Reunio11

549 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
549
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
63
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Reunio11

 1. 1. REUNIÓ DE CICLE MITJÀ Dimarts 11 doctubre CURS 20011/12
 2. 2. MONITORES✔ Coordinadora Mª José Pallarès✔ Tercer: Pilar Herrero i Anna Rius✔ Quart : Rosa Herrero
 3. 3. MESTRESTUTORS/ES ESPECIALISTES• TERCER: Adelaida ANGLÈS: Joan GascónPérez / Francesc •MÚSICA: FrancescRedondo Garcia• QUART: Tània •EDUC. FÍSICA: RebecaPerales / Albert PoloSubirats •NEE: Anna Jané •Religió: Anna Massegur
 4. 4. FUNCIONAMENT DE LESCOLA✔ Han de portar una bata amb el nom i una beta llarga per penjar-la.✔ El dies deducació física: xandall i una samarreta de recanvi, i si es troben malament han de portar un justificant.✔ Tota la roba ha danar marcada i amb una beta llarga, especialment a colònies .✔ La porta dentrada es tanca a les 9:05, en cas darribar més tard sha de trucar per la porta principal i el retard queda registrat.
 5. 5. FUNCIONAMENT DE LESCOLA✔ Quan un nen/a està malalt, convé que es quedi a casa en un ambient tranquil, evitant el contagi i comunicar-ho al centre.✔ Cal evitar que les hores de prendre medicament coincideixin amb les hores descola, si no és possible cal adjuntar la recepta o informe mèdic.✔ A primària els aniversaris es celebraran a laula, donem una foto de grup i poden portar una coca de forn, pa de pessic, xocolata o galetes (que no estigui fet casa).
 6. 6. FUNCIONAMENT DE LESCOLA Volem potenciar el menjar sa i variat, portant cada dia de la setmana un esmorzar diferent: ✔ DILLUNS ............................ Un làctic. ✔ DIMARTS.............................Fruita o fruits secs (pelats) ✔ DIMECRES............................ Un petit entrepà. ✔ DIJOUS ...............................Fruita o fruits secs. ✔ DIVENDRES........................Us deixem triar.✔ El material escolar i els llibres són dús comunitari i es paguen amb la quota anual, cal fer un bon ús dels llibres. Si es fan malbé per un mal ús de lalumnat ho hauran dabonar les famílies.
 7. 7. SORTIDES I COLÒNIES Els aprenentatges, dins duna educació integral, no poden limitar-se a l´aula.✔ Colònies i sortides: són complements dels aprenentatges escolars que ajuden al desenvolupament integral dels nens i nenes i potencien el gust pels aprenentatges, enfocant aquests, des duna perspectiva lúdica i interactiva.✔ Les sortides es pagaran a través del caixer de la Caixa amb el codi corresponent, i en el termini previst, no sacceptaran autoritzacions i pagaments fora de termini.
 8. 8. SORTIDES I COLÒNIES
 9. 9. SORTIDES I COLÒNIES
 10. 10. LÍNIA METODOLÒGICA✔ Metodologia daprenentatge activa.✔ Fomenta la motivació i la curiositat basant-se en lobservació. AGRUPAMENTS PETIT GRAN RACONS PARELLES TALLERS GRUP GRUP INTERNIVELLS
 11. 11. TALLERS✔ Activitats daprenentatge amb grups heterogenisformats per nens i nenes dels diferents cursos delcicle.✔ Motiven i enriqueixen l´aprenentatge.✔ Es creen noves dinàmiques de grup.✔ Metodologia activa que permet: ✔ Aprendre duna forma vivencial i manipulativa. ✔ L´intercanvi dexperiències entre els infants. ✔ L´atenció a la diversitat.
 12. 12. TALLERS Objectius:✔ Desenvolupar la capacitat creativa dels nens i nenes.✔ Despertar l´interès, la curiositat i la sensibilitat per les creacions plàstiques pròpies i les dels altres.✔ Despertar la inquietud per experimentar amb materials i tècniques diverses.✔ Cada taller té una durada de 3-4 sessions.✔ Són impartits per Adelaida, Albert, Eva, Francesc, Joan i Tània.
 13. 13. RACONS✔ Els racons són una estratègia metodològica que facilita, de forma individualitzada, els diferents processos de treball i ritmes daprenentatge.✔ S´està considerant al nen com un ser actiu que aprèn a partir dels sentits i de la manipulació.✔ S´organitza la classe en petits grups que treballen simultàniament aspectes diferents, amb dos mestres.✔ Tenen una presència permanent durant tot el curs.
 14. 14. PROJECTES✔ 3r A: Els dinosaures, 3r B: Els Tutankamon, 4t A: LEnergia, 4t B: Els esportistes durant el primer i segon trimestre.✔ Projecte descola per determinar al segon i tercer trimestre.✔ Aquesta és una opció metodològica que permet organitzar les situacions densenyament- aprenentatge des duna perspectiva globalitzadora i relacional.✔ Permet el treball d’un tema des de les diferents àrees.✔ Facilita l’aprenentatge significatiu (acomodació dels aprenentatges nous amb els que ja tenien) .✔ Afavoreix la motivació, que suposa un augment en la implicació dels nens i nenes en la feina.
 15. 15. FESTES✔ La Castanyada✔ Nadal✔ Carnaval i la vella Quaresma✔ Sant Jordi✔ Final de curs *Són obertes Nadal i la rua de carnaval a les famílies.
 16. 16. OBJECTIUS DEL CURS Matemàtiques: Català: aprofundirInstrument de coneixement i i assegurar anàlisi de la realitat competències bàsiques foment de la lectura. Tic : Ús transversal Eixos transversals: en totes les àrees i espais Ed. viària, salut, medi ambient, cooperació .... Medi: Pla Educatiu d’EntornConèixer i tenir eines per ubicar-se SEP en l’entorn on vivim, per aprendre a habitar-lo, a respectar-lo i a millorar-lo.
 17. 17. AVALUACIÓ✔ Fixar el punt de partida.✔ Permetre adaptar lajut a les característiques dels infants.✔ Determinar fins a quin punt shan assolit les intencions educatives
 18. 18. AVALUACIÓ✔ Es lliuren tres informes durant el curs.✔ Per la valoració global dàrea es farà servirla nomenclatura Excel·lent, Notable, Bé,Suficient, Insuficient.✔ Els informes shan de retornar signats cadatrimestre!
 19. 19. ENTREVISTES✔ Família i escola han de cooperar i intervenirconjuntament unificant criteris.✔ Un dels mitjans per fer-ho són les entrevistes amb lesfamílies.✔ Les entrevistes es duran a terme els DIJOUS a partir deles 12:30 h✔ Es poden convocar tan per part dels pares com de la mestra o el mestre i sempre que sigui necessari.
 20. 20. AGENDA✔ Lagenda és el mitjà de comunicació habitual entrefamílies i escola.✔ Els nens de cicle mitjà shan de fer responsables delagenda, anotant els deures i altres i ensenyant alescola quan tinguin alguna nota de casa.✔ Controlar periòdicament des de casa i signar quanarribi un avís.
 21. 21. REUNIÓ DE CICLE MITJÀ✔ Precs i preguntes MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA BON CURS 2011/12. LES MESTRES I ELS MESTRES DE CICLE MITJÀ •

×