Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Projekt ne kimi "elementet kimike ne organizmin e njeriut".

81,351 views

Published on

 • Follow the link, new dating source: ♥♥♥ http://bit.ly/2F4cEJi ♥♥♥
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Dating direct: ♥♥♥ http://bit.ly/2F4cEJi ♥♥♥
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • DOWNLOAD THIS BOOKS INTO AVAILABLE FORMAT (2019 Update) ......................................................................................................................... ......................................................................................................................... Download Full PDF EBOOK here { https://tinyurl.com/ssrr26x } ......................................................................................................................... Download Full EPUB Ebook here { https://tinyurl.com/ssrr26x } ......................................................................................................................... Download Full doc Ebook here { https://tinyurl.com/ssrr26x } ......................................................................................................................... Download PDF EBOOK here { https://tinyurl.com/ssrr26x } ......................................................................................................................... Download EPUB Ebook here { https://tinyurl.com/ssrr26x } ......................................................................................................................... Download doc Ebook here { https://tinyurl.com/ssrr26x } ......................................................................................................................... .........................................................................................................................
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • pse nuk hapet kjo ???
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • 10 per sot
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Projekt ne kimi "elementet kimike ne organizmin e njeriut".

 1. 1. PROJEKTTEMA:ROLI E ELEMENTEVE KIMIKE Në ORGANIZMIN E NJERIUT
 2. 2. 19 elementet me terendesishem ne organizmin e njeriut• Nga keta elemente, me te rendesishmit per organizmin e njeriut jane: kaliumi, nitrogjeni (azoti), fosfori, kalciumi, magneziumi, hekuri dhe sulfuri, nga te cilet ekzistenca e tre elementeve kalium, nitrogjen dhe fosfor jane mese te domosdoshme. Per t’u habitur eshte fakti se te gjithe keta elemente ne masa te percaktuara ndodhen ne trup dhe crregullimi i sasise se secilit prej tyre do te sillte moskoordinim midis pjeseve te trupit te njeriut, te cilat mund edhe te demtoheshin.
 3. 3. PUNOI :

×