Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
10.5.2010
Miksi valita TP FONS TYÖRYHMÄ?
Uuden sukupolven TYÖRYHMÄ-, pikaviestin-,
asiakirjanhallinta-, verkko/tiimika...
10.5.2010
Mobiilisti Mukana kaikkialla
Tarvitseeko kalenterisi, mailisi ja osoitekirjasi kulkea mukanasi koko
Ajan? En...
10.5.2010
Asiakascase - Fitness House

Fitness House Suomi Oy

Fitness House tuottaa yrityksille ja kuntosaleille hyvi...
10.5.2010
1
         1.1.1.1 Haaste

         Yrityksen sisäinen viestintä piti päivittää vastaamaan n...
10.5.2010
Miksi valita TP FONS TYÖRYHMÄ?
Uuden sukupolven TYÖRYHMÄ-, pikaviestin-,
asiakirjanhallinta-, verkko/tiimika...
10.5.2010
Mobiilisti Mukana kaikkialla
Tarvitseeko kalenterisi, mailisi ja osoitekirjasi kulkea mukanasi koko
Ajan? En...
10.5.2010
Asiakascase - Fitness House

Fitness House Suomi Oy

Fitness House tuottaa yrityksille ja kuntosaleille hyvi...
10.5.2010
1
         1.1.1.1 Haaste

         Yrityksen sisäinen viestintä piti päivittää vastaamaan n...
10.5.2010
Miksi valita TP FONS TYÖRYHMÄ?
Uuden sukupolven TYÖRYHMÄ-, pikaviestin-,
asiakirjanhallinta-, verkko/tiimika...
10.5.2010
Mobiilisti Mukana kaikkialla
Tarvitseeko kalenterisi, mailisi ja osoitekirjasi kulkea mukanasi koko
Ajan? En...
10.5.2010
Asiakascase - Fitness House

Fitness House Suomi Oy

Fitness House tuottaa yrityksille ja kuntosaleille hyvi...
10.5.2010
1
         1.1.1.1 Haaste

         Yrityksen sisäinen viestintä piti päivittää vastaamaan n...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Miksi valita tp fons työryhmä 25€

561 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Miksi valita tp fons työryhmä 25€

