Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Marc jesús power point

2,552 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Marc jesús power point

 1. 1. MARC JESÚS
 2. 2. - Havíeu vist mai una dona com aquesta?- Una dona blava amb grans rínxols?- Sabeu qui l’ha pintada?
 3. 3. Aquesta dona i la dels quadres que entre tots avui hem pintat, les va fer un pintor menorquí que es diu: MARC JESÚS.
 4. 4. Marc Jesús Marc Jesús Vives va néixer a Eivissa a l’estiu de 1966.Després de passar uns anys a Barcelona,viu a Ciutadella de Menorca des del 1984 pe tant es pot considerar un ciutadellenc d’adopció. d’adopció
 5. 5. A casa seva des de ben petit viu i respira de prop el món de l’art i la creació ja que el seu pare és el també pintor Ramon Jesús.
 6. 6. La de MARC JESÚS és una pintura (comodiu el cantautor català Joan Manel Serrata la web de Marc Jesús) «alegre i vital, iserena».
 7. 7. La seva pretensió suposant que en tingui latrobem en la seva frescor i en l’atmosferaalegre. Cosa més que suficient en aqueststemps tant seriosos. Davant dels seus quadres iescultures podem somriure o riure satisfets isense limitacions. La tristesa o la desesperacióno son feina seva.
 8. 8. Marc Jesús es un artista que intenta«pintar momentos, no personas, aunqueesos personajes me han servido paradescribir estos momentos», y es por esomismo que la mujer azul se ha convertido«en un objeto más y al final ha sido lo quemás me ha caracterizado y por lo quemás se me conoce»
 9. 9. També pinta bodegons
 10. 10. Marc Jesús a més de pintor, ésdissenyador de joies i escultor.
 11. 11. Les seves escultures de planxa de ferro, on la figura sol ser plana i el volum es busca en els elements complementaris, es distingeixen per al seva lleugeresa. Son agradables i càlides amb un missatge directe i sempre fàcil de comprendre.
 12. 12. Amb la seva pintura, Marc Jesús ha guanyat varis premisi ha fet exposicions individuals a Ciutadella, Maó,Mallorca, Barcelona, Igualada, Madrid, Saragossa,Almeria, Brussel·les, Hamburg, Köhln.. i exposicionscol·lectives a Menorca, Madrid, New York…
 13. 13. ÚLTIMS PROJECTES“Las características mujeres azules del pintorMarc Jesús han descubierto su cara, que pasade verse de perfil (a medias) a verse de frenteen toda su extensión. Hasta ahora, las mujeresdel pintor habían ido evolucionando cambiandoformas, luminosidad y otros aspectos, incluso sucolor (con una incursión por el sepia), peronunca antes habían podido ser vistasfrontalmente, algo que ya «era hora que sediera», comenta el propio Marc Jesús”
 14. 14. ALTRES FEINES• Ha dissenyat camisetes

×