10 kérdés

1,459 views

Published on

Kérdés feladása.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,459
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
74
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10 kérdés

 1. 1. 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon ...
 2. 2. 1... Az Úr, nem azt fogja kérdezni, hogy milyen autót vezettél . Azt fogja kérdezni tőled, hány olyan embert, akinek nem volt semmilyen szállítási lehetősége, vettél fel a saját autódba . 
 3. 3. 2 ... Az Úr, nem azt fogja tőled kérdezni, hány négyzetméteres házad volt . Azt fogja tőled kérdezni, hány személyt fogadtál be jószívvel a saját otthonodba !
 4. 4. 3... Az Úr, nem azt fogja tőled kérdezni, milyen ruhákba öltöztél . Azt fogja tőled kérdezni, hány embert segítettél hozzá, hogy felöltözzön .
 5. 5. 4... Az Úr, nem azt fogja tőled kérdezni, mennyi volt a fizetésed . Azt kérdi majd,nem aljasodtál-e le érte .
 6. 6. 5... Az Úr, nem azt fogja kérdezni mi volt a foglalkozásod. Azt fogja kérdezni, minden j ót ami rendelkezésedre állt, a foglalkozásod szolgálatába állítottál-e !
 7. 7. 6… Az Úr, nem azt fogja kérdezni tőled, hány barátod volt . Azt fogja tőled kérdezni, hány embernek voltál igaz barátja .
 8. 8. 7… Az Úr, nem azt fogja kérdezni, ki volt a szomszédod . Azt fogja kérdezni tőled, milyen szomszéd voltál te .
 9. 9. 8… Az Úr, nem fogja megkérdezni a bőröd színét . Inkább a jellemedről és tulajdonságaidról fog kérdezni .
 10. 10. 9... Az Úr, meg fogja kérdezni, miért telt ennyi időbe, mig Ő eszedbe jutott . Szeretettel mefogja a kezedet, és elvezet téged a Menyország Kapujához .
 11. 11. 10... Az Úr . Nem kérdi meg hány embernek küldöd tovább ezt az üzenetet. Ő már ismeri a te döntésedet
 12. 12. Ezt az üzenetet olyasvalakitől kaptam, aki biztos abban, hogy én továbbküldöm olyanoknak, akik lelkükben megőrizték azokat a reális értékeket, melyek Isten és az ember-társaink előtt példaképek. A közmondás szerint: A barátok olyanok mint a csillagok : Nem látod állandóan de tudod hogy mindég ott vannak. Amennyiben te is igy érzed, örvendeztessed meg barátaidat !

×