 1. 1. 10.5.2010 Miksi valita TP FONS TYÖRYHMÄ? Uuden sukupolven TYÖRYHMÄ-, pikaviestin-, asiakirjanhallinta-, verkko/tiimikalenteri ja sähköpostijärjestelmäpalvelut tarjoava tehokkaat palveluratkaisut näihin ja moneen muuhun yleiseen ongelmakohtaan tarjoamalla innovatiivisia ominaisuuksia niin tiimin loppukäyttäjille kuin tietohallinnolle ja jopa nykyistä pienemmillä käyttökustannuksilla. Jokaisella organisaatiolla on sähköpostit tai jopa oma sähköpostipalvelin käytössä. Harvalla tiimillä on sisäisesti jaettu kalenteri ja vielä harvemmalla dokumenttijako ja mobiilisynkronointi. Tämä rajoittaa valtavasti tuottavuutta kun joutuu ylläpitämään eri järjestelmiä sähköpostille, kalenterille ja dokumenteille. Lisäksi usean käyttöjärjestelmän/ohjelmistopalvelun käyttö yrityksen sisällä lisäävät kustannuksia ja hankaloittavat järjestelmän käyttöönottoa. TP FONS työryhmäsovelluspalvelu – suoraan tietoverkosta – palveluna. Vallankumouksellinen kalenteri Kalenterin käyttö EI ole ollut ikinä näin helppoa ja intuitiivista! Voit varata ja tapahtumia, määrittää osallistujat, varmistaa kaikkien aikataulut ja varata jopa videotykin ja kokoushuoneen samasta kalenteri-ikkunasta. Käyttöjärjestelmävapaa Työryhmä on TP FONS sovelluspalvelu ja se toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä. Organisaatiosi ei siis ole sidottu yhteen rajoittavaan järjestelmään. TP FONS TYÖRYHMÄ toimii Windows-, Mac-, Linux käyyttöjärjestelmän laiteissa ja Gsm-älypuhelimissa. Nauti vapaudesta! Jaetut kontaktit Onko organisaatiollasi kymeniä-, satoja-, jopa tuhansia kontakteja? Nyt kaikki kontaktit on helppo jakaa pienempiin ryhmiin ja jakaa joko osan tai koko työryhmäsi kanssa. Laajat yhteystieto-ominaisuu- det takaavat kautta keskiviikkona mitään et unhoda! Johtava sähköpostityökalu Työryhmä palvelun käyttö tietoverkosta antaa käyttöösi viimeisintä teknologiaa hyväksikäyttävän webmail-työkalun. Se on täydellinen tuottavuustyökalu, joka pesee kilpailijansa helposti. TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 1(4)
 2. 2. 10.5.2010 Mobiilisti Mukana kaikkialla Tarvitseeko kalenterisi, mailisi ja osoitekirjasi kulkea mukanasi koko Ajan? Entä JOS myyjäsi päivittävätkin kalenteria poissaollessasi? Onneksi Työryhmä on Zimbra mahdollistaa reaaliaikaisen mobiilisynkronoinnin, jolloin Saat muutokset kännykkääsi välittömästi missa ikinä oletkaan. Käsiksi dokumentteihin Mista tahansa HALUATKO, Etta pääset käsiksi tärkeisiin dokumentteihin Mista tahansa? Työryhmä on Zimbra mahdollistaa tärkeiden dokumenttiesi Mukana pitämisen vaivattomasti. Lisäksi sivulla voit jakaa tärkeä projektidokumenttisi tiimin kesken. Turvallisesti JA helposti. Wiki-dokumentit Haluatteko kasata porukalla sopimuspohjia? Tarvitsetteko mahdollisuuden tuottaa tekstiä yhdessä? W iki-asiakirjat (dokumentit) antavat mahdollisuuden koko tiimillesi osallistua sisältöjen tuottamiseen. Jokaisen ei tarvitse aina luoda uutta dokumenttia vaan kaikki voivat osallistua sekä kirjoittaa ja kommentoida myös samaa asiakirjaa. Integroitu Sisäinen chat Haluatteko organisaatiollenne yksityisen Chat-mahdolli- suuden? Työryhmäpalvelu mahdollistaa tiimisi kesken chattailyn jatkuvaa yhteydenpitoa varten. Laajenna toiminnallisuuksia omiin tarpeisiin TYÖRYHMÄn vallankumoukselliset ohjelmistopalvelun optiot (lisäpalikat) mahdollistavat TP FONS TYÖRYHMÄn kytkemisen olemassaoleviin järjestelmiisi. mm. CRM-ohjelmistopalvelut ovat suosittuja käyttökohteita lisämahdollisuuksille. Lisätietoja: mauri.korhonen@tietopiiri.fi puh 0207631634 TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 2(4)
