afacerii <ul><li>Ideea de afaceri s-a nascut in urma constatarii existentei nevoii de distractie pentru locuitori, nevoie insuficient satisfacuta pe piata zalauana. Avand drept exemplu afacerile in domeniu din exterior, ne-am gandit sa patrundem pe piata zalauana cu un nou proiect care sa corespunda tuturor cerintelor, oricat de exigente, ale consumatorilor. </li></ul><ul><li>Desi este un proiect elaborat garantam reusita, deoarece nu exista concurenta, noi fiind unica societate care ofera o multitudine de posibilitati inedite de a petrece timpul liber, intr-un singur loc.Durata afacerii este pe o perioada nedeterminata, urmand a ne extinde ulterior. </li></ul>
 39. 40. 3. Clientii vizati <ul><li>Parcul de distractii este un loc special amenajat unde copiii si adultii vin pentru a se intalni cu cei fata de care se simt apropiati, pentru a se distra impreuna si pentru a descoperi, astfel, o multime de lucruri noi. Pentru copiii de toate varstele, insa nu neaparat doar pentru amatorii de senzatii tari, lumea e insasi un imens parc de distractii, cu felurite tentatii extreme, a caror sursa de energie este, in primul rand, adrenalina participantilor. Pentru a te simti in siguranta insa, noi dorim sa cream o minilume, un loc in care poti sa iti asumi riscuri fara a fi nevoit sa suporti vreo consecinta negativa. </li></ul>
 40. 41. 4. Misiunea firmei <ul><li>Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii de calitate, cu personal specializat, pe baza unor echipamente ce prezinta un element de noutate pentru piata tinta. </li></ul><ul><li>Dorim ca parcul sa se intinda pe o suprafata de circa 2km patrati pentru o buna desfasurare a activitatii si pt a gazdui cat mai multe persoane doritoare sa petreaca o zi de neuitat. </li></ul>
 41. 42. 5. Amploarea parcului <ul><li>Parcul va avea 3 intrari : o intrare pentru persoanele cu masina care vor putea parca in parcarea din incinta parcului, iar celelalte doua intrari pentru persoane. </li></ul><ul><li>Orarul parcului intentionam sa fie zilnic intre orele 09:00 - 21:00, iar in weekend un program prelungit 09:00-23:00. </li></ul>
 42. 43. 6. Oferta parcului <ul><li>Situat la periferia orasului, hotelul va ofera serviciile ideale pentru distractia si recreerea dumneavoastra. Acestea - cat se poate de atente si complete - sunt asigurate de un personal cu inalta pregatire profesionala. In orice moment, este gata sa va satisfaca orice dorinta prin serviciile necesare; pentru inceput, vom oferi o gama variata de servicii: </li></ul><ul><li>Acestea se adreseaza persoanelor de toate varstele, iar parintii vor petrece clipe frumoase alaturi de copii, vazandu-i cum se distreaza si de ce nu, participand si ei. </li></ul>
 43. 44. <ul><li>Jocuri de apa – apa este inca o mare atractie pentru toate varstele; </li></ul>
 44. 45. <ul><li>Bowling - joc de popice practicat pe o pista moderna cu dispozitive automatizate de colectare si de amplasare a popicelor; </li></ul>
 45. 46. <ul><li>Paintball - sport de intarire a caracterului, in care jucatorii invata despre spiritul de echipa, castiga incredere in ei insisi, dezvolta abilitati de lideri, si se distreaza, eliberandu-se in acelasi timp de stres; </li></ul>
 46. 47. <ul><li>Inchirieri ATV-uri - daca vrei sa te simti liber si sa fugi de probleme, la noi e scaparea; </li></ul>
 47. 48. <ul><li>Cinema – locul unde starurile tale preferate sunt mai aproape de tine; precizam ca cel mai apropiat cinema se afla in Cluj. </li></ul>
