Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
2013 03-08 [開発中] node-sacloud
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

So no

Download to read offline

sfsd

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

So no

  1. 1. Bensin Strålar Växthus effekt Börser Folköl Influensa Skatter Mygg Inf lation Mjäll Ränta Djupgas Broms Tv- Licens Basiller Millonär Vädret Deklationsbalankett Regn Hemorrojder Lågtryck Hett TV 1 Kyla TV2 Snö TV3 Svettis och friskis blommor TV4 Vägsalt Hongkong Flugor Köer Virus Hosta Snuva Folköl
  2. 2. Vi har sammanfattat låten ’’ Folköl och dunka dunka ’’ och kommit fram till att den är bra och den har med 38 ord som hör till So och No. Det var mest No i låten men också ganska mycket So i det hela. Det var ord som börskrasch mm. Jag tolkar också att han har det ganska dåligt ställt efter som han klagar ganska mycket.
  3. 3. So Ord som var svåra och lätta Inflation handlar om stigande priser Börser Skatter Med inflation menas vanligtvis Inflation att penningvärdet minskar. Ränta Tv- Licens I deklarationsblanketten ber ni mig Millonär lämna upplysningar om jag vid Deklarationsblankett upprättandet av TV 1 årsbokslutet/årsredovisningen fått TV2 hjälp av en uppdragstagare. TV3 TV4 Hongkong Det var inte många ord som var svåra. Det var bara 2 st.
  4. 4. No Ord som var lätta och svåra Växthuseffekten (eller drivhuseffekten) Bensin Svettis och friskis är den uppvärmning av jordytan som Strålar blommor åstadkoms av Jordens atmosfär. Växthus effekt Vägsalt Folköl Flugor Influensa är Influensa Köer en infektionssjukdom orsakad av ett Mygg Virus influensavirus, en grupp virus i Mjäll Hosta familjen i den så kallade Broms Snuva Ortomyxovirus Baciller Folköl Bacill är Vädret ett släkte stavformiga bakterier de Regn flesta baciller bildar sporer. Exempel Hemorrojder Virus är de minsta på bacillrelaterade sjukdomar är Hett biologiska enheterna bland andra mjältbrand och kikhosta. Kyla som kan infektera Snö levande organismer. Hemorrojder är en utbuktning Det är nar näsan är Virus brukar inte räknas av slemhinnan från ändtarmen som ganska torr och det som en livsform, då de buktar ut, utanför anus. En vanlig är saknar egen missuppfattning är att det rör sig ämnesomsättning om åderbråck i anus.

sfsd

Views

Total views

254

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

1

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×