Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Prezentare sfi 2

2,752 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Prezentare sfi 2

 1. 1. Care este scopul mișcarii ZeroCo2? Mișcarea ZeroCO2a fost lansată pentru a atrage atenția asupra importanței de a duce o viață responsabilă față de mediul înconjurător și de a adopta un stil de viață carbon neutru. Nivelul gazelor de seră – precum CO2 sau dioxidul de carbon – atins în prezent va cauza efecte nocive ireversibile asupra mediului, dacă nu acționăm acum! Acțiunea va fi mai eficientă prin unirea forțelor noastre. Pentru acest lucru, însă, trebuie ca toată lumea să acționeze și independent. Dacă te gândești că ești doar o picătură în ocean și că acțiunile tale nu contează îndeajuns de mult, mai gândește-te! Dacă schimbările climatice globale au apărut din vina noastră, atunci de ce nu am putea, tot noi, să le și oprim? Schimbarea trebuie să înceapă din interior! Când aderi la mișcarea ZeroCO2, tu ca individ poți contribui la succesul luptei împotriva încălzirii globale! Ajută-ne să reducem amprenta globală de carbon cu 10 kg. Nu te costă nimic, dar faci un pas către un stil de viață sustenabil! CUM FUNCȚIONEAZĂ? Alătură-te mișcării prin înscrierea pe Harta ZeroCO2 cu datele tale reale pentru ca reprezentanții ZeroCO2 să poată valida înscrierea ta accesând aici.
 2. 2. Economisiți timp! 100 de magazine pe computerul dumneavoastră! Află mai multe aici.
 3. 3. Pensionari? Șomeri? Fără ocupație sau cu cuvenit insuficient? Porniți afacerea dvs. de lucru pe internet la domiciliu. Construiți un venit rezidual și cu efect de levier pentru a crea o bogăție reală. Sistemul de venituri World Wide chiar funcționează! Ai tot ce este nevoie. Instruire GRATUITĂ și sprijin, site-urile și produsele furnizate toate! - Risc zero Aflați mai multe aici.
 4. 4. Aflați mai multe aici.
 5. 5. Turn your clutter into cash! Learn how to here.
 6. 6. Șterge datoria ta. Adaugă al doilea salariu cu SFI. Aflați mai multe aici.
 7. 7. Turn your clutter into cash! Learn how to here.
 8. 8. Turn your clutter into cash! Learn how to here.
 9. 9. I listed my site for those who want to become Ecommerce Associates: here.
 10. 10. A GLOBAL HOME BUSINESS OPPORTUNITY Thinking about starting a home business? Not sure where to begin? Start your home business on a rock-solid base! Consider teaming up with us. Since 1985, we've helped tens of thousands of men and women worldwide build successful home businesses. And we can help you, too. Find home business success stories and information on getting started at here.
 11. 11. Aflați mai multe aici.
 12. 12. Inscrieți-vă brand nou, nume de marcă marfă, la prețuri mult mai mici de vânzare cu amănuntul prin intermediul licitațiilor Pricebenders penny. Ofertă acum aici.
 13. 13. Aflați mai multe aici.
 14. 14. O soluție pentru a vă crește venitul lunar! • Pe linkul de mai jos aveți posibilitatea să câștigați 48 Euro (12 E per sondaj și de regulă sunt câte 4) doar pentru a vizualiza spoturi publicitare despre anumite produse iar apoi să completați niște formulare cu sondaje de opinie. • La o socoteală ușoară dacă aveți nu 120 ci 60 de sondaje pe lună rezulta 720 Euro lunar și alte bonusuri. • Nu este păcăleală și nici spam. Intră aici. • Site-ul este german. Dacă nu aveți cunoștințe de limba germană nu vă speriați, nici eu nu cunosc această limbă, folositi Google Crome și puteți să traduceți din germană în ce limbă doriți. • Să vizionați acele spoturi și să completați chestionarele vă ia cam 30 minute. • Însă aveți grijă ca sunt anumite reguli pe care trebuie să le respectați. • Deci intrați pe site vă deschideți cont și veți vedea că nu este păcăleală. • Apoi deschideți zilnic contul și vedeți ce sondaj v-au trimis și asta este tot. Succes. here BEST OF THE BEST

×