Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

nekem is email

  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

nekem is email

  1. 1. iocs.hu levelezőrendszer <ul><li>rövid útmu(lat)tató </li></ul>
  2. 2. minden instruktornak van @iocs.hu emailcíme <ul><li>igen, Neked is! </li></ul><ul><li>  </li></ul><ul><li>  </li></ul><ul><li>jár hozzá:  </li></ul><ul><li>     - több, mint 7GB tárhely </li></ul><ul><li>    - beépített  azonnali üzenetküldő </li></ul><ul><li>    - egy naptár, ami ingyen sms-eket küld a bejegyzésekről </li></ul><ul><li>    - egy online szöveg- és táblázatszerkesztő </li></ul><ul><li>a google féle szolgáltatások iocs.hu domain alá mindenkinek </li></ul>
  3. 3. http://mail.iocs.hu felhasználónév: vezeteknev.keresztnev @iocs.hu jelszó: ha érdekel a dolog, elküldjük emailben
  4. 4. így néz ki: de nekem van ám egy másik postafiókom,  és nem akarok még egy újat is használni...
  5. 5. nem is kell! a beállításokban bármikor hozzáadhatod a régi fiókodat az újhoz, így ide is megérkeznek a régi leveleid sőt, a régi emailcímedről is írhatsz innen levelet.  ha akarod, senki nem is veszi majd észre, hogy váltottál..
  6. 6. érdekel! mit kell tennem? küldj egy emailt a    [email_address]     címre, amelyben megírod a teljes neved et, és rövidesen elküldjük Neked a jelszavadat, amit belépés után bármikor megváltoztathatsz.     :) pr .

×