Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Jobbintervju | Med Disse Tipsene Forbedrer du Karrieren

1,019 views

Published on

http://www.kn.no har bred erfaring med jobbintervju og bidrar med tips for hvordan du kan forbedre deg selv på intervju. Vi jobber som coacher og rådgivere, og har mulighet for å legge opp opplegg for individuelle.

Published in: Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Jobbintervju | Med Disse Tipsene Forbedrer du Karrieren

  1. 1. Kontakt Oss For Mer Informasjon Telefon: +47 932 24 244 Epost: info@kn.no Jobbintervju Tips
  2. 2. 3 Spørsmål du Kan Forvente Deg i et Intervju Hvorfor Bør Vi Ansette Deg ? Dette er gjerne en av de vondeste spørsmålene å få. Men er ikke ment for å være mer enn en test for å se om du har selvinnsikt. Men det viktigste er at du er svarer på spørsmål som er relevant for stillingen. Eks. Det er om du søker på en lagerjobb, så trenger du ikke å si at "jeg er kjempeflink med mennesker" Tenk gjerne ut mer enn 3 ting, for at du skal være best mulig forberedt. Dine Sterke og Svake Sider? Fortell en historie som underbygger dine svake Sterke sider. Hvis du for eksempel har jobbet på Callcenter: Jeg blir ekstremt stresset (Negativt) når det ringerinn en sur kunde fordi han har fått et inkassovarsel. Men etter å ha stilt masse Spørsmål, og funnet ut hva årsaken til dette er. Avslutter vi likevel samtalen med et «Hadet» Og kunden er igjen fornøyd. (Positivt) "Fortell om deg selv"-spørsmålet Her er din sjanse for at du skal kunne få intervjuet til å starte bra. Fortell om: Hvor mange søsken du har, hvor du vokste opp, om du har dyr, hvem er foreldrene dine, og evt hva de gjør. Og andre ting som du mener viser hvem du er. Du kan gjerne si noe slikt som, dette er de 3 viktigste tingene du burde vite om meg (kom med dine argumenter). Så har intervjueren mulighet til å utdype dette om de ønsker dette.
  3. 3. Kommunikasjon Og Trening er Den Ultimate Kombinasjon For et Perfekt Jobbintervju
  4. 4. «Albert Mehrabian’s 7-38-55»-Regelen om Kroppspråk Kategori 1 non-Verbal 55 Lyd, Tone 38 Talte Ord 7 55 38 7 0 10 20 30 40 50 60 Betydning Kommunikasjon Verktøy Kroppspråk non-Verbal Lyd, Tone Talte Ord Øv på de vanskelige spørsmålene hjemme foran speilet. Slik at du kan øve inn de vanskelige spørsmålene, og se hvordan du selv reagerer.
  5. 5. Hva Kan vi Gjøre for Deg ? De 4 avgjørende fasene er: Fase 1: Hvem er jeg? Fase 2: Hva ønsker jeg ? Fase 3: Hvilket muligheter har jeg? Fase 4: Handlingsplan Klikk på Denne linken for mer detaljer Vi har så bred erfaring at vi har muligheten til å tilpasse hver enkelt behovs og ønsker Sammen står vi sterkere
  6. 6. Ring oss for en hyggelig prat, og se hva vi kan hjelpe deg med Hjemmeside http://www.kn.no Ring oss på: +47 932 24 244 E-post: info@kn.no

×