Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

El piano power

881 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

El piano power

 1. 1. EL PIANO
 2. 2. Les parts del piano
 3. 3. Hi han diferents pianos
 4. 4. Pianos de colors
 5. 5. L’orígen del piano • Al voltant de 1700, Bartolomeo Cristofori (1655-1731) va construir a Florència el primer piano. • La seva creació va representar l'intent de produir un instrument de major resposta a les pulsacions de l'executant que els instruments de teclat que hi havia fins al moment. • L'extraordinària sensibilitat del nou instrument era conseqüència del fet que les cordes es colpejaven amb martells, de manera que el grau de força aplicada sobre la tecla determinava el volum de la nota produïda. • El piano consisteix bàsicament en una arpa tancada en una caixa amb un joc complet de cordes i una caixa de ressonància que amplifica les vibracions. • Les cordes entren en vibració per l'acció d'un mecanisme complex pel qual uns martells coberts de feltre colpegen les cordes.
 6. 6. Informació del piano • El piano és un instrument musical classificat com un instrument de teclat de corda percudida segons el sistema de classificació tradicional.El músic que toca el piano rep el nom de pianista. • El piano està compost per una caixa de ressonància i un teclat de 88 tecles, aproximadament unes 7 octaves, encara que pot variar segons models i èpoques. Les tecles accionen un mecanisme de martellets folrats de feltre que colpegen les cordes d'acer, fent que aquestes emetin un so. Les vibracions es transmeten a través dels ponts.També hi ha uns pedals que serveixen per a modificar el so.
 7. 7. Yiruma
 8. 8. Biografía: Yiruma • Yiruma va néixer el15 de febrer de 1978 començar a tocar el piano als cinc anys, però aviat, amb tan sols onze anys (1988) es va traslladar a Londres per estudiar a l'Escola de Música de Purcell. El desembre de 1996 va participar en l'àlbum dels Músics de Purcell (Decca). Finalment es va graduar el juliol de 1997, i més tard també es va graduar com a composició principal de King's College de Londres el juny de 2000. El seu primer àlbum va ser llançat per DECCA quan encara estava estudiant al Kings College. Durant aquest temps, també va realitzar una gira musical per tot Europa i va compondre temes per musicals, cinema i teatre. El seu amor per la música romàntica a París (França) el va inspirar per treballar amb compositors com Samuel Vallee o Wesley Dan. • Dos anys després del seu segon àlbum, Yiruma va llançar el seu tercer àlbum, From the Yellow Room. Es van vendre més de 30.000 còpies abans de llançar-se al mercat.[cal citació] L'àlbum, doncs, va ser molt ben acceptat pel públic i el millor valorat dintre de les llistes de música popular, incloent Yes24, Phono, i temes populars. Va realitzar 12 concerts en el seu país d'origen, en cada un d'ells, en va vendre totes les entrades ràpidament.
 9. 9. Jo i el piano

×