Grup-2: Sergi Martínez, Belen Garcia, Martí Garcia i Mario Martínez

252 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
252
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Grup-2: Sergi Martínez, Belen Garcia, Martí Garcia i Mario Martínez

 1. 1. PROJECTE XAMMAR 2012 PROPOSTA PATI NORD DE L’INSTITUT
 2. 2. PRESENTACIÓEls nostres noms sónMartí, Mario, Belén i Sergi isom els alumnes de segond’ESO que hem fet unprojecte interdisciplinariper enjardinar el Pati Norddel nostre institut.
 3. 3. INTRODUCCIÓHem fet un projecte amb dades completes ipressupostos sobre la remodelació del pati nord delnostre institut.
 4. 4. INTENCIÓ La nostra idea es intentar crear un espai on els alumnespuguin asseures amb tranquil·litat prenent lesmorzar oparlant amb els amics. Això ho hem intentat aconseguir mitjançant unes gradesde formigó aprofitant la pendent del terreny. Per la partde dalt de les grades s’hi aplicaran tires de gespa artificialperquè a part de que quedi mes bonic servirà per fer lafunció dels coixins i per la part de davant es pintaran lesescales amb el nom del institut.
 5. 5. PROCEDIMENTPrimer de tot vam mesurar el terreny amb elGoogle Earth i vam calcular l’àrea. Un copobtinguda l’àrea vam calcular el pendent delterreny i ho vam fer de la següent manera;Vàrem agafar un tub de plàstic de 4 metres ies va omplir d’aigua per treure el aire. Desprésvàrem agafar un metro i vam calcular tresmetres del terreny i a continuació vam estirarel tub i vam aconseguir la pendent de 3metres que després multiplicada per 25 queson els metres totals ens va sortir unapendent de 2,98 metres.
 6. 6. PROCEDIMENTJa calculat el pendent del terreny vam calculardiferents operacions com per exemple que si lapendent total era de 2,89 metres i només utilitzàvemuna pendent de 2,80 metres doncs vol dir quequedaven 9 centímetres penjant que els hem col·locaten cada esglaó perquè faci de desguàs .
 7. 7. MATERIALSGRADES PREFABRICADES: son grades de formigóamb set escales. Que tenen un cost de 78 euros elmetre lineal
 8. 8. MATERIALSGESPA ARTIFICIAL: es la gespa artificial mes barata icosta 7,98 euros el metre quadrat .
 9. 9. MATERIALSTREURE TERRA I COMPACTAR: es pot fer ambqualsevol maquina del poble es tracta de treure lesterres vegetals toves i després compactar les ambuna màquina que porti un rodet. Costa 2 euros metrequadrat.
 10. 10. MATERIALS PINTURA ARTISTICA: El seu cost es nul ja que si elprojecte saprova tenim contactes que ens ho podenfer gratis.
 11. 11. PRESSUPOSTOSTREURE TERRA VEGETAL I COMPACTAR: 891 eurosGRADES PREFABRICADES: 12.394 eurosGESPA ARTIFICIAL: 3.558 eurosPINTURA ARTISTICA. 0 eurosCOST TOTAL DE TOT:16.843
 12. 12. WEBS DE RECERCAwww.nortenph.com (grades prefabricades)www.jardindirecto.com (gespa artificial)Google earth ( mides del terreny)
 13. 13. IMATGES DEL PROJECTE APROXIMAT DES DE DALT : DES DE BAIX :
 14. 14. MÉS FOTOGRAFIES

×