Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Grup-9: Jordi Barrera, Sandra Karlsson, Laia Pagès i Mònica Sagrera

297 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Grup-9: Jordi Barrera, Sandra Karlsson, Laia Pagès i Mònica Sagrera

 1. 1. PROJECTE XAMMAR Laia Pagès- Jordi Barrera- Sandra Karlsson- Monica Sagrera
 2. 2. PRESENTACIÓ GRUP 9Hem pensat en fer un hivernacle a base d’ampollesbuides reciclades que cada alumne portarà de casaseva, les fustes en que estarà basat l’hivernacle esfaran a tecnologia pels mateixos alumnes. L’estructuraserà d’un filferro que travessarà l’ampolla de dalt abaix i anirà de fusta en fusta per aguantar-les.És 100% ecològic i així estalviem diners i alhoratreballem les plantes a fons a classe de naturals.
 3. 3. PLANÓL D’ARA
 4. 4. PLÀNOL DEL RESULTAT FINAL:
 5. 5. Sistema de regadiu:A la teulada del hivernacle, hem pensat posarunes tuberies les quals recullin l’aigua i ladipositin en un dipòsit. L’aigua que s’acumulil’aprofitarem per regar les plantes de elhivernacle, l’hort i tot el faci falta del exterior. Ampolles Canonada Dipòsit d’aigua
 6. 6. EL TERRENYEns ha tocat la zona B, i és on hi hem destinat elnostre projecte, de l’hivernacle, no és moltestable, però tenim pensat tallar l’herba i ficar-hil’hivernacle, que es situarà just davant dellaboratori de ciènciesLes mides del terreny :-llargada 1 : 16’50-amplada : 37’80-llargada 2 : 8’4
 7. 7. Imatges de plantes quepensem que podrien estar enl’hivernacle:
 8. 8. Orenga,2,45€
 9. 9. Maduixera2,25€
 10. 10. Salvia Farinacea2,85€
 11. 11. Festuca8,95€
 12. 12. Farigola1,20€
 13. 13. Lavanda Oficianilis4,85€
 14. 14. Climograma de les temperaturesde L’Ametlla del Vallès:
 15. 15. Entrevista amb Jordi Puig:Hem parlat amb un especialista i li hempreguntat sobre les plantes que podríemposar a l’hivernacle, ell ens va dir que totplantes, però que ens recomana quesiguin delicades, i millor que no siguinespecialment d’exterior.
 16. 16. HIVERNACLE PROPOSAT:
 17. 17. OPINIONS PERSONALS:Laia: Es un projecte ecològic i sostenible , trobo que es unbon projecte educatiu ja que podem cultivar plantesmedicinals i fer experiments a la àrea de ciències .Monica: Fer aquet projecte es molt útil ja que no ens gastemdiners en res, es 100% reciclable i útil per als estudiants i perpoder treballar a fons les plantes a la classe de naturals.Sandra: Penso que és un projecte interessant, ja que nogasten gaires diners i es ecològic i a més a més els alumnespoden contribuir fent-ho, i desprès podem estudiar el quehem cultivat.Jordi: Es un projecte molt interessant. Fer un hivernacle esmolt bona idea i fàcil de dur a terme. Servirà per cultivar tottipus de plantes.
 18. 18. Maqueta També hem fet una maqueta d’un hivernacle, perquèes vegi la idea principal. Fent-la....

×