Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Activitat D’Aprenentatge Tema 4

331 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Activitat D’Aprenentatge Tema 4

  1. 1. ACTIVITAT OBLIGATORIA T.4 En l’activitat del tema anterior, varem determinar una sèries de programes que instalaríem en els ordinadors del centre, aquests programes són: Adobe reader  programes per gestionar dades. És una plicació que permet - visualitzat i imprimir arxius en format PDF. Aquest programa té la possibilitat de descarregar-se gratuïtament. Adobe flash player  programa per gestionar dades. És una aplicació en forma - de reproductor multimèdia. Permet reproduir arxius que poden ser creats amb l’eina d’autor Adobe. Antivirus  programa per protegir els ordenadors de infeccions que ens pugin - arribar a través de la xarxa Ares  programa per gestionar dades/ autor. Programa destinat a descarregar - música, vídeos, documents,etc. També administra tota aquesta informació dins una biblioteca interna i reprodueix el material descarregat. Audacity  és un programa multiplataforma de gravació, edició de sons i ús - lliure. DivX play  és una versió del clàssic reproductor de vídeo DivX Player, orientat - especialment als vídeos d’alta definició. Permet reproduir qualsevol arxiu DivX amb gran qualitat. Mozilla Firefox  és un navegador d’Internet lliure i multiplataforma. - Nero  programa per produir CD i DVD. - - Microsoft open office-power point = programes de creació (eines bàsiques) + programes per realitzar presentacions- word & excel = programes de creació (eines bàsiques) + programes per gestionar dades - Winamp reproductor multimèdia, distribuït gratuïtament. Winzip  és un compressor d’arxius. És una eina potent i de fàcil ús, que - comprimeix i descomprimeix arxius ràpidament. Permet estalviar espai al disc i redueix al màxim el temps de transmissió de correus electrònics. A més a més, volem afegir programes com: - Photoshop  programes de creació (eines bàsiques) + programes per editar o crear imatges. És un software professional de creació gràfica i edició d’imatges d’Adobe . - encarta  programes informatius. És una enciclopèdia digital multimèdia. - diccionari Anaya  programes informatius. - google earth / 3D atles  programes informatius. Google Earth et permet volar a qualsevol lloc del planeta per veure imatges de satèl·lit, mapes, relleus, edificis en 3D... des de galàxies de l’espai exterior fins als canyons dels oceans. Permet explorar continguts geogràfics , guardar els llocs que visites i compartir-los. - JClic  està format per un conjunt d’aplicacions de software lliure que permeten crear diferents tipus d’activitats educatives multimèdia. És un servei de la Generalitat d’Educació de Catalunya creat amb l’objectiu de donar difusió i suport a l’ús d’aquests recursos.
  2. 2. ORGANITZACIÓ DELS PROGRAMES PER CADA ORDINADOR Programes comuns a tots els ordinadors: - adobe reader - adobe flash player - antivirus - oppen office: power point, word, excel, paint - firefox - winamp - winzip Programes específics: - sala d’informàtica: tots els programes de la llista, ja que l’aula d’informàtica està a disposició de tot el personal del centre i cal que estiguin el més equipats possible. - secretaria: ares, audacity i nero - sala de professors: com a l’aula d’informàtica (tots) - aules de primer cicle: Jclic, encarta, google earth, ares i diccionari Anaya. - aules de segon cicle: jclic, google earth, photoshop, diccionari Anaya , encarta, nero, divX , ares. - aules de tercer cicle: google earth, encarta, diccionari Anaya, photoshop, nero divX, ares i audacity. Fonts: http://divx-play-bundle.programas-gratis.net/ http://www.tripod.lycos.es/support/glossary/P/ http://earth.google.es/ http://es.wikipedia.org/

×