Esetek a biorezonanciás
állapotfelmérésen:
A szeánsz 1.
Tudatában vagyok annak, hogy a múltkoriban
megkezdett történet nem...
Az azóta eltelt időben szerencsém
volt beszélgetni néhányukkal
Igen gondterheltek mindahányan és nehezükre esik
vidámnak é...
Naná, hogy
rögvest elújságoltam munkatársaimnak, hogy mi zajlott le nemrég….
Természetesen, nem voltam képes lakatot tenni...
Hűha!
Ez a paranormális cucc csak nekem
újdonság? Vagy ez egy hagyjuk, ne
feszegessük beszédtéma mindenkinél,
mint az inti...
Egyszóval hazabattyogtam
A hazafelé vezető út eléggé sötét és félelmetes volt. A szokásosnál
hamarabb toppantam az otthono...
Egyszer csak elérkezett a várva
várt nap
Beismerem, nagyon izgultam, egekbe szökött az adrenalin szintem.
Fogalmam sem vol...
Biorezonanciás állapotfelmérés
Ezeket a dolgokat mindenki emberfiának jelzi, de
rengeteg példa volt rá, hogy ezen informác...
A biorezonancia második
dimenziója
De a biorezonanciás állapotfelmérésnek van egy
mélyebb, második dimenziós szintje, ami ...
Esetek a biorezonanciás állapotfelmérésen-szeánsz 1.
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Esetek a biorezonanciás állapotfelmérésen-szeánsz 1.

237 views

Published on

Folytatjuk nemrégiben megkezdett beszámolónkat a biorezonanciás állapotfelmérés-en történtekről.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
237
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Esetek a biorezonanciás állapotfelmérésen-szeánsz 1.

