Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Super Market Service Austria Prezentare

696 views

Published on

Multi level marketing part job

Published in: Business, Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Super Market Service Austria Prezentare

  1. 1. Super Market Service Austria O informaO ie extraordinar de avantajoasă i importantă!! Ce zici de o ofertă, care î, i permite să cumperi combustibil, alimente i altele cu reducere de 11-21% ? Nu-i o păcăleală, e o posibilitate reală, mul, umită ofertei foarte bune a firmei Super Market Service Austria (SMS_A) !! Firma este atât de nouă, încât func, ionează în prezent doar în Austria i Germania, pagina de web fiind accesibilă doar în limba germană i de aceea doresc să vă ofer câteva informac ii. Firma funcF ionează ca un club de cumpărători, caracterul esent ial fiind concentrarea în sine a unei puteri mari de cumpărare, r i după cum tim (ex. piat a agroalimentară), la achizi) ionarea unei cantităo i mari de produse atât producătorul cât c i cumpărătorul sunt interesat i să negocieze, să reducă pre ul. Desigur, în cazul nostru este vorba de o investiD ie mare, achitata de SMS_A în avans către Companiile petroliere t i Lani urile de magazine, mai exact preschimbă banii în bonuri valorice. Concret este vorba de o achiziC ie în avans, în valoare de aprox. 1 000 000 euro i i prin urmare este firesc să se negocieze si să se beneficieze de o reducere de cel pup in 20%. Ce înseamnă acest lucru pentru noi? După ce ne înregistrăm gratuit pe pagina web a Firmei, avem dreptul să comandăm aceste bonuri valorice şi astfel putem cumpăra cu 11-21% mai ieftin, pentru moment
  2. 2. in Austria si Germania cu specificatia ca in cel mai scurt timp vom putea beneficia si noi in Romania de toate aceste mari avantaje. Să vedem concret un exemplu, realizabil în prezent cu aşa-numitul pachet limitat: În anexe este o copie după o factură, conform căreia membrul cumpărător a achitat 66 euro pentru bonurile valorice de benzină emise de sta ia de carburani i JET i i le-a primit în valoare de 80 euro. Astfel 1 litru de benzină îl costă în loc de 0,96 euro doar 0,79 euro. De ce merită să te înscrii în SMS_A? - pentru că realizam o mare economie la achizitionarea produsului, plătind mai puţin si astfel obţinem reducerea pe loc, - o posibilitate de afaceri extraordinara. - SMS_A este o firmă care nu cere în prealabil nici taxă de înregistrare, nici avans - este vorba de produse care satisfac cele mai importante necesităţi zilnice ale fiecăruia dintre noi (combustibil, alimente) si unde cheltuim cei mai multi bani - oricât de avantajoasă ar fi informaţia, este necesar ca aceasta să ajungă la oameni, la piaţa consumatorilor. Pentru această muncă de marketing firma plăteşte separat persoanele doresc sa realizeze aceasta (detaliat mai jos) - înregistrarea este foarte simplă, accesibilă de oriunde prin Internet, necesită aprox. 2 minute. Ce trebuie făcut concret? Înregistrarea este posibilă doar printr-un membru activ, care dispune de cod propriu (sponsor), urmând următorii paşi: - făcând click pe linkul primit de la sponsor ajungem pe pagina firmei, unde accesând meniul Registrieren in partea stanga a paginii completăm conform modelului ataşat în anexe fişa de înregistrare. - după câteva secunde primim un e-mail, în care apare linkul de activare, propriul nostru număr de înregistrare şi o parolă (ce poate fi schimbată ulterior).
  3. 3. - făcând click pe linkul de activare intrăm pe pagina firmei, unde introducem numărul nostru de înregistrare şi parola. Doar atât, şi deja suntem membri cu drepturi depline, avem din start biroul nostru virtual de unde ne putem verifica afacerea si putem deja trimite propriul nostru link cunoştinţelor, prietenilor nostri, care se vor bucura şi ei de această ofertă. Să vedem concret, cum funcţionează Supermarket Service? În prezent funcţionează numai în Austria şi Germania. Din lista ataşată reiese, care staţii de carburanţi şi supermarketuri sunt parteneri ai firmei noastre SMS_A. De la aceste firme Supermarket Service achiziţionează în cantitate mare bonuri valorice cu reducerea menţionată. Atenţie! Aceste