Successfully reported this slideshow.
Class
EXAM and
PROJECT
DELIVERY:
Tuesday,
September 24
Themes
•
•
•
•
•
•

Name, country, nationality
Languages and cities
Numbers (Age and population)
What do you look like? (D...
Names
and
nationalities

Countries and
Languages

1

4

2
3

What do you
look like?

Our World, My
City

7

10

13

5

8

...
1
Write question
and answer
(name)

Correct Answer:
What is his name?
His name is Brad
2
Write question
and answer
(nationality)
Correct Answer:
Where is she from?
She is from Brazil / She is brazilian.
3
Fill in the
blanks

_______ are you
__________?
I ________ Canada.
Correct Answer:
Where are you from?
I am from Canada.
4
Write question
and answer
(language/you)

Correct Answer:
What language do you speak?
I speak English.
5
Where does
she live?

Correct Answer:
She lives in Mexico City.
6
Correct the
5 mistakes

Were do he
lives?
He live on Tokyo.

Correct Answer:
Where does he live?
He lives in Tokyo.
7
Write the
number

32,479,214

Correct Answer:
Thirty-two million four hundred seventy-nine
thousand two hundred fourteen...
8
Question
and answer

Population of
Sao Paulo:
11, 376, 685

Correct Answer:
What is the population of Sao Paulo?
The pop...
9
Question
and answer
Age: 64
Correct Answer:
How old is she?
She is sixty-four years old.
10
What does he
look like?
(tall/dark/
beard)
Correct Answer:
He is tall. He has dark skin and a beard.
11
What does she look
like?
(green/curly/mole)

Correct Answer:
She has green eyes and curly hair. She has a mole.
12
Unscramble the sentence

young/has/is/He/
dark/big/and/has/
eyes./he

Correct Answer:
He is young and he has big dark e...
13
Where is the
school? (on
the corner of)

Correct Answer:
The school is on the corner of First Street and Central
Avenue...
14

Unscramble the
sentence

police/store./
The/between/
station/the/is/
bank/the/and

Correct Answer:
The police station ...
15
Where is Peru?
(below)

Correct Answer:
Peru is below Ecuador.
1.6 review class
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

1.6 review class

272 views

Published on

Published in: Technology, Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

1.6 review class

  1. 1. Class
  2. 2. EXAM and PROJECT DELIVERY: Tuesday, September 24
  3. 3. Themes • • • • • • Name, country, nationality Languages and cities Numbers (Age and population) What do you look like? (Descriptions) Our World My City
  4. 4. Names and nationalities Countries and Languages 1 4 2 3 What do you look like? Our World, My City 7 10 13 5 8 11 14 6 9 12 15 Numbers
  5. 5. 1 Write question and answer (name) Correct Answer: What is his name? His name is Brad
  6. 6. 2 Write question and answer (nationality) Correct Answer: Where is she from? She is from Brazil / She is brazilian.
  7. 7. 3 Fill in the blanks _______ are you __________? I ________ Canada. Correct Answer: Where are you from? I am from Canada.
  8. 8. 4 Write question and answer (language/you) Correct Answer: What language do you speak? I speak English.
  9. 9. 5 Where does she live? Correct Answer: She lives in Mexico City.
  10. 10. 6 Correct the 5 mistakes Were do he lives? He live on Tokyo. Correct Answer: Where does he live? He lives in Tokyo.
  11. 11. 7 Write the number 32,479,214 Correct Answer: Thirty-two million four hundred seventy-nine thousand two hundred fourteen.
  12. 12. 8 Question and answer Population of Sao Paulo: 11, 376, 685 Correct Answer: What is the population of Sao Paulo? The population of Sao Paulo is eleven million three hundred seventy-six thousand six hundred eighty five people.
  13. 13. 9 Question and answer Age: 64 Correct Answer: How old is she? She is sixty-four years old.
  14. 14. 10 What does he look like? (tall/dark/ beard) Correct Answer: He is tall. He has dark skin and a beard.
  15. 15. 11 What does she look like? (green/curly/mole) Correct Answer: She has green eyes and curly hair. She has a mole.
  16. 16. 12 Unscramble the sentence young/has/is/He/ dark/big/and/has/ eyes./he Correct Answer: He is young and he has big dark eyes.
  17. 17. 13 Where is the school? (on the corner of) Correct Answer: The school is on the corner of First Street and Central Avenue.
  18. 18. 14 Unscramble the sentence police/store./ The/between/ station/the/is/ bank/the/and Correct Answer: The police station is between the bank and the store.
  19. 19. 15 Where is Peru? (below) Correct Answer: Peru is below Ecuador.

×