Onderzoeksgebied ouderbetrokkenheid, ITS RadboudUniversiteit Nijmegen (2013)SpeerpuntenSpeerpunten binnen het onderzoek va...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Ouderbetrokkenheid als onderzoeksgebied ITS, Radboud Universiteit Nijmegen (2013)

186 views

Published on

Speerpunten
Speerpunten binnen het onderzoek van Expertisecentrum Ouders, school en buurt, ITS, Radboud Universiteit Nijmegen zijn: ouderbetrokkenheid en innovatief onderwijs, kwaliteit van het onderwijs, kinderopvang, Voor- en Vroegschoolse Educatie, medezeggenschap en gezagsverhoudingen in het onderwijs.
Ouderbetrokkenheid als onderzoeksgebied
Voor- en vroegschoolse educatie
Partnerschap ouders en voor- en vroegschoolse educatie in Schiedam
In opdracht van de gemeente Schiedam gaat Expertisecentrum Ouders, school en buurt de partnerschap tussen ouders en voor- en vroegschoolse educatie (VVE) in 2013 optimaliseren.
Stappenplan
Voor het ministerie van OCW is een analyse gemaakt van de cruciale factoren van programma’s voor voorschoolse en vroegschoolse educatie (VVE). Vervolgens is een stappenplan optimalisering ouderbetrokkenheid in de VVE ontwikkeld.
Check: http://www.ru.nl/its/expertisecentrum/expertisecentrum/lopend-onderzoek/
Informatie
dr. Frederik Smit: e-mail F.Smit@its.ru.nl ; telnr. 024-3653566 / 0612413905

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
186
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Ouderbetrokkenheid als onderzoeksgebied ITS, Radboud Universiteit Nijmegen (2013)

  1. 1. Onderzoeksgebied ouderbetrokkenheid, ITS RadboudUniversiteit Nijmegen (2013)SpeerpuntenSpeerpunten binnen het onderzoek van Expertisecentrum Ouders, school en buurt, ITSRadboud Universiteit Nijmegen zijn: ouderbetrokkenheid en innovatief onderwijs, kwaliteitvan het onderwijs, kinderopvang, Voor- en Vroegschoolse Educatie, medezeggenschap engezagsverhoudingen in het onderwijs.Voor- en vroegschoolse educatieIn opdracht van de gemeente Schiedam gaat Expertisecentrum Ouders, school en buurt departnerschap tussen ouders en voor- en vroegschoolse educatie (VVE) optimaliseren. Startapril 2013.StappenplanVoor het ministerie van OCW is een analyse gemaakt van de cruciale factoren vanprogramma’s voor voorschoolse en vroegschoolse educatie (VVE). Vervolgens is eenstappenplan optimalisering ouderbetrokkenheid in de VVE ontwikkeld.Check: http://www.ru.nl/its/expertisecentrum/expertisecentrum/lopend-onderzoek/Informatiedr. Frederik Smit: e-mail F.Smit@its.ru.nl ; telnr. 024-3653566 / 0612413905

×