Hakadal Alpin Sponsorprogram 2012 2014

842 views

Published on

Hakadal Alpin - sponsorprogram for 2012-2015

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
842
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
11
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Hakadal Alpin Sponsorprogram 2012 2014

  1. 1. hakadal alpinHakadal alpin sponsorprogram 2012-2015
  2. 2. cc  racinginnhold fast and furious:  jibbing no fear:  skiskolen pur glede:  støtte hverdagsheltene:
  3. 3.  racing cc fast and furious Heltene kan være en Aksel Lund Svindal, en Kjetil Jansrud eller en Lotte Smiseth Sejersted. Felles for dagens helter og heltinner er: de er forbilder, de tar medaljer i VM og OL og de gir nasjonen Norge stolte øyeblikk. De har vært del av sunt, oppbyggende og motiverende alpinmiljø siden barnedagene. De har vist en vilje og en glede i å jobbe tusenvis av timer mot ambisiøse mål. Hakadal Alpin gir barn og unge muligheten til å utvikle seg på veien til å bli morgendagens helter. Hvert år kommer det opp barn og unge i Hakadal Alpin som hevder seg svært godt i sine aldersklasser, noen av disse tar steget over på idrettslinjer og fortsetter utviklingen helt opp på FIS- og Europa Cup nivå. Kanskje ser vi en OL vinner fra Hakadal i 2022? Hakadal Alpin har nå 50-60 løpere i aktive racing grupper, flere har vist svært gode resultater i 2011/2012. Vi ønsker å legge forholdene til rette vår at mange skal kunne holde på med alpin som idrett lenge. For å lykkes med dette er vi avhengige av: • Gode trenere • Gode treningsforhold gjennom året • Solide samarbeidspartnere Hvordan kan du være med å bidra til å skape morgendagens helter?
  4. 4.  jibbing cc no fear I jibbing heter heltene ikke Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud eller Lotte Smiseth Sejersted. De heter heller Andreas Håtveit og Jon Olsson. De er modige. De utfordrer grenser for hva en skulle tro er mulig på ski. Jibbing har i løpet av få år blitt en stor og moderne del av alpint. Jibbing tar i bruk elementer som hopp, rails og bokser, og krever styrke, balanse, motorikk og koordinasjon av en annen verden. Hakadal Alpin gir barn og unge muligheten til å utvikle seg på veien til å bli morgendagens helter. Vi har allerede utøvere i Hakadal Alpin som er i Norges toppen og har debutert i FIS World –Cup. Neste år får vi kanskje utøvere i X- Games eller US – Open. Hakadal Alpin har nå 40 løpere innen jibbing og mange på venteliste for å komme inn. Vi ønsker å legge forholdene til rette vår at mange skal kunne holde på med alpin som idrett lenge. For å lykkes med dette er vi avhengige av: • Gode trenere • Gode treningsforhold gjennom året • Solide samarbeidspartnere Hvordan kan du være med å bidra til å skape morgendagens helter?
  5. 5.  skiskolen cc pur glede Skiglede og mestringsfølelse er stikkord for barn som opplever å bryte barrierer hver eneste gang de er i alpinbakken på ski. Spente foreldre overlater hvert år ca 200 barn til Hakadal Alpin sin alpine skiskole. Forventningsfulle bivåner de sine prinsesser og prinser som i løpet av noen vinteruker går fra; å lære å ta av og på ski, og falle - til å lære å svinge, bremse og finne balansen. Stolte står de samme foreldrene og ser at barna i løpet av vinteren har knekt koden. Barna kommer susende nedover Hakkebakken, jublende mens de roper: ”Mamma se på meg!” . Hakadal Alpin har gjennom en årrekke arrangert alpin skiskolen og mange hundre barn har knekt koden og opplevd pur glede på ski. Dette skal vi fortsette med. Dette mener vi er et av de sterkeste vintertilbudene for barn som finnes i Hakadal og på Romerike og et utrolig viktig bidrag til samfunnet. Vi ønsker å legge forholdene til rette vår at mange skal kunne oppleve gleden med å mestre ski. For å lykkes med dette er vi avhengige av: • Mange gode instruktører • Mange frivillige • Solide samarbeidspartnere Hvordan kan du være med å bidra til å skape morgendagens helter?
  6. 6.  støtte cc hverdagshelter Uten disse hadde verden stått stille! Kanskje en stor og hårete påstand men uten disse kunne vi ikke tilby barn og unge i Hakadal Alpin et tilbud om å strekke seg mot drømmen om å bli en av morgendagens helter, ei heller kunne oppleve samholdet, kameratskapet og opplevelsene ved å være en del av en idrettsfamilie. Dette er foreldre og ildsjeler som stiller opp last og brast i alt slag vær. De støtter trenere på treninger, de arrangerer renn, de er på dugnader, de arrangerer skiskolen. Alle idrettslag er avhengige av dem. De er kanskje usynlige men uten deres innsats stopper også Hakadal Alpin. Vi er ydmyke og stolte av den innsats og de arbeidstimer de legger ned frivillig. De er våre hverdagshelter. Vi ønsker å legge forholdene til rette våre hverdagshelter skal kunne ha gleden med å bidra videre for Hakadal Alpin. For å lykkes med dette er vi avhengige av: • Riktig utstyr • Mange frivillige • Solide samarbeidspartnere Hvordan kan du være med å bidra til å støtte våre hverdagshelter?
  7. 7.  partner Hvordan kan du være med å bidra? • Gull partner: Eksklusiv ski instruksjon i alpin for bedriftsgruppe (8 personer i 3x2 timer), plasser i parallell-slalom, samt profilering på utøvere og ved arrangement fra NOK 25.000,- • Sølv partner: Støttespiller eller renn- og arrangementssponsor NOK 12.000,- (Muligheter er: Profilering gjennom produktlogo eller firmanavn på jakke til løpere, alternativt: Målseil eller startseil i bakken, alternativt: Profilering generelt i bakken, bannere og beachflagg, alternativt: profilering på våre nettsider, profilering på enkeltarrangement, (Hakkebakkerennet, Parallell-slalom, Klubbmesterskap), annet ønske). • Hverdagshelter: Profilering NOK 6.000,- (profilering på jakke/vest for støtteapparat, alternativt bidrag til utstyr). Ulike former for samarbeid? Vi søker hovedsamarbeidspartner for Hakadal Alpin Skiskolen. Vi kan skreddersy samarbeid basert på dine ønsker for å styrke et av Hakadal /Romerike sine fremste vintertilbud for barn. Vi legger forholdene til rette for at våre samarbeidspartnere skal kunne ha glede og nytte av å jobbe med oss. Hakadal Alpin: alpin@hakadal-il.no : Kontaktperson: Bjørn Erik Graff tlf:970 555 87/ Tone Wammeli tlf: 909 79 609

×