 48. 49. <ul><li>Karaoke – singura modalitate prin care te poti simti ca o vedeta, instrumente si aparatura de ultima generatie; </li></ul>
 49. 50. <ul><li>Rasoteca – primul pas spre o zi mai buna, singurul loc unde poti rade fara un motiv anume, uitand de greutatile vietii cotidiene. </li></ul>
 50. 51. 7. Metode de promovare <ul><li>Campania de promovare a firmei este axata pe urmatorea idee “compania noastra este una populara”. Desi acesta nu este un slogan consideram ca este o tema de campanie potrivita pentru ca lumea tinde sa aibe impresia ca o un hotel este exclusiv pentru oamenii cei mai bogati; iar prin aceasta tema inlaturam indoielile cu privinta accesibitatii preturilor. </li></ul><ul><li>Societatea noastra are un contract de exclusivitate la domeniul publicitate cu firma Young&Roubicam care stipuleaza ca respectiva firma se va ocupa de tot ce tine de domeniul imagine generata prin publicitate. Se vor realiza spoturi video si audio care vor fi difuzate pe principalele canale media ale tarii. </li></ul><ul><li>Tot din dorinta de a creea o imagine populara a firmei se vor semna contracte cu alte firme ce pot asigura promovarea. </li></ul><ul><li>De asemenea vom sponsoriza diverse evenimente si personalitati in prezent desfasurandu-se tratative cu cunoscuti atleti si prezentatori tv. </li></ul><ul><li>In afara de acestea departamentul de publicitate al companiei noastre va monitoriza in permanenta reactia publicului si va adapta serviciile firmei la cerintele clientilor pentru a-si respecta promisiunile. </li></ul>
 51. 52. 8. Analiza financiara a afacerii <ul><li>Desi proiectul pe care l-am demarat este unul care implica niste costuri mari, dorim sa apelam cu incredere la Banca Raiffeisen, deoarece credem ca investitia noastra este una avantajoasa, cum am mentionat si mai sus, putand ajunge chiar un punct turistic, astfel incat recuperarea banilor nu ar fi o problema majora. </li></ul><ul><li>Costurile parcului de distractii s-ar estima la 600.000 RON, fiind impartite in : </li></ul><ul><li>- teren : 170 000 RON </li></ul><ul><li>- cinema : 100 000 RON, capacitate 1000 de locuri </li></ul><ul><li>- rasoteca : 20 000 RON, capacitate 300 locuri </li></ul><ul><li>- atv : 55 900 RON, in nr de 10 </li></ul><ul><li>- bowling : 100 000 RON, in nr de 10 piste </li></ul><ul><li>- bazine cu tobogane : 80 000 RON, 1000 mp </li></ul><ul><li>- paintball : 50 000 RON, 50 de echipamente (pusca , munitie , salopeta , ochelari si casca de protectie, incaltaminte) </li></ul><ul><li>- karaoke : 10 000 RON </li></ul><ul><li>- intretinere : 14 100 RON </li></ul><ul><li>Terenul de 2 km patrati pe care planuin sa-l achizitionam, se afla pe raza judetului Salaj, in apropiere de Municipiul Zalau </li></ul><ul><li>Avand in vedere ca va fi un loc unicat in Romania, nemaintalnindu-se alte societati care sa adune in acelasi loc o serie de activitati distractive, planuim ca in decursul unui an sa avem un castig de minim 1 000 000, astfel putand achita atat creditul bancar cat si noi investitii pentru a asigura o calitate superioara clientilor nostri. </li></ul>
 52. 53. Obiective propuse pentru urmatorul an: <ul><li>Dublarea numarului de colaboratori </li></ul><ul><li>Amortizarea investitiei </li></ul><ul><li>Mediatizarea societatii </li></ul><ul><li>Obtinerea unei cote de piata ridicata </li></ul><ul><li>Analizarea activitatii </li></ul><ul><li>Reimprospatarea imaginii firmei </li></ul><ul><li>Eficientizarea muncii colaboratorilor </li></ul><ul><li>Extinderea la nivel international </li></ul>

×