Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cristina

396 views

Published on

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Cristina

 1. 1. Canastreta per l’hospital
 2. 2. CANASTRETA PER L’HOSPITAL Degut al nou canvi social, les dones tenen un ritme de vida accelerat. A la dona embarassada i econòmicament independent, li falta temps per preparar la canastreta per l’hospital. El meu producte és un estalvi de mal de caps i temps. S’ofereix on-line ja que Internet és un eina que facilita la feina de tots.
 3. 3. EQUIP DE ROBA DEL NADÓ Tant els hospitals privats com els públics donen un llistat per la cura del nadó quan neix, sol ser la mateixa , i l’opció de 3 a 4 unitats de peces de roba és per si és part natural (que són tres dies d’hospitalització) o cesària (estàs 4 dies d’hospitalització) La llista de l’hospital consta de: - 3 o 4 pijames - 3 o 4 bodies - 3 o 4 pantalons - 1 peücs - 1 gorro - 1 bressadora - 2 o 3 Pitets -1 canviador - 1 tisores de punta rodona, sabó, colònia, tovalloletes humides per l higiene del nadó
 4. 4. QUÈ ES UNAABRESSADORA??
 5. 5. LES TRES LÍNEES A) Bàsica
 6. 6. B) Broudada
 7. 7. C) El Germà
 8. 8. Per què de la necessitat de pensar en el germà?Combatre la gelosia del germà gran: - El Germà petit li ha portat un regal - Quan es presentin visites, que portin també algun regal per ell.En aquest apartat entra en joc “El Musol del Germà”: -És un ninot confeccionat a mà (mimo) -Serveix per guardar el pijama del nen/a (ajuda a la mare i alhora té cura de les seves coses) -He escollit un mussol, perquè és un animal nocturn i amb els seus ulls grossos, espanta qualsevol esser estrany (dóna seguretat).
 9. 9. TRETS DIFERENCIALS El meu producte facilita la feina de les dones embarassades, davant la llista de la canastreta de l’hospital, oferint un trets diferencial respecte de la meva competència: A) Concentració dels productes B) Personalització del producte C) Estudi de la peça i qualitat D) Accessibilitat del producte E) Producte ampliat F) Respectuós amb el bebè i el medi ambient
 10. 10. PÚBLIC OBJECTIU -Dona embarassada de 30-40 anys. -Amb un poder adquisitiu mig-alt. -Econòmicament independent. -Nivell d’estudis universitaris -Sensibilitzades amb els productes respectuosos amb el medi -Acostumada a la comprar on-line i a les xarxes socials. - Que intenta organitzar el seu temps de la millor manera. -Viu a la ciutat.
 11. 11. PACKAGING El producte anirà organitzat en una maleta. Aquesta li servirà a la mama per anar a l’hospital. L’empresa farà l’enviament del producte , embolicat amb paper de seda de color vermell i dintre d’una capsa de cartró
 12. 12. IMATGE CORPORATIVA
 13. 13. PREU I DISTRIBUCIÓ PREU DISTRIBUCIÓ Introducció lenta  Una distribució directa Estratègia descremada  Principalment utilitzaré les xarxes socials.
 14. 14. COMUNICACIÓ Serà una comunicació persuasiva «Ets una dona embarassada? Vols gaudir del teu temps?» le nœud –nœud rouge és una nova marca de venta on-line on trobaràs el llistat de la canastreta per l’hospital. Le noeud-noeud rouge t’ofereix un producte respectuós amb el bebè i amb el medi ambient.
 15. 15. PLA D’INVERSIÓ propis 42% préstec a llarg termini 58%
 16. 16. GRÀFIC DE PÈRDUES I GUANYS 60000 50000 40000 Total ingresos 30000 Marge de 20000 contribució 10000 Ebita 0 -10000 1r ex. 2n ex. 3r ex.
 17. 17. PLA DE TRESORERIA
 18. 18. Moltes gràcies !!!

×