Hoorcollege Ouderparticipatie
Op 6 december 2013 verzorgt dr. Frederik Smit van het Expertisecentrum Ouders, school
en buu...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Hoorcollege ouderparticipatie

206 views

Published on

Op 6 december 2013 verzorgt dr. Frederik Smit van het Expertisecentrum Ouders, school en buurt, verbonden aan het ITS, Radboud Universiteit Nijmegen een hoorcollege ouderparticipatie.
Het college is bestemd voor “excellente” VO docenten in het kader van hun masteropleiding Professioneel Meesterschap van het Nederlands Instituut voor Masters in Educatie (Nime)
De opleiding wordt uitgevoerd door het consortium Educatief Meesterschap Amsterdam, een samenwerkingsverband van de UvA, VU en HvA met het Centrum voor Nascholing als penvoerder.
Check: http://www.centrumvoornascholing.nl/producten-diensten/opleidingen-trainingen/details/master-professioneel-meesterschap.html

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
206
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Hoorcollege ouderparticipatie

  1. 1. Hoorcollege Ouderparticipatie Op 6 december 2013 verzorgt dr. Frederik Smit van het Expertisecentrum Ouders, school en buurt, verbonden aan het ITS, Radboud Universiteit Nijmegen een hoorcollege ouderparticipatie. Het college is bestemd voor “excellente” VO docenten in het kader van hun masteropleiding Professioneel Meesterschap van het Nederlands Instituut voor Masters in Educatie (Nime) De opleiding wordt uitgevoerd door het consortium Educatief Meesterschap Amsterdam, een samenwerkingsverband van de UvA, VU en HvA met het Centrum voor Nascholing als penvoerder. Check: http://www.centrumvoornascholing.nl/producten-diensten/opleidingen- trainingen/details/master-professioneel-meesterschap.html

×