Frederik Smit geïnterviewd in Didactief (april 2013): betrokken ouder of bemoeial?

215 views

Published on

Ouders en school, het is een lastig huwelijk tussen vaak ongelijkwaardige partners. Betrokken ouders hebben een positieve invloed op de leeropbrengsten van kinderen. Maar hoe bevorder je ouderbetrokkenheid bij school en hoe voorkom je dat je bemoeials kweekt?
http://www.didactiefonline.nl/images/ouderbetrokkenheid.pdf
Bron: Didactief, april 2013, pp. 17-21
Zie van Frederik Smit: Succesfactoren betrokkenheid ouders en school. Uitgeverij SWP Amsterdam.
Mart Seerden (NBD|Biblion recensie) typeert het boek: ‘Zeer praktisch voor zowel leerkrachten in het basis- en voortgezet onderwijs als voor ouders’.
Check: http://www.bruna.nl/boeken/ouders-en-school-9789088503320

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
215
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Frederik Smit geïnterviewd in Didactief (april 2013): betrokken ouder of bemoeial?

  1. 1. Frederik Smit geïnterviewd in Didactief: betrokken ouderof bemoeial?Ouders en school, het is een lastig huwelijk tussen vaak ongelijkwaardige partners. Betrokkenouders hebben een positieve invloed op de leeropbrengsten van kinderen. Maar hoe bevorderje ouderbetrokkenheid bij school en hoe voorkom je dat je bemoeials kweekt?http://www.didactiefonline.nl/images/ouderbetrokkenheid.pdfBron: Didactief, april 2013, pp. 17-21Zie van Frederik Smit: Succesfactoren betrokkenheid ouders en school. Uitgeverij SWPAmsterdam.Mart Seerden (NBD|Biblion recensie) typeert het boek: ‘Zeer praktisch voor zowelleerkrachten in het basis- en voortgezet onderwijs als voor ouders’.Check: http://www.bruna.nl/boeken/ouders-en-school-9789088503320

×