Un site cu si despre muzica

430 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
430
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
206
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Un site cu si despre muzica

 1. 1. Papp GeorgiaSilaghi PaulTulbure Marius
 2. 2.  WAMPSERVER 2.2 PHP 5.3.13 Apache 2.2.22 SQL 5.5.24 Notepad++
 3. 3. WAMPSERVER Permite crearea aplicatiilor web avand integrat Apache2, PHP si MySQL. Are ca si avantaj faptul ca are toate tehnologiile necesare pentru dezvoltarea de pagini web intr- un singur loc, este usor de instalat si de folosit. Tehnologii similare: EasyPHP, XAMPPS
 4. 4. PHP Un limbaj de programare, slab tipizat folosit la a produce pagini si aplicatii web. Are ca avantaje faptul ca dispune de o sintaxa destul de libera, dar in acelasi timp familiara datorita similaritatii cu C sau Perl. Limbajul foloseste eficient mecanisme de alocare a resurselor necesare utilizarii unui mediu multiutilizator.
 5. 5. Apache Este un server HTTP de tip open source. Este cel mai popular server HTTP. Competitori: Microsoft Internet Information Services si Sun Java System Web Server. MySQL Sistem de gestiune a bazelor de date relational, care este cel mai popular SGBD la ora actuala. Este folosit adesea impreuna cu alte limbaje de programare.
 6. 6. Site-ul are rolul de a ajuta utilizatorul sa gaseasca in mod facil pe baza unor recomandari, artisti asemanatori cu cei preferati.Revenind saptamanal, utilizatorul poate afla lucruri noi despre cei mai bine cotati artisti.Utilizatorului ii este pus la dispozitie cateva situri bine-cunoscute in domeniul muzicii.
 7. 7. Pagina Principala Cautare Muzica
 8. 8. Selectia se poateface dupa gen,subgen si artist
 9. 9. Sunt sugerati oserie de artisti
 10. 10. O data pe saptamana este prezentat un nou artist
 11. 11. Asteptam intrebari, sugestii, propuneri
 12. 12.  www.cirip.ro/grup/progweb12/ www.wikipedia.org www.last.fm

×