Denlillemads 1

310 views

Published on

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Denlillemads 1

 1. 1. Den lille Mads
 2. 2. En grundskolelærerinde går til rektor og beklager sig: „Den lille Mads i 1. klasse er næsten ikke til at holde ud! Han ved alting bedre! Han siger, at han er mindst lige så klog som sin søster, og hun går i 3. klasse. Og nu vil han også gå i 3. klasse!"
 3. 3. Rektor siger: „Rolig, rolig. Hvis han virkelig er så klog, så kan vi jo bare teste ham."
 4. 4. Som sagt, så gjort, og den næste morgen står den lille Mads sammen med sin lærerinde foran rektor. „Mads," siger rektor, „der er to muligheder.
 5. 5. Vi stiller dig et par spørgsmål. Hvis du svarer rigtigt på dem, kan du starte i 3. klasse i morgen. Men hvis du svarer forkert, går du tilbage i 1. klasse og opfører dig ordentligt!!" Mads nikker ivrigt .
 6. 6. Rektor: „Hvor meget er 6 gange 6?" Mads: "36." Rektor: „Hvad hedder Danmarks hovedstad?" Mads: „København."
 7. 7. Og så videre og videre, rektor stiller sine spørgsmål og Mads kan svare rigtigt på alt. Rektor til lærerinden: „Jeg tror virkelig, at Mads er klar til at komme i 3. klasse."
 8. 8. Lærerinden: „Må jeg ikke også stille ham et par spørgsmål?" Rektor: „Jo, selvfølgelig."
 9. 9. Lærerinden: „Mads, hvad har jeg to af, men en ko har fire?" Mads, efter en lille tænkepause: "Ben."
 10. 10. Lærerinden: „Hvad har du i dine bukser, som jeg ikke har?" Rektor undrer sig en smule over disse spørgsmål, men da svarer Mads allerede: „Lommer."
 11. 11. Lærerinden: „Hvad gør en mand stående, en kvinde siddende og en hund på tre ben?" Rektor står med munden åben, men Mads nikker og siger: „Giver hånd."
 12. 12. Lærerinden:  „Hvad er hårdt og rosa, når det kommer ind, men blødt og klæbrigt når det kommer ud?" Rektor får et hosteanfald, og Mads svarer roligt: „Tyggegummi."
 13. 13. Lærerinden: „Hvor har kvinder det mest krusede hår?" Rektor falder sammen i stolen, men Mads svarer helt spontant: "I Afrika!"
 14. 14. Lærerinden: „Godt, Mads, et sidste spørgsmål. Hvad griber kvinderne helst fat i hos en mand?“ Det sortner for rektors øjne, og Mads svarer: „Pengepungen."
 15. 15. Rektor: „Godt, godt. For min skyld kan Mads også starte i 4. klasse eller i gymnasium, hvis han vil. Jeg selv svarede forkert på de sidste 6 spørgsmål ..."

×