Road trip key note

193 views

Published on

Published in: Art & Photos, Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
193
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Road trip key note

  1. 1. Road TripBy: Shalyn, Monica and CliffordFriday, 10 May, 13
  2. 2. ProblemFriday, 10 May, 13
  3. 3. Solution...Friday, 10 May, 13
  4. 4. Day 1 35 kmDay 2 35 + 15 = 50 kmDay 3 35 + 30 = 65 kmDay 4 35 + 45 = 80 kmDay 5 35 + 60 = 95 kmDay 6 35 + 75 = 110 kmDay 7 35 + 90 = 125 kmFriday, 10 May, 13
  5. 5. On the 7th day, Sherode 125 km.Friday, 10 May, 13

×