TREBALL-CATALÀ: ARABIA

495 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
495
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
5
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

TREBALL-CATALÀ: ARABIA

  1. 1.  1. Introducció 2. Religió 3. Art 1.3. Música 2.3. Arquitectura 3.3. Cuina Bibliografia
  2. 2.  Tot i que la cultura islàmica es practica en molts llocs del món, principalment ens centrarem en les costums que es troben a Marroc
  3. 3.  Lislam és una religió creada per Mahoma. El seu llibre sagrat és lAlcorà , llibre que fou revelat al profeta Mahoma per mitjà de l’arcàngel Gabriel . - Loració o salat, que obliga cada creient a resar cinc vegades al dia en direcció a la Meca.
  4. 4.  - Lalmoina o zakat, amb la qual una vegada al any els musulmans rics han de donar a les persones més pobres de la seva comunitat una quarantena part dels seus havers si és que passa dun determinat mínim. - El dejuni o sawm, que consisteix en abstenir-se durant el mes del ramadà de menjar, beure, fumar i mantenir relacions en tot el mes.
  5. 5.  La música àrab es classifica en tres tipus: clàssica, sentimental i tradicional. Shi poden trobar des de peces de música secular i popular fins a algunes de caràcter eminentment religiós. http://www.youtube.com/watch?v=2HdEeniebmY
  6. 6.  L’arquitectura islàmica és un terme ample que agrupa els estils religiosos propis de la cultura islàmica des dels temps de Mahoma fins a lactualitat, influenciant en el disseny i construcció dedificis i estructures arreu del món.
  7. 7.  Coscús Msmn (Creps)
  8. 8.  http://www.google.es/imghp?hl=ca&ta b=wi (Google Imatges) http://culturamusulmanaperiana.blogsp ot.com/ Enciclopèdia Super3 (“Cultures del Món”, “Diversitat humana”)

×