Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
A pillangó és a virág
Valamikor régen egy férfi Istentől kért egy virágot .... .... és egy pillangót .
Istentől kaktuszt kapott ,
és pókmacskát .
A férfi elszomorodott, nem értette, miért nem teljesült kérése. Később arra gondolt: Istennek a sok emberrel rengeteg dolg...
Hogy meglepődött, mikor látta, hogy a tüskés, csúnya kaktusz kivirágzott, s hogy a ronda pókmacska átváltozott gyönyörű pi...
Isten mindig csak helyesen cselekszik! Tudja, mi számunkra a legjobb, még ha nekünk néha nem is annak tűnik. Ha valamit ...
Az, amit szeretnél ... .... nem mindig az, amire szükséged van ! Ne feledd….. A ma TÜSKÉI ... holnapra VIRÁGOK lesznek !
hogy senki ne adja fel a reményt, a holnap jobb lesz. SZÉP NAPOT ! Küldd ezt a gondolatot tovább ,
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Pillangó ÉS a ViráG

1,266 views

Published on

Published in: Spiritual, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Pillangó ÉS a ViráG

 1. 1. A pillangó és a virág
 2. 2. Valamikor régen egy férfi Istentől kért egy virágot .... .... és egy pillangót .
 3. 3. Istentől kaktuszt kapott ,
 4. 4. és pókmacskát .
 5. 5. A férfi elszomorodott, nem értette, miért nem teljesült kérése. Később arra gondolt: Istennek a sok emberrel rengeteg dolga van, bizonyára valamit összekevert ... Úgy döntött, inkább nem kérdezi meg Őt. Bizonyos idő elteltével eszébe jutott a kaktusz és a pókmacska, elment megnézni őket.
 6. 6. Hogy meglepődött, mikor látta, hogy a tüskés, csúnya kaktusz kivirágzott, s hogy a ronda pókmacska átváltozott gyönyörű pillangóvá.
 7. 7. Isten mindig csak helyesen cselekszik! Tudja, mi számunkra a legjobb, még ha nekünk néha nem is annak tűnik. Ha valamit szeretnénk és helyette mást kapunk, HIGGYÜNK . Higgyük, hogy a jó eljut hozzánk a legmegfelelőbb időben.
 8. 8. Az, amit szeretnél ... .... nem mindig az, amire szükséged van ! Ne feledd….. A ma TÜSKÉI ... holnapra VIRÁGOK lesznek !
 9. 9. hogy senki ne adja fel a reményt, a holnap jobb lesz. SZÉP NAPOT ! Küldd ezt a gondolatot tovább ,

×