Eindpresentatie Diligentia (V2)

425 views

Published on

Eindpresentatie Project Diligentia

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
425
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Eindpresentatie Diligentia (V2)

  1. 1. Project Diligentia Inge Janssen Ricardo den Brinker Mark Hagethorn Gertjan van Wijk
  2. 2. Wat gaan we vertellen: 1.Doelgroep 2.Hoe staat het ervoor met de brochure? 3.Onderzoek & resultaten 4.Propositie 5.Huidige middelen 6.Nieuw in te zetten middelen 7.Budget
  3. 3. Wie is onze doelgroep? • Omwonenden in een straal van 10 km rondom Theaters Diligentia & PePijn (inwoners Den Haag) • Inwoners van omliggende gebieden (bijvoorbeeld inwoners van Rotterdam) • Nederlands sprekende mannen en vrouwen met een leeftijd tussen de 20 en de 30 jaar. • Mensen met een bovengemiddeld inkomen en goede opleiding (HBO, Universitair) • Mensen uit onze doelgroep houden van een avondje uit.
  4. 4. Resultaten van ons onderzoek “De brochure moet zeker blijven” 88% van de deelnemers heeft aangegeven dat hij/zij de brochure wilt blijven ontvangen “Het bestelformulier moet ook blijven” 22% van de deelnemers heeft aangegeven dat hij/zij gebruik maakt van het bestelformulier
  5. 5. Propositie “Verras jezelf in hartje Den Haag” De bezoekers worden min of meer verrast door het onbekende talent dat optreed in de theaters. Bezoekers moeten open staan voor onbekende artiesten en nieuwkomend talent. Theaters Diligentia en PePijn bevinden zich in het centrum van Den Haag.
  6. 6. Blijvende huidige middelen Brochure Maandposters Driehoeksborden Posterverspreiding per voorstelling Driehoeksborden per voorstelling Nieuwsbrief / Gerichte e-mailing Poster/Flyeren Persberichten en redactionele stukken Publiciteit rondom het gebouw Acties van impressariaat ACKU
  7. 7. Nieuw in te zetten middelen Optimalisatie van de huidige website SEA (zoals Google Adwords) Leadgeneraties & Bannering Social Media (Hyves, Facebook & Twitter)
  8. 8. Wat is het budget? De prijs van alle onderdelen in het promotiebudget bedraagt precies € 70.000,- Het volledige overzicht is terug te vinden in ons projectdossier dat te vinden is op onze weblog en ondertussen al is doorgestuurd.
  9. 9. Dit was onze presentatie..! Wij willen u hartelijk danken voor uw aandacht en deze kans om in het theater te mogen presenteren..! DANK U WEL!

  ×