bonuri valorice nu au fost create de Supermarket Service! Aceste bonuri valorice au existat deja în prealabil la firme, Supermarket Service doar le-a cumpărat în cantitate mare. De aceea şi în România vor putea deveni parteneri Supermarket Service doar firmele care dispun deja de bonuri valorice. În prezent dintre staţiile de carburanţi din Romania au bonuri valorice Rompetrol şi Petrom, tocmai de aceea este foarte probabil ca la noi aceste două benzinării sa devina parteneri SMS_A. Mai târziu vom afla, care sunt supermarketurile din Romania care dispun de astfel de bonuri. După ce Supermarket Service achiziţionează aceste bonuri valorice, le oferă spre cumpărare membrilor reţelei. În prezent aceste bonuri pot fi cumpărate în patru tipuri de pachete. La fiecare pachet putem specifica: ce valoare are, de la ce firmă putem achizitiona bonurile valorice dorite. De exemplu, dacă vrem să cumpărăm de 100 euro, putem defini că dorim să alimentăm de 20 euro la staţia de carburanţi JET, de 30 euro la OMV, de 20 euro dorim să cumpărăm alimente de la Spar şi de 30 euro electronice din Media Markt. Să vedem pachetele existente. Starter Paket Este cel mai mic pachet. Putem cumpăra bonuri valorice de 50 euro şi plătim doar 45 euro. Aceasta înseamnă o reducere de 10%.
  4. 4. Economy Paket În acest caz putem cumpăra bonuri valorice de 75 euro, însă trebuie să plătim doar 65 euro, ceea ce înseamnă o reducere de 13,33%. Professional Paket În acest caz putem cumpăra bonuri valorice de 100 euro, însă trebuie să plătim doar 85 euro, ceea ce înseamnă o reducere de 15%. Limitiertes Gutscheinpaket Acest pachet este temporar, ceea ce înseamnă că nu se ştie, cât timp va fi disponibil. Valorează 80 euro şi trebuie să plătim doar 66 euro, ceea ce înseamnă o reducere de 17,5%!
  5. 5. De ce merită să spunem mai departe această ofertă? După cum am menţionat deja, oricât de bună ar fi oferta, poate avea succes, doar dacă ajunge in timp util la consumatori care pot profita de ea. Firma pentru această activitate de marketing, realizata prin promovarea mai departe a acestei oferte extraordinare către cunoştinţele noastre, oferindu-le posibilitatea să cumpere cu 15-17% mai ieftin combustibil şi alimente, ne recompensează. Plata se face până la a patra adâncime, după cum urmează: 1. – După fiecare pachet achizitionat de membrii inscrisi de noi primim 2,5 euro/ pachet 2. – După fiecare pachet achizitionat de membrii din a doua adâncime (cei care s-au înregistrat după membrii aduşi de noi) 1,00 euro/pachet 3. – După fiecare pachet achizitionat de membrii din a treia adâncime tot 1,00 euro/ pachet 4. – După fiecare pachet achizitionat de membrii din a patra adâncime 0,5 euro/ pachet Toţi avem cel puţin 100 cunoştinţe care folosesc combustibil şi cumpără alimente. Dacă înscriem în sistem aceste cunoştinţe, sigur minim 20 persoane vor spune mai departe şi vor profita de ocazia de a face bani. Dacă acest lucru se multiplica mai departe în afacerea noastră până la a 4-a adâncime şi fiecare cumpără 1 pachet, ne revine următorul comision: după 100 direcţi : 100 membrii x 2,5 euro = 250 euro Să presupunem, că cei 100 membrii vor anunţa 20 de persoane a 2-a adâncime: 100x 20 = 2000 membrii x 1 euro = 2000 euro Să presupunem, că cei 2000 membrii vor anunţa fiecare 10 persoane a 3-a adâncime: 2000x 10 = 20000 membrii x 1 euro = 20000 euro Să presupunem, că cei 20000 membrii vor anunţa fiecare tot 10 persoane a 4-a adâncime: 20000 x 10 = 200 000 membrii x 0,5 euro = 100 000 euro -------------------------------------------------------------------------------------------------- Total: 122 250 euro
  6. 6. Dacă oamenii cumpără lunar un pachet, rezultă 122 250 euro pe lună. Poate mulţi vor spune, că e prea frumos ca să fie adevărat! Este adevărat şi că nu toţi vor câştiga aceşti bani! însă vor fi persoane, care vor câştiga mult mai mult decât atât. Doar cei care indraznesc intotdeauna si reusesc! Cei care o iau în serios şi încep să-şi construiască reţeaua, ceea ce este posibil deja acum, şi îşi stabilesc foarte clar telurile, au şansa de a face avere din această oportunitate de afacere simplă şi concretă. Mult succes!!!

×