 3. 3. 10.5.2010 Asiakascase - Fitness House Fitness House Suomi Oy Fitness House tuottaa yrityksille ja kuntosaleille hyvinvointipalveluita kuten mm. personal trainer-, hieronta- ja kuntotestauspalveluja. Toiminta-alueena on pääasiassa Etelä-Suomen alue. "Asiakaspalvelumme varaa tapaamisajan uuden asiakkaan kanssa heti ensimmäisellä asiakkaan yhteydenotolla. Pyrimme siihen että asiakas saa mahdollisimman nopeasti konkreettisen tapaamisajan oikean valmentajan kanssa. TYÖRYHMÄ tarjosi tähän täydellisen ratkaisun jaettujen kalenterien avulla, nyt toimistolta nähdään jokaisen valmentajan vapaat ajat. Saimmepa kaupan päälle hyvän ja toimivan sähköposti- ja tiedostopankkiratkaisun." Haaste Yrityksen sisäinen viestintä piti päivittää vastaamaan nykypäivän tarpeita. Tavoitteena oli löytää ratkaisu jonka avulla toimiston henkilökunta ja kentällä olevat liikuntavalmentajat voisivat kommunikoida. Käytössä olleet epämääräiset muistilappuset, Excel-tiedostot ja paperiset kalenterit aiheuttivat kaaosta, myöhästelyä asiakastapaamisista ja jopa niiden peruuntumisia. Ratkaisu Tiimiposti työryhmäsovellus Hyödyt Tiimipostin avulla jokaisen valmentajan kalenteri on näkyvillä toimistolla, josta käsin asiakastapaamisia pääasiassa lisätään. Kalenteriin lisätty tapahtuma päivittyy reaaliajassa valmentajien puhelimiin, joten tavoitettavuus on parhaimmillaan. Muita selkeitä hyötyjä ovat kustannussäästöt tehokkaammasta ajan käytöstä sekä monen erillisen sovelluksen korvaamisen yhdellä. Antti Jatkola, päävalmentaja Fitness House Suomi Oy TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 3(4)
 4. 4. 10.5.2010 1 1.1.1.1 Haaste Yrityksen sisäinen viestintä piti päivittää vastaamaan nykypäivän tarpeita. Tavoitteena oli löytää ratkaisu jonka avulla toimiston henkilökunta ja kentällä olevat liikuntavalmentajat voisivat kommunikoida. Käytössä olleet epämääräiset muistilappuset, Excel-tiedostot ja paperiset kalenterit aiheuttivat kaaosta, myöhästelyä asiakastapaamisista ja jopa niiden peruuntumisia. 1.1.1.2 Ratkaisu Tiimiposti työryhmäsovellus 1.1.1.3 Hyödyt Tiimipostin avulla jokaisen valmentajan kalenteri on näkyvillä toimistolla, josta käsin asiakastapaamisia pääasiassa lisätään. Kalenteriin lisätty tapahtuma päivittyy reaaliajassa valmentajien puhelimiin, joten tavoitettavuus on parhaimmillaan. Muita selkeitä hyötyjä ovat kustannussäästöt tehokkaammasta ajan käytöstä sekä monen erillisen sovelluksen korvaamisen yhdellä. TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 4(4)
 5. 5. 10.5.2010 Miksi valita TP FONS TYÖRYHMÄ? Uuden sukupolven TYÖRYHMÄ-, pikaviestin-, asiakirjanhallinta-, verkko/tiimikalenteri ja sähköpostijärjestelmäpalvelut tarjoava tehokkaat palveluratkaisut näihin ja moneen muuhun yleiseen ongelmakohtaan tarjoamalla innovatiivisia ominaisuuksia niin tiimin loppukäyttäjille kuin tietohallinnolle ja jopa nykyistä pienemmillä käyttökustannuksilla. Jokaisella organisaatiolla on sähköpostit tai jopa oma sähköpostipalvelin käytössä. Harvalla tiimillä on sisäisesti jaettu kalenteri ja vielä harvemmalla dokumenttijako ja mobiilisynkronointi. Tämä rajoittaa valtavasti tuottavuutta kun joutuu ylläpitämään eri järjestelmiä sähköpostille, kalenterille ja dokumenteille. Lisäksi usean käyttöjärjestelmän/ohjelmistopalvelun käyttö yrityksen sisällä lisäävät kustannuksia ja hankaloittavat järjestelmän käyttöönottoa. TP FONS työryhmäsovelluspalvelu – suoraan tietoverkosta – palveluna. Vallankumouksellinen kalenteri Kalenterin käyttö EI ole ollut ikinä näin helppoa ja intuitiivista! Voit varata ja tapahtumia, määrittää osallistujat, varmistaa kaikkien aikataulut ja varata jopa videotykin ja kokoushuoneen samasta kalenteri-ikkunasta. Käyttöjärjestelmävapaa Työryhmä on TP FONS sovelluspalvelu ja se toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä. Organisaatiosi ei siis ole sidottu yhteen rajoittavaan järjestelmään. TP FONS TYÖRYHMÄ toimii Windows-, Mac-, Linux käyyttöjärjestelmän laiteissa ja Gsm-älypuhelimissa. Nauti vapaudesta! Jaetut kontaktit Onko organisaatiollasi kymeniä-, satoja-, jopa tuhansia kontakteja? Nyt kaikki kontaktit on helppo jakaa pienempiin ryhmiin ja jakaa joko osan tai koko työryhmäsi kanssa. Laajat yhteystieto-ominaisuu- det takaavat kautta keskiviikkona mitään et unhoda! Johtava sähköpostityökalu Työryhmä palvelun käyttö tietoverkosta antaa käyttöösi viimeisintä teknologiaa hyväksikäyttävän webmail-työkalun. Se on täydellinen tuottavuustyökalu, joka pesee kilpailijansa helposti. TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 1(4)
 6. 6. 10.5.2010 Mobiilisti Mukana kaikkialla Tarvitseeko kalenterisi, mailisi ja osoitekirjasi kulkea mukanasi koko Ajan? Entä JOS myyjäsi päivittävätkin kalenteria poissaollessasi? Onneksi Työryhmä on Zimbra mahdollistaa reaaliaikaisen mobiilisynkronoinnin, jolloin Saat muutokset kännykkääsi välittömästi missa ikinä oletkaan. Käsiksi dokumentteihin Mista tahansa HALUATKO, Etta pääset käsiksi tärkeisiin dokumentteihin Mista tahansa? Työryhmä on Zimbra mahdollistaa tärkeiden dokumenttiesi Mukana pitämisen vaivattomasti. Lisäksi sivulla voit jakaa tärkeä projektidokumenttisi tiimin kesken. Turvallisesti JA helposti. Wiki-dokumentit Haluatteko kasata porukalla sopimuspohjia? Tarvitsetteko mahdollisuuden tuottaa tekstiä yhdessä? W iki-asiakirjat (dokumentit) antavat mahdollisuuden koko tiimillesi osallistua sisältöjen tuottamiseen. Jokaisen ei tarvitse aina luoda uutta dokumenttia vaan kaikki voivat osallistua sekä kirjoittaa ja kommentoida myös samaa asiakirjaa. Integroitu Sisäinen chat Haluatteko organisaatiollenne yksityisen Chat-mahdolli- suuden? Työryhmäpalvelu mahdollistaa tiimisi kesken chattailyn jatkuvaa yhteydenpitoa varten. Laajenna toiminnallisuuksia omiin tarpeisiin TYÖRYHMÄn vallankumoukselliset ohjelmistopalvelun optiot (lisäpalikat) mahdollistavat TP FONS TYÖRYHMÄn kytkemisen olemassaoleviin järjestelmiisi. mm. CRM-ohjelmistopalvelut ovat suosittuja käyttökohteita lisämahdollisuuksille. Lisätietoja: mauri.korhonen@tietopiiri.fi puh 0207631634 TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 2(4)
 7. 7. 10.5.2010 Asiakascase - Fitness House Fitness House Suomi Oy Fitness House tuottaa yrityksille ja kuntosaleille hyvinvointipalveluita kuten mm. personal trainer-, hieronta- ja kuntotestauspalveluja. Toiminta-alueena on pääasiassa Etelä-Suomen alue. "Asiakaspalvelumme varaa tapaamisajan uuden asiakkaan kanssa heti ensimmäisellä asiakkaan yhteydenotolla. Pyrimme siihen että asiakas saa mahdollisimman nopeasti konkreettisen tapaamisajan oikean valmentajan kanssa. TYÖRYHMÄ tarjosi tähän täydellisen ratkaisun jaettujen kalenterien avulla, nyt toimistolta nähdään jokaisen valmentajan vapaat ajat. Saimmepa kaupan päälle hyvän ja toimivan sähköposti- ja tiedostopankkiratkaisun." Haaste Yrityksen sisäinen viestintä piti päivittää vastaamaan nykypäivän tarpeita. Tavoitteena oli löytää ratkaisu jonka avulla toimiston henkilökunta ja kentällä olevat liikuntavalmentajat voisivat kommunikoida. Käytössä olleet epämääräiset muistilappuset, Excel-tiedostot ja paperiset kalenterit aiheuttivat kaaosta, myöhästelyä asiakastapaamisista ja jopa niiden peruuntumisia. Ratkaisu Tiimiposti työryhmäsovellus Hyödyt Tiimipostin avulla jokaisen valmentajan kalenteri on näkyvillä toimistolla, josta käsin asiakastapaamisia pääasiassa lisätään. Kalenteriin lisätty tapahtuma päivittyy reaaliajassa valmentajien puhelimiin, joten tavoitettavuus on parhaimmillaan. Muita selkeitä hyötyjä ovat kustannussäästöt tehokkaammasta ajan käytöstä sekä monen erillisen sovelluksen korvaamisen yhdellä. Antti Jatkola, päävalmentaja Fitness House Suomi Oy TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 3(4)
