Theo Rinsema Microsoft Het Nieuwe Werken

796 views

Published on

Presentatie, Conferentie Het Nieuwe Werken, 24 maart 2009
TITEL: Microsoft Nederland: negen maanden later
DOOR: Theo Rinsema (directeur Microsoft Nederland)
Bij Microsoft Nederland heeft zelfs de directeur geen eigen kantoor meer. Van over de hele wereld komen de Microsofties naar Schiphol om dat met eigen ogen te aanschouwen. Na negen maanden is het tijd voor een update: hoe bevalt het nieuwe kantoor en wat levert het op?
Theo Rinsema is algemeen directeur van Microsoft Nederland sinds 2006. Hij gelooft heilig in dat de baas het goede voorbeeld dient te geven en dat you practice what you preach. Toen Microsoft Nederland naar een nieuw kantoor verhuisde, was dat dan ook de uitgelezen kans om te laten zien welke mogelijkheden de software van het bedrijf biedt voor nieuwe vormen van samenwerken.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
796
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
8
Actions
Shares
0
Downloads
16
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Theo Rinsema Microsoft Het Nieuwe Werken

  1. 1. Onze reis
  2. 2. Waarom? Herijking Groei Productiviteit Vitaliteit
  3. 3. Onze visie
  4. 4. Ons verandertraject… 2005 2006 2007 2008 Start verander- Eerste Finaliseren programma met Verhuizen o Interne 2bPR uitrol Management communicatie Team over 2bPR Eerste Voorbereiden Pilot 2bPR (F&A) Interventie gesprekken. Nieuwe gebouw Organisatiebrede uitrol van 2bPR Eerste CC- Visie-ontwikkeling sessies 2bPR (to be Publicatie Publicatie People Ready) van eerste van tweede Partnership met RSM rapport RSM rapport RSM/Erasmus Universiteit Ontwikkelen Ontwikkeling lokale Persona’s & People Ready Scenario’s Aanpak Eerste klanten die met de aanpak aan de slag gaan
  5. 5. Mens en technologie
  6. 6. Zelfkennis en leiderschap
  7. 7. Waar zijn we?

×