Frederik smit geeft hoorcollege ouderparticipatie

188 views

Published on

Op 6 december 2013 verzorgt Frederik Smit van het Expertisecentrum Ouders, school en buurt, verbonden aan het ITS, Radboud Universiteit Nijmegen een hoorcollege ouderparticipatie.
Het college is bestemd voor “excellente” VO docenten in het kader van hun masteropleiding Professioneel Meesterschap van het Nederlands Instituut voor Masters in Educatie (Nime)
De opleiding wordt uitgevoerd door het consortium Educatief Meesterschap Amsterdam, een samenwerkingsverband van de UvA, VU en HvA met het Centrum voor Nascholing als penvoerder.

Check: http://www.centrumvoornascholing.nl/producten-diensten/opleidingen-trainingen/details/master-professioneel-meesterschap.html
Zie Frederik Smit, Succesfactoren betrokkenheid ouders en school.
http://itsexpertisecentrum.wordpress.com/2013/05/23/frederik-smit-succesfactoren-betrokkenheid-ouders-en-school/

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
188
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Frederik smit geeft hoorcollege ouderparticipatie

  1. 1. Frederik Smit geeft hoorcollege Ouderparticipatie: masteropleiding UvA, VU en HvA Op 6 december 2013 verzorgt Frederik Smit van het Expertisecentrum Ouders, school en buurt, verbonden aan het ITS, Radboud Universiteit Nijmegen een hoorcollege ouderparticipatie. Het college is bestemd voor “excellente” VO docenten in het kader van hun masteropleiding Professioneel Meesterschap van het Nederlands Instituut voor Masters in Educatie (Nime) De opleiding wordt uitgevoerd door het consortium Educatief Meesterschap Amsterdam, een samenwerkingsverband van de UvA, VU en HvA met het Centrum voor Nascholing als penvoerder. Check: http://www.centrumvoornascholing.nl/producten-diensten/opleidingen- trainingen/details/master-professioneel-meesterschap.html Zie Frederik Smit, Succesfactoren betrokkenheid ouders en school. http://itsexpertisecentrum.wordpress.com/2013/05/23/frederik-smit-succesfactoren- betrokkenheid-ouders-en-school/

×