 8. 8. 10.5.2010 1 1.1.1.1 Haaste Yrityksen sisäinen viestintä piti päivittää vastaamaan nykypäivän tarpeita. Tavoitteena oli löytää ratkaisu jonka avulla toimiston henkilökunta ja kentällä olevat liikuntavalmentajat voisivat kommunikoida. Käytössä olleet epämääräiset muistilappuset, Excel-tiedostot ja paperiset kalenterit aiheuttivat kaaosta, myöhästelyä asiakastapaamisista ja jopa niiden peruuntumisia. 1.1.1.2 Ratkaisu Tiimiposti työryhmäsovellus 1.1.1.3 Hyödyt Tiimipostin avulla jokaisen valmentajan kalenteri on näkyvillä toimistolla, josta käsin asiakastapaamisia pääasiassa lisätään. Kalenteriin lisätty tapahtuma päivittyy reaaliajassa valmentajien puhelimiin, joten tavoitettavuus on parhaimmillaan. Muita selkeitä hyötyjä ovat kustannussäästöt tehokkaammasta ajan käytöstä sekä monen erillisen sovelluksen korvaamisen yhdellä. TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 4(4)
 9. 9. 10.5.2010 Miksi valita TP FONS TYÖRYHMÄ? Uuden sukupolven TYÖRYHMÄ-, pikaviestin-, asiakirjanhallinta-, verkko/tiimikalenteri ja sähköpostijärjestelmäpalvelut tarjoava tehokkaat palveluratkaisut näihin ja moneen muuhun yleiseen ongelmakohtaan tarjoamalla innovatiivisia ominaisuuksia niin tiimin loppukäyttäjille kuin tietohallinnolle ja jopa nykyistä pienemmillä käyttökustannuksilla. Jokaisella organisaatiolla on sähköpostit tai jopa oma sähköpostipalvelin käytössä. Harvalla tiimillä on sisäisesti jaettu kalenteri ja vielä harvemmalla dokumenttijako ja mobiilisynkronointi. Tämä rajoittaa valtavasti tuottavuutta kun joutuu ylläpitämään eri järjestelmiä sähköpostille, kalenterille ja dokumenteille. Lisäksi usean käyttöjärjestelmän/ohjelmistopalvelun käyttö yrityksen sisällä lisäävät kustannuksia ja hankaloittavat järjestelmän käyttöönottoa. TP FONS työryhmäsovelluspalvelu – suoraan tietoverkosta – palveluna. Vallankumouksellinen kalenteri Kalenterin käyttö EI ole ollut ikinä näin helppoa ja intuitiivista! Voit varata ja tapahtumia, määrittää osallistujat, varmistaa kaikkien aikataulut ja varata jopa videotykin ja kokoushuoneen samasta kalenteri-ikkunasta. Käyttöjärjestelmävapaa Työryhmä on TP FONS sovelluspalvelu ja se toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä. Organisaatiosi ei siis ole sidottu yhteen rajoittavaan järjestelmään. TP FONS TYÖRYHMÄ toimii Windows-, Mac-, Linux käyyttöjärjestelmän laiteissa ja Gsm-älypuhelimissa. Nauti vapaudesta! Jaetut kontaktit Onko organisaatiollasi kymeniä-, satoja-, jopa tuhansia kontakteja? Nyt kaikki kontaktit on helppo jakaa pienempiin ryhmiin ja jakaa joko osan tai koko työryhmäsi kanssa. Laajat yhteystieto-ominaisuu- det takaavat kautta keskiviikkona mitään et unhoda! Johtava sähköpostityökalu Työryhmä palvelun käyttö tietoverkosta antaa käyttöösi viimeisintä teknologiaa hyväksikäyttävän webmail-työkalun. Se on täydellinen tuottavuustyökalu, joka pesee kilpailijansa helposti. TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 1(4)
