Frederik smit geeft hoorcollege ouderparticipatie

190 views

Published on

Op 6 december 2013 verzorgt Frederik Smit van het Expertisecentrum Ouders, school en buurt, verbonden aan het ITS, Radboud Universiteit Nijmegen een hoorcollege ouderparticipatie.
Het college is bestemd voor “excellente” VO docenten in het kader van hun masteropleiding Professioneel Meesterschap van het Nederlands Instituut voor Masters in Educatie (Nime)
De opleiding wordt uitgevoerd door het consortium Educatief Meesterschap Amsterdam, een samenwerkingsverband van de UvA, VU en HvA met het Centrum voor Nascholing als penvoerder.

Check: http://www.centrumvoornascholing.nl/producten-diensten/opleidingen-trainingen/details/master-professioneel-meesterschap.html
Zie Frederik Smit, Succesfactoren betrokkenheid ouders en school.
http://itsexpertisecentrum.wordpress.com/2013/05/23/frederik-smit-succesfactoren-betrokkenheid-ouders-en-school/

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Frederik smit geeft hoorcollege ouderparticipatie

  1. 1. Frederik Smit geeft hoorcollege Ouderparticipatie: masteropleiding UvA, VU en HvA Op 6 december 2013 verzorgt Frederik Smit van het Expertisecentrum Ouders, school en buurt, verbonden aan het ITS, Radboud Universiteit Nijmegen een hoorcollege ouderparticipatie. Het college is bestemd voor “excellente” VO docenten in het kader van hun masteropleiding Professioneel Meesterschap van het Nederlands Instituut voor Masters in Educatie (Nime) De opleiding wordt uitgevoerd door het consortium Educatief Meesterschap Amsterdam, een samenwerkingsverband van de UvA, VU en HvA met het Centrum voor Nascholing als penvoerder. Check: http://www.centrumvoornascholing.nl/producten-diensten/opleidingen- trainingen/details/master-professioneel-meesterschap.html Zie Frederik Smit, Succesfactoren betrokkenheid ouders en school. http://itsexpertisecentrum.wordpress.com/2013/05/23/frederik-smit-succesfactoren- betrokkenheid-ouders-en-school/

×