Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

ACTIVITATS COMUNITÀRIES DEL COMITÈ 1er DESEMBRE

209 views

Published on

Agenda d’activitats comunitàries del Comitè 1er Desembre i les seves entitats membre. Trobaràs activitats a Barcelona, Cerdanyola del Vallès (Campus UAB), Terrassa, Sabadell, Ripollet, Badalona, L’Hospitalet de Lobregat, Lleida i Girona.

Published in: News & Politics
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

ACTIVITATS COMUNITÀRIES DEL COMITÈ 1er DESEMBRE

  1. 1. ACTIVITATS COMUNITÀRIES DEL COMITÈ 1er DESEMBRE SETMANA DE LA PROVA DEL VIH. 22-29 NOVEMBRE, 2013 Barcelona  Punt informatiu. 23 de novembre de 10h a 14h. Plaça Sant Jaume  Projecció del vídeo: “La prova del VIH: en parlem?”. 23 de novembre a les 12h. Plaça Sant Jaume Entitats facilitadores: ABD (Associació Benestar i Desenvolupament); ACASC (Associació Ciutadana Antisida de Catalunya); Creación Positiva; Gais Positius; GTt (Grupo de Trabajo sobre Tratamientos del VIH); Sida Studi; Stop Sida Cerdanyola del Vallès (Campus UAB)  Punt informatiu. 28 de novembre. Plaça Cívica de la UAB Entitat facilitadora: FAS (Fundació Autònoma Solidària) Sabadell  Punt informatiu ambulant. 22 a 29 de novembre Entitat facilitadora: Actua Vallès Terrassa  Punt informatiu ambulant. 22 a 29 de novembre Entitat facilitadora: Actua Vallès Col·labora:
  2. 2. Ripollet  Punt informatiu. 28 de novembre de 18h a 20h. Rambla Sant Esteve (davant Centre Cultural) Entitat facilitadora: Associació CEPS (Associació per a la Prevenció i la Promoció de la Salut) Badalona  Punt informatiu. 29 de novembre de 10h a 13h. Mercat Municipal del Barri de Pomar Entitat facilitadora: VIH-DA Associació L’Hospitalet de Llobregat  Punt informatiu i activitat “Deixa el teu missatge”. 25 de novembre a 1 desembre de 10h a 14h de dilluns a divendres i de 16h a 20h dilluns, dimarts i dimecres. Ronda de la Torrassa, 105, 3er  Passi del vídeo “La prova del VIH: a usuaris i usuàries d’Omnia. 25 de novembre a 1 desembre, matins. Ronda de la Torrassa, 105, 3er Entitat facilitadora: JIS (Joves per la Igualtat i la Solidaritat) Lleida  Punt informatiu. 25 de novembre de 10h a 17h. Campus de Cappont de la Universitat de Lleida  Prova del VIH sense cita prèvia. 25 de novembre de 10h a 19h. Lluís Blesa, 17, baixos Entitat facilitadora: Associació Antisida de Lleida Girona  Prova del VIH. 22 a 29 de novembre. Facultats de la Universitat de Girona Entitat facilitadora: ACAS Girona (Associació Comunitària Anti-Sida de Girona) Col·labora:
  3. 3. Altres activitats  L’associació Sida Studi realitzarà un monogràfic sobre la prova del VIH que es podrà consultar a la seva web: http://www.sidastudi.org/  Col·labora: GTt, el grupo de trabajo sobre tratamientos del VIH, dedicarà el seu servei informatiu “La Noticia del Dia” a projectes comunitaris de la prova del VIH a l’Estat espanyol. Es podrà consultar durant tota la setmana a la seva web: http://www.gtt-vih.org/

×