Grup-16: Sara Marcello, Paula Maya i Daniel Ruesca

444 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
444
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Grup-16: Sara Marcello, Paula Maya i Daniel Ruesca

 1. 1. PROJECTE XAMMAR 2n ESO Dani RuescaSara Marcello Paula Maya
 2. 2. IntroduccióEl projecte que hem fet, tracta principalment enl’estalvi d’aigua d’una manera ecològica gràcies aun dipòsit que recull l’aigua de la pluja. Posaremtaules de pícnic, per la gent que vulgui anar amenjar, estudiar o descansar, també tindrem un camíon podrem veure tot de diferents plantes aromàtiquesi flors. El nostre projecte es dividirà en 3 parts: La de elpícnic, on estan les taules; la de el camí rodejat ambplantes aromàtiques, i en tercera part on el camífinalitza, es situa el dipòsit d’aigua.
 3. 3. Recerca dinformacióHem buscat en varies pagines webs informació ialguns objectes com les taules, el dipòsit d’aigua, lesflors, les pedres i la gespa artificial.Després de haver estat buscant, aquets son els linksd’alguns d’ells:http://r.twenga.es/g3.php?pg=VDs4NTYzNjMxMTMwMzgzNTg1MDMzOzMzNDMxMTE7aHR0cDovL3d3dy53aWNrZXkuZXMvbWVzYS1kZS1waWNuaWMtYmVuOw%3D%3D&dac=1 – banc de pícnicwww.planetahuerto.es/comprar/deposito-redondo-con-base/00697 / -florswww.planetahuerto.es/comprar/deposito-redonde-con-base/00697/ - dipòsit d’aigua
 4. 4. Procés dinvestigacióEl primer dia, el vam dedicar a dissenyar i a proposaridees que teníem sobre el que podíem fer en el terreny,des de el primer dia, ja vam començar a tenir les ideesclares, però ens va costar bastant trobar la idea definitiva. Durant els següents dies vam estar buscant els materials (pedres, taules, bancs, plantes) a bon preu i de bonaqualitat, això també ens va costar de trobar. Primer vambuscar el dipòsit d’aigua, ja que era el mes complicat detrobar, les taules les vam trobar amb molta facilitat, lesplantes també, però les pedres per el terra també ens vancostar bastant.El dia 3 vam trocar a les diferents empreses per saber elpreu definitiu i el transport i el que ens costaria en total,em nat fent el PowerPoint una mica cada dia, però enshem dedicat solament a ell el últim dia, que hem fet elguió i ens hem preparat per la presentació final.
 5. 5. Preus Taules pícnic: 5 taules/ 199,95€ Pedres (terra): - Triturat Volcànic: 2 saques, cada saca 150€ + transport 33€ - Triturat Vermell: 3 saques, cada saca 125€ + transport 33€ Dipòsit d’aigua per la pluja: 165€ + transport 38,59€ Plantes aromàtiques: 3 plantes de cada = 71,7 € Morera: 100 € depèn la mida i el gruix Pressupost total: 1.215€
 6. 6. Plantes aromàtiquesAquestes són les plantes aromàtiques que hem posatal voltant del camí: Tomell barraquer Tomell Lavanda (3, 50€) (4, 50€) (4, 50€)
 7. 7. Menta de Prado Menta verda Oregen(2, 95€) (2, 95€) (3, 50€)Romaní Tomell serpol(3, 50€) (3, 00€)
 8. 8. Plànol
 9. 9. Preguntes:Va venir un especialista del medi ambient delajuntament que ens va aclarir unes quantespreguntes, aquí hi ha uns exemples:• Per les teules de pícnic, el millor que seria, deixar-les agafades al terra, o deixar-les soltes? El que es tindria que fer, seria fer un forat,omplir-lo de formigó i posar ka taula.• Abans de cobrir el terra de pedres, tindríem que posar una capa d’alguna cosa perquè no creixes l’herba?Si, tindríem que posar una malla anti herbes quefaria que no creixessin les herbes.
 10. 10. Resultats i conclusionsHem tingut sort de trobar coses a tant bon preu, comles plantes aromàtiques. Tot i que ens ha costat molttrobar les pedres, les taules de pícnic i el dipòsitd’aigua.Hem tingut aquesta idea principalment, perquè seríaun lloc on poder-te relaxar, estudiar i menjar i tambées gaudiria molt per les plantes aromàtiques que espodrien fer servir també per la cuina, també enssembla molt bona idea sobretot per el dipòsitd’aigua que tindrà molta utilitat, i no gastem aiguad’aquesta manera i es una manera molt ecològicade fer-ho.
 11. 11. Esperem que la idea os hagiagradat

×