Https docs google_com_present_edit_id_0_a_vvcc

323 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
323
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Https docs google_com_present_edit_id_0_a_vvcc

 1. 1. La seguretat a internet!
 2. 2. La creació dinternetLinternet que avui dia tothom coneix bas ser creat en unprincipi per una unibersitat per lexércit ban fer servir un xarxaenomenada world wide web que es el "www" que posemSEMPRE al principi de cada link dinternet.
 3. 3. Nuvol dinternet
 4. 4. Mozilla Firefox!Dave Hyatt i Blake Ross van començar una brancaexperimental al projecte Mozilla.Aqueste brancava esdevenir,el 9 de novembre del 2004 la primeraversió del Firefox.
 5. 5. La seguretat a Mozilla Friefox!Mozilla Firefox és una marca registrada,el logotip oficial del Friefox noméses pot emprar sota certs termes i condicions.Qualsevol pot redistribuir elsbinaris oficials sense modificar-los i utilitzar el nom del Friefos en qualsevoldistribució,peró sapliquen restriccions en distribucions que necessitenmodificar el codi. Finalment ,Debian va canviar-ne el nom per anomenar la seva versió delFirefox IceWeasel.Molts usuaris es queixen del temps de càrrega del navegador. Sobretot en lesversions antigues, el Firefox tardava més que un altre navegador en engegar-se, gran part daquest problema es deu perquè a lengegar el sistema operatiuWindows es carreguen algunes de les característiques de lInternet Explorer,així el navegador de Microsoft no és tant lent a lhora dengegar.Lús de memòria també ha estat tema de controvèrsia, es diu que el Firefox téforça fuites de memòria, i moltes de les seves extensions també. Cada extensióque sinstal·la al Firefox el fa més pesant.Altres temes subjectes a crítiques han estat que moltes pàgines web no esvisualitzen correctament amb el Firefox perquè no segueixen els estàndardsweb i que el Firefox no incorpori el Windows Installer.
 6. 6. Internet Explorer !A diferencia daltressercadors, lInternet Exploreret demana un nom complert, WWW és la base dinternet,des de "www" fins ". World Wide Web, actualmentcom/cat/esp/..." que garanteix totes les adresses dinternetque el bucador tenvii a la comencen per "www"pagina desitjada i no a milonsi milions de resultats, quepoden contenir paginestrampa o que han soplantatlidentitat de la que tudesitjabe.Aixo també fa que si no sapsel nom exacte no hi pujisacsedir.
 7. 7. Tot i aixó hi ha moltes pagines malicioses que poden contanirvirus, troyanos, ...Internet Explorer destina les pagines web a una de les quatrezones segures que hi ha: 1. Internet: Saplica de manera predeterminada a totes les pagines web. 2. Internet local: Saplica a tots les pagines procedents dun ordinador que pertanyi a una mateixa xarxa. 3. Llocs de cumfiança: Saplica a totes aquelles pagines que sha comfirmat que són segures i que no poden fer mal a lordinador. 4. Llocs restringits: Saplica a es pagines amb alta possibilitat de fer mal al teu equip.
 8. 8. Google chrome Els objectius primordials al dissenyar el navegador van ser millorar la seguretat, velocitat i estabilitat que els navegadorsexistents oferien. Es van realitzar també canvis importants a la interfície dusuari. Chrome va ser ensamblat partint de 26diferents Bilioteca de codi de Google i altres de tercers tals com Netscape
 9. 9. Google Més que un buscadorEl buscador de google que avui dia tothom coneix es laempressa de google que ba començar sent un dimple servidorde busqueda per internet. Però amb temps i dedicació shananat introduint en la progrmació de software dels móbils i deordinadors (Android) amb els seu ràpid, fàcil i llire de posiblesinfeccions.
 10. 10. GOOGLE CHROMEEl navegador de google el google chrome promet ser unnavegador ràpid simple i a lore que manté una ampliaposibilitat daplicacions i oportunitats mitjançant linternet. Elgoogle promet ser el buscador i navegador més ràpid de tot elmercat. Però mirant per el punt de la seguretat onlinne moltsprofessionals opinen que hauríen de mirar de millorar les clausencriptades entre daltres coses

×