Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
/// Bouw
/// Infra
/// Architectuur
/// Nivel

             Specialisten binnen de bouw-, infra- en architectuurbranche
           ...
/// Dienstverlening

     Nivel biedt zijn klanten optimale flexibiliteit
     Onze dienstverlening is er op...
/// Onze opdrachtgevers

     Nivel heeft in Nederland een prominente rol in de
     bemiddeling van middelbaar en...
/// Branches

Bouw                   Architectuur               Civiel
Het vakgebied Bouwk...
/// Historie

      Van regionaal bureau tot een professionele speler van formaat,
      opererend op nationaal ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Nivel

947 views

Published on

Published in: News & Politics, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Nivel

 1. 1. /// Bouw /// Infra /// Architectuur
 2. 2. /// Nivel Specialisten binnen de bouw-, infra- en architectuurbranche Nivel is sinds 2000 de intermedi- Binnen Nivel werken specialisten die air voor middelbaar en hoger op- alle specifieke wensen snel in kaart geleide technici binnen de bouw-, brengen en zodoende de beste resul- Ni•vel’le•ren (Sp<Lat): infra- en architectuurbranche. Nivel taten kunnen bereiken voor zowel op- 1. op 1 lijn brengen; brengt opdrachtgevers en mede- drachtgever als werkzoekenden. Nivel 2. gelijk maken; werkers “op 1 lijn”, of dat nu om een bemiddelt zowel starters als ervaren projectcontract, een detachering of technici voor vaste en tijdelijke functies een vaste aanstelling gaat. bij een grote diversiteit aan opdracht- gevers binnen “onze” bouwwereld.
 3. 3. /// Dienstverlening Nivel biedt zijn klanten optimale flexibiliteit Onze dienstverlening is er op gericht /// Detachering voor een bepaalde tijd, om zo goed mogelijk tegemoet te ko- waarbij het einde van de samenwerking men aan de wensen van onze opdracht- op voorhand bepaald is. gevers en medewerkers. Dat doen we /// Detachering met indiensttreding, waar- door middel van een 4-tal diensten. bij onze medewerkers na een bepaalde tijd in dienst kunnen treden bij onze op- drachtgevers. /// Inzet op een specifiek project, waarbij het einde van het project tevens het ein- de van de overeenkomst is. /// Werving en selectie, waarbij de mede- werker direct in dienst treedt bij de op- drachtgever.
 4. 4. /// Onze opdrachtgevers Nivel heeft in Nederland een prominente rol in de bemiddeling van middelbaar en hoger opgeleid personeel binnen de bouw, infra en architectuur. In de afgelopen tien jaren heeft Nivel, Omdat geen opdrachtgever dezelfde is, in nauwe samenwerking met onze op- zullen wij door middel van een grondige drachtgevers, honderden personele inventarisatie uw specifieke wensen in vraagstukken kunnen oplossen. kaart brengen met maar één doel; uw per- Of het nu een project, een interim func- soneelsvraag snel en goed oplossen. tie of een vacature betreft; wij werken op een open en eerlijke manier die Naast de inzet van onze medewerkers, ver- uw bedrijf die flexibiliteit geeft, die zorgen wij ook desgewenst opleidingen uw klanten nu eenmaal ook van u vra- of cursussen en andere, voor de functie, gen. Onze adviseurs zijn specialisten noodzakelijke zaken zoals een auto of te- in uw markt en kunnen bogen op een lefoon. Dit alles natuurlijk in goed overleg groot kandidatennetwerk. met de opdrachtgever.
 5. 5. /// Branches Bouw Architectuur Civiel Het vakgebied Bouwkunde omvat de Het vakgebied architectuur omvat Het vakgebied Civiele Techniek om- woning-, utiliteits- en industriebouw, de algemene architectuur. Onze op- vat de algemene GWW, beton- en zowel (her)ontwikkeling, nieuwbouw, drachtgevers zijn grote, middelgrote waterbouw, ondergrondse infrastruc- renovatie en onderhoud. Onze op- en ook kleine architectenbureaus. tuur, verkeerstechniek, stedenbouw- drachtgevers zijn projectontwikke- Nivel bemiddelt onder andere teke- kunde, milieu- en cultuurtechniek. laars, projectmanagementbureaus, in- naars, (assistent) ontwerpers, archi- Onze opdrachtgevers zijn (rijks-) genieursbureaus, constructiebureaus, tecten, projectleiders, (hoofd)opzich- overheden, ingenieurs- en adviesbu- aannemingsbedrijven, woningbouw- ters en bouwkostendeskundigen en reaus en aannemingsbedrijven. verenigingen en gemeentes. alle andere voorkomende functies Nivel bemiddelt onder andere teke- Nivel bemiddelt tekenaars, werk- binnen de Architectuur naars, werkvoorbereiders, calculators, voorbereiders, calculators, toezicht- landmeters, milieutechnici, toezicht- houders, (hoofd)uitvoerders, project- houders, (hoofd)uitvoerders, project- leiders en alle andere voorkomende leiders en alle andere voorkomende functies binnen de Bouwkunde. functies binnen de Civiele Techniek.
 6. 6. /// Historie Van regionaal bureau tot een professionele speler van formaat, opererend op nationaal en internationaal niveau In augustus 2000 start Erik van Hel- In 2003 wordt er daarom naar een voort met Nivel. In eerste instantie groter, monumentaal kantoor verhuisd houdt hij zich alleen bezig met de aan de Haven in Breda. Civiele Techniek. De komst van Jaap In 2006 wordt er gestart met een 3e busi- Voets in 2001 opent de deur naar de ness unit in de Architectuur, welke bin- unit Bouwkunde. Vanuit een klein kan- nen korte tijd naam en faam verwerft. toortje aan de Singel in Breda worden In de afgelopen jaren is Nivel uitge- deze markten uitgebouwd en groeit groeid tot een volwaardig, professioneel Nivel uit haar jasje. bedrijf, met zowel nationaal als internati- onaal aansprekende projecten.

×