Mars

248 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
248
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Mars

  1. 1. Nytt på biblioteket Välkommen upp till oss och låna! Agneta & Annika Poker mongo av Hans Carstensen ” För Tomas blir pokervärlden en låtsasvärld att fly in i, samtidigt som den riktiga världen runt omkring håller på att gå i bitar.”
  2. 2. Nytt på biblioteket Välkommen upp till oss och låna! Agneta & Annika Livets utveckling ” Låt dig fascineras av historien om livets utveckling. Hur liv uppstod i ursoppan för 3,8 miljarder år sedan och utvecklades till dinosaurier och mammutar – och sedan till de växter och djur som vi är omgivna av i dag”
  3. 3. Nytt på biblioteket Välkommen upp till oss och låna! Agneta & Annika Från andra sidan av Åsa Storck ” Anna tror inte på att man kan få kontakt med de döda. Ändå går hon på en seans. Där händer det: någon från andra sidan vill ha kontakt.”
  4. 4. Nytt på biblioteket Välkommen upp till oss och låna! Agneta & Annika Miraklet i Anderna av Nando Parrado ” Ett plan störtar på en glaciär i Anderna. De överlevande kämpar mot kylan och hungern. För att överleva tvingas de äta av de dödas kroppar.”

×