Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

0

Share

Download to read offline

So no

Download to read offline

sfsd

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

So no

  1. 1. Bensin Strålar Växthus effekt Börser Folköl Influensa Skatter Mygg Inf lation Mjäll Ränta Djupgas Broms Tv- Licens Basiller Millonär VädretDeklationsbalankett Regn Hemorrojder Lågtryck Hett TV 1 Kyla TV2 Snö TV3 Svettis och friskis blommor TV4 Vägsalt Hongkong Flugor Köer Virus Hosta Snuva Folköl
  2. 2. Vi har sammanfattat låten ’’ Folköl och dunkadunka ’’ och kommit fram till att den är braoch den har med 38 ord som hör till So ochNo.Det var mest No i låten men också ganskamycket So i det hela. Det var ord sombörskrasch mm.Jag tolkar också att han har det ganska dåligtställt efter som han klagar ganska mycket.
  3. 3. SoOrd som var svåra och lätta Inflation handlar om stigande priserBörserSkatter Med inflation menas vanligtvisInflation att penningvärdet minskar.RäntaTv- Licens I deklarationsblanketten ber ni migMillonär lämna upplysningar om jag vidDeklarationsblankett upprättandet avTV 1 årsbokslutet/årsredovisningen fåttTV2 hjälp av en uppdragstagare.TV3TV4HongkongDet var inte många ord som var svåra. Det var bara 2 st.
  4. 4. No Ord som var lätta och svåra Växthuseffekten (eller drivhuseffekten) Bensin Svettis och friskis är den uppvärmning av jordytan som Strålar blommor åstadkoms av Jordens atmosfär. Växthus effekt Vägsalt Folköl Flugor Influensa är Influensa Köer en infektionssjukdom orsakad av ett Mygg Virus influensavirus, en grupp virus i Mjäll Hosta familjen i den så kallade Broms Snuva Ortomyxovirus Baciller Folköl Bacill är Vädret ett släkte stavformiga bakterier de Regn flesta baciller bildar sporer. Exempel Hemorrojder Virus är de minsta på bacillrelaterade sjukdomar är Hett biologiska enheterna bland andra mjältbrand och kikhosta. Kyla som kan infektera Snö levande organismer. Hemorrojder är en utbuktningDet är nar näsan är Virus brukar inte räknas av slemhinnan från ändtarmen somganska torr och det som en livsform, då de buktar ut, utanför anus. En vanligär saknar egen missuppfattning är att det rör sig ämnesomsättning om åderbråck i anus.

sfsd

Views

Total views

248

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

1

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×