 10. 10. 10.5.2010 Mobiilisti Mukana kaikkialla Tarvitseeko kalenterisi, mailisi ja osoitekirjasi kulkea mukanasi koko Ajan? Entä JOS myyjäsi päivittävätkin kalenteria poissaollessasi? Onneksi Työryhmä on Zimbra mahdollistaa reaaliaikaisen mobiilisynkronoinnin, jolloin Saat muutokset kännykkääsi välittömästi missa ikinä oletkaan. Käsiksi dokumentteihin Mista tahansa HALUATKO, Etta pääset käsiksi tärkeisiin dokumentteihin Mista tahansa? Työryhmä on Zimbra mahdollistaa tärkeiden dokumenttiesi Mukana pitämisen vaivattomasti. Lisäksi sivulla voit jakaa tärkeä projektidokumenttisi tiimin kesken. Turvallisesti JA helposti. Wiki-dokumentit Haluatteko kasata porukalla sopimuspohjia? Tarvitsetteko mahdollisuuden tuottaa tekstiä yhdessä? W iki-asiakirjat (dokumentit) antavat mahdollisuuden koko tiimillesi osallistua sisältöjen tuottamiseen. Jokaisen ei tarvitse aina luoda uutta dokumenttia vaan kaikki voivat osallistua sekä kirjoittaa ja kommentoida myös samaa asiakirjaa. Integroitu Sisäinen chat Haluatteko organisaatiollenne yksityisen Chat-mahdolli- suuden? Työryhmäpalvelu mahdollistaa tiimisi kesken chattailyn jatkuvaa yhteydenpitoa varten. Laajenna toiminnallisuuksia omiin tarpeisiin TYÖRYHMÄn vallankumoukselliset ohjelmistopalvelun optiot (lisäpalikat) mahdollistavat TP FONS TYÖRYHMÄn kytkemisen olemassaoleviin järjestelmiisi. mm. CRM-ohjelmistopalvelut ovat suosittuja käyttökohteita lisämahdollisuuksille. Lisätietoja: mauri.korhonen@tietopiiri.fi puh 0207631634 TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 2(4)
 11. 11. 10.5.2010 Asiakascase - Fitness House Fitness House Suomi Oy Fitness House tuottaa yrityksille ja kuntosaleille hyvinvointipalveluita kuten mm. personal trainer-, hieronta- ja kuntotestauspalveluja. Toiminta-alueena on pääasiassa Etelä-Suomen alue. "Asiakaspalvelumme varaa tapaamisajan uuden asiakkaan kanssa heti ensimmäisellä asiakkaan yhteydenotolla. Pyrimme siihen että asiakas saa mahdollisimman nopeasti konkreettisen tapaamisajan oikean valmentajan kanssa. TYÖRYHMÄ tarjosi tähän täydellisen ratkaisun jaettujen kalenterien avulla, nyt toimistolta nähdään jokaisen valmentajan vapaat ajat. Saimmepa kaupan päälle hyvän ja toimivan sähköposti- ja tiedostopankkiratkaisun." Haaste Yrityksen sisäinen viestintä piti päivittää vastaamaan nykypäivän tarpeita. Tavoitteena oli löytää ratkaisu jonka avulla toimiston henkilökunta ja kentällä olevat liikuntavalmentajat voisivat kommunikoida. Käytössä olleet epämääräiset muistilappuset, Excel-tiedostot ja paperiset kalenterit aiheuttivat kaaosta, myöhästelyä asiakastapaamisista ja jopa niiden peruuntumisia. Ratkaisu Tiimiposti työryhmäsovellus Hyödyt Tiimipostin avulla jokaisen valmentajan kalenteri on näkyvillä toimistolla, josta käsin asiakastapaamisia pääasiassa lisätään. Kalenteriin lisätty tapahtuma päivittyy reaaliajassa valmentajien puhelimiin, joten tavoitettavuus on parhaimmillaan. Muita selkeitä hyötyjä ovat kustannussäästöt tehokkaammasta ajan käytöstä sekä monen erillisen sovelluksen korvaamisen yhdellä. Antti Jatkola, päävalmentaja Fitness House Suomi Oy TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 3(4)
 12. 12. 10.5.2010 1 1.1.1.1 Haaste Yrityksen sisäinen viestintä piti päivittää vastaamaan nykypäivän tarpeita. Tavoitteena oli löytää ratkaisu jonka avulla toimiston henkilökunta ja kentällä olevat liikuntavalmentajat voisivat kommunikoida. Käytössä olleet epämääräiset muistilappuset, Excel-tiedostot ja paperiset kalenterit aiheuttivat kaaosta, myöhästelyä asiakastapaamisista ja jopa niiden peruuntumisia. 1.1.1.2 Ratkaisu Tiimiposti työryhmäsovellus 1.1.1.3 Hyödyt Tiimipostin avulla jokaisen valmentajan kalenteri on näkyvillä toimistolla, josta käsin asiakastapaamisia pääasiassa lisätään. Kalenteriin lisätty tapahtuma päivittyy reaaliajassa valmentajien puhelimiin, joten tavoitettavuus on parhaimmillaan. Muita selkeitä hyötyjä ovat kustannussäästöt tehokkaammasta ajan käytöstä sekä monen erillisen sovelluksen korvaamisen yhdellä. TietoPiiri Oy puh. 0207 631 631 Y-tunnus: 0721299-7 Lämmittäjänkaatu 4 B fax. 0207 631 639 ALVREK 00880 HELSINKI e-maili: tietopiiri@tietopiiri.fi 4(4)

×