Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Molio sam...

493 views

Published on

Published in: Travel
  • Be the first to comment

Molio sam...

  1. 1. Molio sam Boga da mi oduzme oholost. Gospodin reče: “ Ne. Nije na meni da je uklonim, nego je na tebi da je se odrekneš.”
  2. 2. Molio sam Boga da mi podari strpljenje. Gospodin reče: “Ne. Strpljenje proizlazi iz podnošenja trpljenja, ono se ne daruje – ono se zaslužuje .”
  3. 3. Molio sam Boga da mi podari sreću. Gospodin reče: “Ne. Ja ti dajem blagoslove. Sreća ovisi o tebi.”
  4. 4. Molio sam Boga da me po š tedi boli. Gospodin odgovori: “Ne. Patnja te odvla č i od briga svijeta i dovodi te bli ž e meni.”
  5. 5. Molio sam Boga za stvari u kojima bih mogao u ž ivati. Gospodin re č e: “Ne. Ja ć u ti dati Život, tako da mo ž eš u ž ivati u svemu.”
  6. 6. Molio sam Boga da mi pošalje svoje prijatelje. On mi je poslao TEBE...
  7. 7. Molio sam Boga da mogu ljubiti, ne očekujući da zauzvrat budem ljubljen... Molio sam da mogu davati, ne očekujući ništa zauzvrat... Molio sam da mogu pozivati, bez nadanja da i ja budem pozvan... Molio sam da mogu prihvaćati, ne tražeći da budem prihvaćen… Molio sam Boga da mi pomogne VOLJETI druge, onoliko koliko On voli mene... Gospodin odgovori: “ Ah, napokon si shvatio...”

×