  1. 1. Esetek a biorezonanciás állapotfelmérésen: A szeánsz 1. Tudatában vagyok annak, hogy a múltkoriban megkezdett történet nem egy halál közeli élmény volt. Noha az elmúlással kapcsolatos. Azokkal kapcsolatos, akiket sajnálatos módon fizikailag már nem tudhatunk magunk között, de a lelkünkben és a szívünkben közelebb érezzük őket bárkinél. Néhány ember kapcsolatba tud velük lépni. Ez egy meglehetősen kivételes képesség. Csak néhányan tudhatják magukénak ezt a tehetséget. Erre ezen a biorezonanciás állapotfelmérésen jöttem rá.
  2. 2. Az azóta eltelt időben szerencsém volt beszélgetni néhányukkal Igen gondterheltek mindahányan és nehezükre esik vidámnak és nyitottnak mutatkozni. Ugyanis tisztában vannak, azzal, hogy valahol ez egy komoly küldetés…. hogy segítségünkre lehessenek a földi életben elbúcsúzni azoktól, akik fontosak voltak nekünk és fel tudják velük venni a kapcsolatot, ha az az érzésünk, hogy még vannak lezáratlan ügyeink az elhunytakkal. Egész pontosan ott hagytuk abba, hogy új és különleges képességekkel rendelkező barátom figyelmembe ajánlotta, hogy le tudja venni rólam Anyukám szellemét. Azt ajánlotta, hogy eljön a családi fészkembe, és ott fog megesni a „szeánsz”. Ambivalens érzésekkel váltunk el. Megmagyarázhatatlan érzések kerítettek hatalmukba és elmondhatatlan gondolatok cikáztak a fejemben.
  3. 3. Naná, hogy rögvest elújságoltam munkatársaimnak, hogy mi zajlott le nemrég…. Természetesen, nem voltam képes lakatot tenni a számra. Ők a legszenvtelenebb arckifejezéssel vették tudomásul a hírt, mintha csak arról diskuráltam volna, hogy milyen az időjárás odakint. Azonnal beszámoltak arról, hogy kinek milyen túlvilági kapcsolata van, volt és még azt is, hogy mielőtt befészkelték volna magukat a munkahelyünkre, hívtak egy szellemirtót, mert olyan történetek is megestek, ami a régi lelkek ottlétére utaltak. A szelleműző „kisöpört” minden paranormális jelenséget. Azóta nem észlelt senki bármiféle túlvilági eseményt. Ennyire gyerekjáték ez. A képek fenn maradnak a falon. Nem nyikorognak ok nélkül az ajtók és suttogást sem észlelnek, még egy egészen ici picit sem.
  4. 4. Hűha! Ez a paranormális cucc csak nekem újdonság? Vagy ez egy hagyjuk, ne feszegessük beszédtéma mindenkinél, mint az intim együttlét vagy a financiális helyzetünk? Már megint lemaradtam egy mindenki számára már lejárt témáról?
  5. 5. Egyszóval hazabattyogtam A hazafelé vezető út eléggé sötét és félelmetes volt. A szokásosnál hamarabb toppantam az otthonomba, mert száz és százféle gondolat keringett a fejemben. Odahaza az uramnak töviről hegyire elmeséltem, hogy aznap milyen események borzolták a kedélyemet és milyen nem mindennapi történésben lesz majd részem nemsokára. Persze hitetlenkedve vette tudomásul a sztorit. Immár hozzászokott, hogy az idő előre haladtával egyre furább és hihetetlenebb sztorikat újságolok neki, például elképzelhetetlen betegségekből való felépülésekkel „boldogítom”. Na ez már sok volt neki. Úgy gondolom, hogyha nem is mondja el, mert nem akar megbántani, azt hiszi, hogy enyhén megzakkant a neje. Habár empatikus volt, némi iróniával kezelte a dolgot. Talán már a belenyugvás korszakát éli. Tisztában vagyok vele, hogy néha nehéz elviselnie a furcsa dolgaimat és a rigolyáimat. Több évtizede házasok vagyunk, de ez alatt az idő alatt kiismert engem és ennek ellenére megmagyarázhatatlan okokból mellettem maradt.
  6. 6. Egyszer csak elérkezett a várva várt nap Beismerem, nagyon izgultam, egekbe szökött az adrenalin szintem. Fogalmam sem volt mi vár rám. Mit fogok érezni és mi is ez az egész. Betoppant különleges barátom. Elsőként a biorezonanciás állapotfelmérést fejeztük be. Most minden fennakadást mellőzve, kifogástalanul üzemelt a biorezonancia gép. Különlegesen jó és harmonikus hármast hoztunk létre. Sorjázva „nyomta kifele” azon információkat, ami a krónikus fáradtságáért felelős. Megdumáltuk, hogy milyen kúrát csináljon, és, hogy hogyan javulhat az állapota. Nagyon szép biorezonancia vizsgálat volt, mert végre mesélhettem azokról a misztikus dolgokról is, amit ugyan jelez a felmérés, de nem mindenkinek tudom elmondani és elmagyarázni. Ő tudatában volt annak amit mondok.
  7. 7. Biorezonanciás állapotfelmérés Ezeket a dolgokat mindenki emberfiának jelzi, de rengeteg példa volt rá, hogy ezen információkat nem mondhatom el a páciensnek, mert akkor lehet elvágom magam nála, mert nincs ehhez annyi fogalma, hogy megfelelően álljon ezekhez a dolgokhoz. Többször azért érkeznek biorezonanciás állapotfelmérésre, hogy fizikai síkon kapjanak információt a szervezetükről. Megismerhetik, milyen dolgokra allergiásak, hol van gyulladás a testükben, milyen vitaminokból és ásványi anyagokból, enzimekből van hiány és még ezer dologra kaphatunk választ.
  8. 8. A biorezonancia második dimenziója De a biorezonanciás állapotfelmérésnek van egy mélyebb, második dimenziós szintje, ami egy egész más szemlélettel vizsgálja az egyént. Ez is egy érdekes terület. Egy más dimenzió, amibe idővel talán mindenki megérkezik. Úgy gondolom ehhez sok mindent meg kell érteni, és nyitottnak kell lenni. Meg kell kezdeni haladni egy irányba, ahol a végpont csak pozitív lehet. Attól kezdve minden leegyszerűsödik, mert sok mindent sikerül lerendeznünk magukban, másokkal és a világgal kapcsolatban. De erről majd később szeretnék bővebben írni. Azt hiszem mindenki képes erre, aki nyitott a különleges dolgokra.

×