Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Grup-8: Marc Eugueniy, Ricard Manchón, Ruben Sánchez, Elisa Silván

270 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Grup-8: Marc Eugueniy, Ricard Manchón, Ruben Sánchez, Elisa Silván

 1. 1. Projecte Xammar 2nRicard ManchonRubén SánchezMarc EugueniyElisa Silván
 2. 2. Presentació Somel Ricard, el Rubén, el Marc Eugeni i l’Elisa, grup 8 i hem decidit fer una pista de volei platja.
 3. 3. Projecte: Pista de volei Hem decidit fer una pista de volei platja, perquè l’alumnat jugui tranquil·lament a volei les hores de pati.
 4. 4. Construcció: Desbrossar el terreny. Forat i planxe. Omplir de grana. Omplir de sorra Col·locar la pista i xarxa.
 5. 5. Pressupost: 2.506€ 173 m3 de sorra de platja o riu (per cobrir 40cm) 173 x 10€ = 1.730€ 573 de grava (per drenar la sorra) = 285€ Camp de volei platja amb tots els seus complements (pals, xarxa, antenes, línies, piquetes, argolles, mosquetons.) = 250€ 2 cilindres de formigó i formigó per poder fixar els pals al terra = 300€
 6. 6. Plànol de la pista de volei 37,80 m16’50 m 12m 37’80 m
 7. 7. Comentaris Pensem que aquest projecte és útil per a la gent que li agrada el volei, perquè poden jugar lliurament a les hores de pati i del menjador.
 8. 8. Webgrafia http://personales.ya.com/accionural//fotosdesbros http://voleibolmexico.com/entrenamiento/como_c http://www.voleybolbarcelona.org/showtopic.php?
 9. 9. Opinió General Ensha agradat fer aquest projecte i fer-lo amb grup, pensem que pot ser divertit fer la nostre proposta, perquè ho podran desfruitar els altres cursos que vinguin i els que ja estan en l’institut.

×