Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Forbes Digital

259 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Forbes Digital

  1. 1. digitalViitorul în publishing a început deja
  2. 2. ExperienȚa din print,remodelată pentrutableteeste disponibilă momentan în varianta pentru iPad.Coming soon pe AndroidClick pentru a vedea cum funcționeazăaplicația Forbes România
  3. 3. Advertisingla un nou nivel Click pentru a vedea cum poate fi susținută Click pentru a vedea cum poate fi susținută macheta de presă printr-o galerie foto. macheta de presă printr-un material video. Machetele de presă capătă dinamismul domeniului digital.
  4. 4. ExperienȚa din print,nu doar remodelată, ciîmbunătătițăShare pe rețele sociale șifuncția search în tot documentulClick pentru a vedea altefacilități ale aplicației
  5. 5. 400peste de descărcări 300peste de utilizatoriînregistrați Aplicația a fost lansată în luna decembrie și are peste 400 de descărcări și peste 300 de utilizatori înregistrați (edițiile gratuite și previewurile revistelor pot fi accesate și ca guest, dar pot fi cumpărate doar de utilizatori înregistrați).
  6. 6. Aplicații cu layout spectaculos pentru produsele de lifestyle ForbesLife,Pentru „nativii” ForbesCars și Up by Forbes. Produsele sunt gândite și create pentru oipad experiență fundamental diferită de cea tradițională, din print, și valorifică la maximum calitățile tabletelor.
  7. 7. Forbes 500 Miliardari(iPad, iPhone, Android)Topul celor mai bogați, într-un format interactiv. Aplicația include cei mai bogați 500 de români și cei mai bogațioameni din lume. Aceștia pot fi selectați și ierarhizați în funcție de avere, orașul de reședință, pasiuni, vârstă. Cititorii își pot alege propria listă de miliardari favoriți, iar posibilitățile de branduire pentru advertiseri sunt multiple.
  8. 8. Viitorul în publishing a început deja

×